Filmy, serialy, ...

na RM je supersize me, příspěvek před pár dny... je to dokument o mekdonaldu

jo, je to docela zajímavý a sem tam zábava, žádnej šlágr ale pro zákazníka MC 'jestli jím jsi¨poučný :) a asi obecně fast foodů...

a je po prison breaku (řada 4)!!

zaplaťpánbu!

poslední díly už jsem koukal jen z "povinnosti", vyloženě mě to sralo...

konec a nikdy víc :Ok:

poslední díly jsou dva, teda já teď koukal v kuse na dva... hodina a půl kvalitně zabitýho času :lol:
aspoň že už je konec. nebudu ti říkat co se stane, řekni pak co ty na to... :mrgreen:

Sushi napsal:
poslední díly jsou dva, teda já teď koukal v kuse na dva... hodina a půl kvalitně zabitýho času :lol:
aspoň že už je konec. nebudu ti říkat co se stane, řekni pak co ty na to... :mrgreen:
já vim,že jsou dva..já viděl 21 a dneska zkouknu 22.

Už fakt dlouho čumim na todle, koukám na videa z toho, poslouchám soundtrack...:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0ezPotNSNqg[/youtube]

takže sem v pondělí dokoukal poslední díl PB...No,co říct...Pro mě nečekanej závěr,trochu i smutnej...ale výbornej seriál to byl!!!

To jo, ale jestli první řada by ode mě dostala 10 z 10, tak druhá tak 8, třetí zas tak 9 a čtvrtá tak 5... dobře, že je konec :?

(btw nevěřím tomu konci, podle mě je všechno jinak než to vypadá a bude ještě pátá :lol: )

kdoví...

takže pozor, spoiler:

[size=70]Majkl s Lincolnem a spol. to všecko vošéfovali a zvládli
Sára zastřelila Majklovu matku zatímco ta chtěla zastřelit jeho
všichni byli osvobozený a svět zachráněnej agentem Kellermenem, kterej se v předposledním díle vrátil (společně se Sucrem a tím černochem z armády)
společnost prohrála
pak "after 4 years":
Kellerman je kongresmen
generál Krantz skončil na el. křesle
Mahone skončil s tou černoškou agentkou krátkovlasou
Self skončil v ústavu na vozejčku
Linc je se Sofií
T-Bag je v base
Sucre s tou svojí buchtou
ten černoch z armády s rodinou
Majkl a Sára maj děcko a...

Majkl je mrtvej (ten nádor jak měl)

The END[/size]

klíďa: černej spoiler

nejsem doma, ale můžeš mě editovat jestli chceš...já myslím že s upozorněním to malý stačí :wink:

Sushi napsal:
nejsem doma :wink:

+

Sushi napsal:
To si budu muset rozmyslet, páč na fórum koukám i u ní a nejen, že jsem tam asi reglej a mohla by si to číst sama, kdyby se nudila ( :mrgreen: ), ale já tam na to fórum koukám a kdyby se viděla, tak by to byl trapas.. :lol:

:tlesk:

v pohodě, já dycky řikám, co všechno budu stahovat a nakonec se stejně koukám na říjnový sestřihy bundesligy