Filmy, serialy, ...

příle?itostně

ted jsem dočet od Nicka Hornbyho (ano, toho goonera) Slam, česky Po hlavě a je to moc fajn, borcovi je 16 a jeho holka čeká dítě

kdy? se to chytne, tak to rozdělíme

Tak jooo. :)

Ja som teraz dočítal Noc v Lisabone od Remarqua, odporúčam.

Mám rozčítanú nejakú kravinu od Viktora Suvorova, ktorý zasa odvoláva to, čo odvolal v svojej predchádzajúcej knihe a u mňa tým stráca v?etok kredit, definitívne sa zaraďujúc na regály v TESCU, nie v serióznom kníhkupectve. Či?e neodporúčam.

No a zo zvedavosti som včera načal biografiu Hermana Goringa (viem, som analfabet a informatický buran, ale ja vá?ne neviem, ako sa dajú tie dve bodky - tečky, nad "o") od Guida Knoppa, ktorý ma nedávno pote?il svojím Stalingradom. Áno, som úchyl na WWII, ale liečim sa. :)

TEĎ jsem to zkouknul :lol: :lol: :lol: :lol:

hahahahha :)

knihy nečtu, nejsem za to ani moc rád, ale nedokopu se do toho a po zkou?kových martýriích se mi proatě vůbec nechce vidět papír

Pravda, výbrné, a Zoolander tak isto nemá chybu!

Radí sa to k mojej osobnej TOP ?pičke komédií, ktoré ma spoľahlivo rozsekajú: Ali G InDa House, Boraat, Matt Burgundi...

Inak, komédia najväč?ia: Commando, Rambo IV (ak prvý diel bol myslený vá?ne, tak toto je tá pravá reklama na KFC :lol: ), ľubovolný film so Stevenom Segalom v hlavnej úlohe.

Seven Pounds
-hrají Will Smith (borec) a Rosaria něco (tak nějak, je tady u nás mezi roštěnkama :p )
-doják, ale bavilo mě to

pokud chcete na něco vzít holku do kina, tohle by mělo vyjít :wink: nebudete se moc nudit a ona si popláče :lol: enjoy :mrgreen:

fotku nedám :lol:

udělám mangatar časem :mrgreen:

Nenudil jsem se. Nevím, jestli to měl bejt horor (ne), thriller (nevím, co je thriller) nebo co, ale bylo to zajímavý, mám rád tyhle apokalyptický scénáře (viz. Já legenda s Willem Smithů). Mám v kompu ještě "28 týdnů poté", je to hádám druhej díl tohodle... a docela se někdy těším se na to mrknout.

Kdybych neviděl ten první díl, tenhle by mě vůbec nepoutal... takhle ale čekám na třetí s tím, že snad vyjde a snad bude lepší než druhej.

Zábava, necelá hodinka a půl, roštěnka jako sviňňň.... optimální film! :lol:

čerstvě staženo 8) love them!

(SUSIsr: já vim, že gay :mrgreen: )

Teraz som dopozeral na zahada Blair Witch , raz tu o tom Gon nieco pisal , ale nechce sa mi to hladat .

Proste ako film ma to nezaujalo , naozaj som sa nebal , a ani som nemal ten pocit , niekedy mi tie vykriky liezli na city , navyse som vobec nepochopil zaver , ako aj zmiznutie toho jedneho clena .

Skor co ma na tom zaujima , ci je to fakt skutocny pribeh , a teda ci je to fakt ta origos nahravka , ktoru nasli a zverejnili , aj ked to nepredpokladam .

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
Teraz som dopozeral na zahada Blair Witch , raz tu o tom Gon nieco pisal , ale nechce sa mi to hladat .

Proste ako film ma to nezaujalo , naozaj som sa nebal , a ani som nemal ten pocit , niekedy mi tie vykriky liezli na city , navyse som vobec nepochopil zaver , ako aj zmiznutie toho jedneho clena .

Skor co ma na tom zaujima , ci je to fakt skutocny pribeh , a teda ci je to fakt ta origos nahravka , ktoru nasli a zverejnili , aj ked to nepredpokladam .

stiahni si z netu origo obal toho DVD a budde po "zahade"

"Fiktivny dokument a strasidelna mystifikace , která má za sebou triumfálny cestu kolem sveta ."

Vies , takto to dopadne , ak je clovek slepy , a ty ilustratori to napisu hore s malym pismom :wink:

jsem se konečně podíval na Collateral a je to opravdu vkusná podívaná, můžu rekomandovat

kuci sledovali ste nebo sledujete kobru 11? ja sem sledoval akorat prvni 3-4 rady pac tam to jeste za neco stalo a teka sem si obstaral jen 2 a 3...dost dobry :smoke: