Filmy, serialy, ...

Hele , ja to nekukam , ja som akurat pocul sestru a mamu , ako sa o tom bavili , a niekedy to len tak "pocuvam" , ked kuka sestra telku a ja som v izbe .

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
Hele , ja to nekukam , ja som akurat pocul sestru a mamu , ako sa o tom bavili , a niekedy to len tak "pocuvam" , ked kuka sestra telku a ja som v izbe .

joo, tak se segrou bych se taky podíval................. :lol: ..a myslím ?e nejsem sám

Pique napsal:
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:

joo, tak se segrou bych se taky podíval................. :lol: ..a myslím ?e nejsem sám

Jej frajer je strasna ziarlivka 8) :lol:

tak mě napadá, ?e jsem byl v kině

Kurýr 3

nice movie, bavilo mě to... pro fanou?ky Prison Breaku, hraje tam T-Bag :wink:

Po přečtení spalte

hovadina, ale sem tam vtipná

Brad je tam vtipnej, Clooney taky docela

Jay Jay Okocha napsal:
Ja si dnes dal nejlepsi Willisuv film - Poslední skaut..
jestli tohle pře?iju, zatančim si .... (nepamatuju si, jak se ten tanec jmenoval)

:lol:

neni to extra novinka ale doporucuju Hanock...panove perfect film...hlaska ze ktere chciju ete ted: je z vas citit alkohol... to proto ze chlastam ty kravo :lol:

Zoolander

Vybíjená

ta vybíjená je anglicky, ?koda .. česky byla good

jinak HAHAHAHAHAHAHHAHA :lol: :lol: :lol:

pro milovníky Prison Break
"Ji? za 31 dní se vrátí ná? oblíbený seriál. A hned v dvojité porci. FOX se toti? rozhodl, ?e odvysílá hned dvě epizody najednou. Tak?e nás čekají epizody 4x17 a 4x18"
u? se tě?im :oops:

nice

to abych se podival aspoň na 4x16, u? si nepamatuju, oč tam ?lo :lol: tu?ím, ?e na konci se pohádal Linc s Majklem a budou teď proti sobě, ne?

já nevím, co lidi vidí na čtvrtý sérii, ale první tři mě bavily (nejvíc 1. a 3. asi) a teď se prostě jen vezu no...

sak rikam...ja se na to kouknu jen nekdy...stejne ani nevim poradne jakej je dej...ja sem spis na Dr. House 8)

Totti_goal napsal:
sak rikam...ja se na to kouknu jen nekdy...stejne ani nevim poradne jakej je dej...ja sem spis na Dr. House 8)
toho mám v kompu, ale je?tě jsem se k němu nedostal... ale na Nově někdy koukám, je vtipnej

Sushi napsal:
Totti_goal napsal:
toho mám v kompu, ale je?tě jsem se k němu nedostal... ale na Nově někdy koukám, je vtipnej
jojo House je mega vtipnej :lol: ale takovyho doktora bych nechtel

LOST sem jeden čas koukal na Nově,bavilo.Ale pak nějaká pauza,debilní vysílací čas,navíc stra?ně překombinovaný,člověk nevěděl o co jde-sral jsem na to.
Prison výbornej,baví mě furt,jako jedinej seriál sem si ho stah i do kompu.
na House nekoukám,jednu chvíli jsem koukal,docela vtipnej :wink:

Zohan, Krycí Jméno Kadeřník :lol: :lol: :lol:

Síce Sandlera moc nemusím, ale toto a e?te Trestná Lavice (The Longest Yard) boli super filmy. Hlavne ten Zohan, alias Scrappy Cocco ma úplne zničil.

OT: Keď u? tu máme túto "artovú" sekciu, prečo nemáme topic o knihách?
Číta tu vôbec niekto (nemyslím Sushiho, Klíďove a Richieho skriptá)?

Sorry za OT, ale nechcelo sa mi kvôli jednej nevinnej otázke otvárať nový topic, bo ajtak mám dojem, ?e u? je to tu a? moc zas*até v?elijakým odpadom... :oops: