EL Odveta AS ROMA-Olympique Lyon

Agostino napsal:
na lazio takto nevybehneme, nemame na to uz sily.
to skor oni vybehnu uplne fyzicky na nas...
rad by som sa mylil, ale podla mna su nase sance minimalne.

skor urobme vsetko pre to, aby sme skoncili v lige do tretieho miesta.

Potrebujeme bejt 2., protoze pres predkolo CL neprojdem a nevidim duvod proc bychom meli byt horsi, nez 3.

BTW hlavni favorit souteze podle toho vymastence Lukase Zelenky Olympiakos dostal ctyrku od Besitkase hrajiciho 70 minut o 10 a konci. Expert. :bye:

90210 napsal:
Potrebujeme bejt 2., protoze pres predkolo CL neprojdem a nevidim duvod proc bychom meli byt horsi, nez 3.
dostali sme za posledne dva tyzdne strasne tvrde rany.
a napriklad neistota ohladne Spallettiho moze viest ku konfliktom v kabine.
snad to ale zvladneme.

Agostino napsal:
snad to ale zvladneme.

První konflikt bude nepodání ruky Bruna Spalletimu :)

Byl jsem strašně smutnej, protože jsme hráli výborně, resp. obecně to byl fantastickej fotbal.
Jinak má komplexně pravdu 902 10 ve svém souhrnu.
Je to veliká škoda.
Prohrál nám to ten gól Lacazetta (a Paredes na procházce) na 4:2, což jsem palcem skoplým o ledničku tušil už minulej týden.
Na Lazio se zdrcháme, protože to je až za 3 týdny, takže do toho možem dát (a já věřím, že dáme) úplně totéž co dnes. Bude to nejdůležitější zápas i o Lucianovo setrvání.

forza roma
:daje: :daje: :daje:

HugoBoss27 napsal:
Agostino napsal:
snad to ale zvladneme.

První konflikt bude nepodání ruky Bruna Spalletimu :)
ten je ten poslední, co může vůbec hlesnout
kopyťák

Bruno ať drží pysk a šoupe nohama. Být Flore, tak už půl sezony zahřívá lavičku. Jak jsem si ho přál a měl od něj očekávání (zatím zjevně přehnaná), tak jsem na něj zatím čím dál víc alergickej. *omg* Za včerejšek dal Rui do vápna pomalu víc kvalitních centrů než Bruno za dosavadní průběh sezony. A jeho nulová orientace před vlastním vápnem viz včerejší skvostné zpracování pro Valbuenu v rohu vápna není nic míň než infarktová.

Je mi to strašne ľúto, bohvie, keby sme zvládli aj tento zápas, kam by sme to naozaj dotiahli. Ostaté tímy chytajú Genti, Rostovi a podobné sračky, a Rím chytil Villareal a Lyon.

Výkonu sa nedá takmer nič vytknúť. Dalo sa do toho všetko, vypracovali sme si kvantum šancí, bohužiaľ, Rím je ten mančaft s tou aurou, že keď potrebuje. aby to tam padlo, nepadne to. Lyon je samozrejme silný súper, ale z toho dvojzápasu si nezaslúžil postúpiť, Rím je lepší, bohužiaľ sa to dojebalo v 1. zápase, Lacazzette to už hentak netrafí (mimochodom, asi sa bude porovnávať on x Džeko, síce jeho gól rozhodol, ale v celej sérii bol neviditeľný, pričom Edin vypracovával neustále šance pre ostatných.)

To úvodné brvno Rudigera len predznamenalo, jak sa bude zápas vyvíjať, keby to tam padlo, zápas by sa mohol vyvíjať úplne inak. Trochu som sa bál Ruia v základe, ale smerom dozadu predviedol výborný výkon. Chcelo by to však, aby sa tlačil trochu viac dopredu, čím som od Luciana očakával, že tam skúsi hodiť v 2. polčase Emersona. Strootman hral úplnú topovicu, bohužiaľ, 2. gól k tomu výkonu v jasnej tutovke nepridal. Ani De Rossi nehral zle, celkovo ten stred ani v 2. polčase, až na samý záver kedy šiel ten černoch sám na Alissona (BTW, znova od Brazílčana výborný výkon) nemali moc vecí. Defenzíva až na malé zaváhania dobre, nechápem však, jak nám mohli dať znova taký istý gól. Ešte ku inkasovanému gólu, bol to jasný útočný faul toho Corbeta, či jak sa volá. Pravdepodobne nám neuznali regulérny gól Džeka. Nechcem sa na to vyhovárať, ale celú tú včerajšiu auru to len podčiarkuje.

K hejtu na Peresa nechcem sklznuť, na začiatku tam dal krásnu loptu na Salaha, keby to Momo dal, jeho výkon by sa teraz hodnotil inak. Pak mu pár vecí nevyšlo a štadión začal naňho pískať a jeho sebavedomie odišlo do Brazílie.

Carlo napsal:
K hejtu na Peresa nechcem sklznuť, na začiatku tam dal krásnu loptu na Salaha, keby to Momo dal, jeho výkon by sa teraz hodnotil inak. Pak mu pár vecí nevyšlo a štadión začal naňho pískať a jeho sebavedomie odišlo do Brazílie.

Na pass na Salaha jsem úplně zapomněl, ten byl hodně dobrej. Za sebe si uvědomuji, že mě v jeho případě trochu ovládá už zmíněná alergie. Na druhou stranu jeho výkon je dlouhodobě slabý a bohužel na tom nic nezmění jedna (ani dvě, ani tři...) přihrávka. Musí se zlepšit a zlepšené výkony ustálit. Protože dozadu je nulový, což kromě vyloženejch failů ala právě to zpracování, ještě vyřeší stoperský trio, ve 4-členné obraně je to ale průser. Nicméně ani útočným přínosem to bohužel nevynahrazuje. A na krajního hráče v tomhle systému má bohužel hrozně zoufalý centry. Sebevědomí je sice faktor, ale aktuálně i další argument, odděluje zrno od plev.

Ad Alisson, jak v Lyonu, tak včera. Hodně slušnej výkon, tu šanci by si příští sezonu zasloužil. Uvidíme, jestli dokáže předvádět jistotu, protože schopnost chytit "něco navíc" tam zjevně je.

Můžeme se zlobit jen na koncovku, včera to byl jinak parádní zápas. Že jsme nepostoupili je souhrou několika faktů, ale co už teď (mě strašně sere ten neuznanej gól). Každopádně jsme pobavili opět celou Evropu, možná celej svět, tak snad aspoň přibydou fanoušci a my AS budeme vídat v televizi čím dál častěji. :)
Nutno dodat, že teď to píšu v klidu, včera se mi blbě usínalo a ještě hůř v 5 ráno vstávalo.

KURVA,JE MI TO VELMI LUTO ) :aaaa: :aaaa: :( zapas som kvoli nocnej videl iba do 30 minuty a bol to super futbal,kedze mam novy mobil a nemam aktivovany internet,tak som prezival doslova muky ,kedze som netusil aky je stav ,este viac ma zamrzelo ked sme vyhrali 2-1,strasna skoda ze to rudigerovi nepadlo a neviedli sme prvy...skurwena koncovka a trochu stastia !.toto je ROMA,ktoru chceme vidiet aj proti laziu...tento kader mal na to sa prebojovat do semifinale-finale,je mi to luto ,najviac kvoli tottimu,s rimom si nikdy nezahra finale o europku trofej.Vypadnut v osemfinale je strasne skoro,proste Rimu europa neni sudena,bolo to vidiet aj pri lose ,taky Genk to dotiahol dalej ako my...united-anderlecht :lol: tie stastne anglicke howna mali neskutocne stastie na los ,tipujem ze EL vyhra niekto z dvojice lyon-besiktas............FORZA ROMA !!! :roma:

Bones napsal:
Bruno ať drží pysk a šoupe nohama. Být Flore, tak už půl sezony zahřívá lavičku. Jak jsem si ho přál a měl od něj očekávání (zatím zjevně přehnaná), tak jsem na něj zatím čím dál víc alergickej. *omg* Za včerejšek dal Rui do vápna pomalu víc kvalitních centrů než Bruno za dosavadní průběh sezony. A jeho nulová orientace před vlastním vápnem viz včerejší skvostné zpracování pro Valbuenu v rohu vápna není nic míň než infarktová.
100 %

Abaddon napsal:
Každopádně jsme pobavili opět celou Evropu, možná celej svět, tak snad aspoň přibydou fanoušci a my AS budeme vídat v televizi čím dál častěji. :)

Leda tak ve snu. Tymy si obvykle neziskavaji fanousky tim, ze vypadnou v osmifinale Evropske ligy bez ohledu na to, ze jsme treba hrali dobre. Realita je takova, ze jsme vypadli brzo, coz je zklamani, ale unava a smula v losu nikoho nezajimaj, stejne jako celej nas dvojzapas s Lyonem. Stopu muzeme realne zanechat bud postupem do ctvrtfinale CL nebo semifinale EL, cokoli niz neni dost, kdyz to umele reknu cesky.

EL je vubec dost zradna soutez v tom, ze je strasne dlouha, obsahuje spoustu ruznych podkol a nadkol, tym jako Rim tam vetsinou hraje zapasy proti slabsim souperum, kde ztratit je vlastne ostuda a vyrazovaci pavouk je nesmyslne dlouhej, i.e. obsahuje 1 kolo navic, melo by se zacinat osmifinale a ne tam nechat postoupit 64 tymu,ze kterych je 50 jednoduse slabsich,takze se tam s trochou stesti vetsina silnych pomlati mezi sebou a nejaka Belgie dojde az do semifinale a zasranej Mencak zase v poklidu dokraci az do finale,aniz by se potkal s tezkym souperem. :gun: Neco je spatne...