Filmy, serialy, ...

Sushi napsal:
Pique napsal:
co přesně??

maj v?echno na párku, geběj se světu a dostávaj za to prachy

znám hodně lidí, kterým se jejich humor nelíbí, ale jsou super, u? tolik let, a neomrzeli mě...

i kdy? Tele Tele pak u? bývalo trapný, ale není divu, tolik dílů co bylo :lol:

kdy? na to narazím tak koukám na jejich Kalendář Mí?i a Rí?i, a ty jejich vystřihovánky z natáčení co se nepovedlo :lol:

jo, jsou vtipný, nic proti nim nemám

sly?el jsem, a asi to je i pravda, ?e u? nechtěli dělat takový ty debilní akce typu otvírání obchoďáku... tak si řekli, ?e si řeknou o nesmyslný peníze, třeba čtvrt mega za pár hodin... aby u? je nikdo nevolal. a oni jim to začali normálně platit :lol:

Absolutně nemám náladu ře?it fotbal, tak jsem si pustil film:

Vicky Cristina Barcelona

od Woody Allena, hraje tam taková ta hezká bloncka (Scarlett Johansson?) a Penelope ( :oops: ).. a je?tě jedna ro?ťa

na odpoledne fajn, nenáročný, hezká muzika, hezký lidi... Penelope :oops:

dneska je film Kmotr................
pokud to někoho zajímá :lol: ..starý, ale dobrý

Pique napsal:
dneska je film Kmotr................
pokud to někoho zajímá :lol: ..starý, ale dobrý

STYDÍM SE, ale nikdy jsem to asi neviděl, ne teda celý, spí? minimum :oops:

já jsem asi neznaboh, ale mam v?echny díly, viděl jsem jenom první, ale moc mě to nechytlo teda

Kam sa hrabe Pan prstenov , Matrix ... ?

Code:
http://www.youtube.com/watch?v=i3EWL2n2kb8&feature=related

klida napsal:
Code:
http://www.youtube.com/watch?v=yR9BsLERi4c&feature=related

Ja na to niekedy kukam , ked idem rano do skoly , aj ked teraz neviem ci to uz chodi , ale nikdy mi to nerobilo dobre , pretoze Tom nikdy nechytil Jerryho ,. K takýmto rozpravkam patrí aj Oggy a svaby :? .

Všera jsem viděl film AUSTRÁLIE a můžu říct,že jsem asi nikdy neviděl hezčí film.Celý to má asi 2 a půl hodiny.Ale je to smutný jako prase.Dokonce jsem i bulel.DOPORUČUJI!

Pigi10 napsal:
V?era jsem viděl film AUSTRÁLIE a mů?u říct,?e jsem asi nikdy neviděl hezčí film.Celý to má asi 2 a půl hodiny.Ale je to smutný jako prase.Dokonce jsem i bulel.DOPORUČUJI!

ty vole já nechci bulet :lol:

Ja naposledy videl snad Bullshit pred mesiacom , ale to videl uz asi kazdy co ?

Inak teraz frcim na Esmeralde . Rodolfo to zariadil tak , aby ten Silvio ci ako sa vola akoze znasilnil Esmeraldu , a ta s nim caka decko . No Esmeralda caka dieta s Luiso Mariom , ale ona si mysli , ze s tym druhym . Strasne napinave 8)

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
Ja naposledy videl snad Bullshit pred mesiacom , ale to videl uz asi kazdy co ?

Inak teraz frcim na Esmeralde . Rodolfo to zariadil tak , aby ten Silvio ci ako sa vola akoze znasilnil Esmeraldu , a ta s nim caka decko . No Esmeralda caka dieta s Luiso Mariom , ale ona si mysli , ze s tym druhym . Strasne napinave 8)

ty se? ?ílenej :lol: :lol: :lol: