Filmy, serialy, ...

Sushi napsal:
AAAAAAAALT!

Všichni stát!

Vypněte kompy a sedněte k televizi, běží tam legenda...

:mrgreen:

Ty vole , to je to že ked niečo vedeli im hádzala čokolády ? Inak Pfeiferka fajn , v Scarface mi strašne liezla na city , ale vo Frankie a Johnny (bacha romantický film a ja si to normálne stiahol a pozrel) bola super , taká krv a mlieko . aj ked nie je namalovana vyzera stale tak isto .

Carlo napsal:
Sushi napsal:
AAAAAAAALT!

Všichni stát!

Vypněte kompy a sedněte k televizi, běží tam legenda...

:mrgreen:

Ty vole , to je to že ked niečo vedeli im hádzala čokolády ? Inak Pfeiferka fajn , v Scarface mi strašne liezla na city , ale vo Frankie a Johnny (bacha romantický film a ja si to normálne stiahol a pozrel) bola super , taká krv a mlieko . aj ked nie je namalovana vyzera stale tak isto .

Mimo jiné je to i ono a je to legendární biják.

no dobře to jsem pochopil, když se mi tu zobrazil obrázek mviemania a csfd máš v podpisu... ale co chtěk básník vlastně říci? :lol:

Sushi napsal:
no dobře to jsem pochopil, když se mi tu zobrazil obrázek mviemania a csfd máš v podpisu... ale co chtěk básník vlastně říci? :lol:

ty vole , čo bereš ? :think:

Vobec teraz nechápem ....

Najviac sa teším v poslednej dobe na (csfd style)

Code:
http://www.csfd.cz/film/271400-you-dont-know-jack/

trochu na oživenie , schválne či sa nikto chytí .....

Najpreceňovanejší film

Dle mňa 2 Scorseseho filmy :

Skrytá identita - Neskutočná hovadina , ktorá ma nudila , možno je to tým , že Damona fakt nemusím , navyše ten Nicholson sa mi fakt nepozdával . Jedine to zachraňoval Di Caprio .

Taxikár
- Skvelý De Niro ale film strašný , nechápem tomu vysokému hodnoteniu , celkovo sa mi filmy De Nira zdajú byť celkom nadhodnotené .

Skrytá identita špatná, Taxi Drivera jsem ještě neviděl.... ještě bych řekl Kmotr... jinak dobře hodnocenejch špatnejch filmů je milion, strášná blitka byl třeba Sweeney Todd

Kmotr je dle mňa super , mne sa najviac páčila 2ka a potom 3ka , čiže mám to dosť obrátené ako názor väčšiny , zas taký super ako z neho každý v tom filme robí mi neprišiel Brando , kto to tiahne je Pacino v v dvojke De Niro v tej svojej časti .

já jsem viděl jenom jednotku, ve který se mi první dvě hodiny strašně pletlo, kdo ke komu patří a proč dělá to co dělá

klida napsal:
já jsem viděl jenom jednotku, ve který se mi první dvě hodiny strašně pletlo, kdo ke komu patří a proč dělá to co dělá

Tak to si kukni 2ku , mišung zaručný , stratil som sa v tom už aj ja , záchytný bod bol , že prežil Pacino , tak som vedel kto vyhral .....

Carlo napsal:
klida napsal:

Tak to si kukni 2ku , mišung zaručný , stratil som sa v tom už aj ja , záchytný bod bol , že prežil Pacino , tak som vedel kto vyhral .....

spoiler... :lol:

tedka hlavně potřebuju dokoukat Life on Mars

Code:
http://www.csfd.cz/film/232000-life-on-mars/

to tu dávaj taky... já na to teda nekoukám, protože to tu nechci prožít u telky... ale ten uprostřed je super, hrál v human trafficu

klida napsal:
Přečti si knihu...je opravdu skvělá :)
Já jsem zprvu ten film moc nemusel a poté co jsem si přečetl tu knihu tak jsem ihned změnil názor.
Knížka super a film také :)