Je mi to strašne ľúto, bohvie, keby sme zvládli aj tento zápas, kam by sme to naozaj dotiahli. Ostaté tímy chytajú Genti, Rostovi a podobné sračky, a Rím chytil Villareal a Lyon.
Výkonu sa nedá takmer nič vytknúť. Dalo sa do toho všetko, vypracovali sme si kvantum šancí, bohužiaľ, Rím je ten mančaft s tou aurou, že keď potrebuje. aby to tam padlo, nepadne to. Lyon je samozrejme silný súper, ale z toho dvojzápasu si nezaslúžil postúpiť, Rím je lepší, bohužiaľ sa to dojebalo v 1. zápase, Lacazzette to už hentak netrafí (mimochodom, asi sa bude porovnávať on x Džeko, síce jeho gól rozhodol, ale v celej sérii bol neviditeľný, pričom Edin vypracovával neustále šance pre ostatných.)
To úvodné brvno Rudigera len predznamenalo, jak sa bude zápas vyvíjať, keby to tam padlo, zápas by sa mohol vyvíjať úplne inak. Trochu som sa bál Ruia v základe, ale smerom dozadu predviedol výborný výkon. Chcelo by to však, aby sa tlačil trochu viac dopredu, čím som od Luciana očakával, že tam skúsi hodiť v 2. polčase Emersona. Strootman hral úplnú topovicu, bohužiaľ, 2. gól k tomu výkonu v jasnej tutovke nepridal. Ani De Rossi nehral zle, celkovo ten stred ani v 2. polčase, až na samý záver kedy šiel ten černoch sám na Alissona (BTW, znova od Brazílčana výborný výkon) nemali moc vecí. Defenzíva až na malé zaváhania dobre, nechápem však, jak nám mohli dať znova taký istý gól. Ešte ku inkasovanému gólu, bol to jasný útočný faul toho Corbeta, či jak sa volá. Pravdepodobne nám neuznali regulérny gól Džeka. Nechcem sa na to vyhovárať, ale celú tú včerajšiu auru to len podčiarkuje.
K hejtu na Peresa nechcem sklznuť, na začiatku tam dal krásnu loptu na Salaha, keby to Momo dal, jeho výkon by sa teraz hodnotil inak. Pak mu pár vecí nevyšlo a štadión začal naňho pískať a jeho sebavedomie odišlo do Brazílie.