EL 4. kolo - Austria Wien-AS Roma

čtvrtek 3.11., 19:00

Tak jedem do Vídně, hráči i my. Těším se.
Průser je, že nemáme víc jak polovinu obrany a jediná možnost jejího složení je Peres, Rüdiger, Fazio, Jesus; přimčemž první dva jmenovaní se sotva uzdravili.

Chybí totiž Mario Rui, Vermaelen, Manolas, Florenzi, Emerson i Nura se Seckem.

A co je ještě větší průser, do Vídně vůbec neodcestuje Totti. Asi už ho naživo neuvidím. :cry: :cry: :cry:

PROBABILE FORMAZIONE (4-2-3-1): 19 Alisson; 13 Bruno Peres, 2 Rudiger, 20 Fazio, 3 Juan Jesus; 6 Strootman, 5 Paredes; 11 Salah, 4 Nainggolan, 92 El Shaarawy; 9 Dzeko. All.: Spalletti
A disp.: 25 Szczesny, 91 Marchizza, 16 De Rossi, 30 Gerson, 7 Iturbe, 8 Perotti, 55 De Santis.

BALLOTTAGGI: Rudiger-De Rossi, Paredes-Strootman, Paredes-De Rossi, De Rossi-Strootman, Peres-Rudiger, Nainggolan-Perotti, Salah-Iturbe.

INDISPONIBILI: 22 Mario Rui (recupero dall’infortunio al legamento crociato anteriore del ginocchio sinistro), 99 Nura (riabilitazione al ginocchio post operazione), 15 Vermaelen (principio di pubalgia), 24 Florenzi (rottura del legamento crociato anteriore della gamba sinistra), 17 Seck (problema alla caviglia), 44 Manolas (frattura del setto nasale), 33 Emerson (lesione miofasciale di primo grado del muscolo soleo sinistro), 10 Totti (risentimento muscolare flessore della coscia sinistra).

já taky, ale pokud nikdo nejde na to éčko v sektoru A, tak se jen těžko uvidíme... razíme z Beskyd po 14. hodině a hned po zápase valíme zpátky, ať jsme po jedné v noci nazpět. v pátek ráno zas do práce.

my bychom taky měli jet (nechci to zakřiknout), ale bude to na minuty...

Já jedu taky...Totti mě mrzí moc, tohle byla pro mě poslední šance vidět ho ještě jednou naživo. :(

Ja bych asi mohl jen kdyby se hralo v Praze.

Absenci je dost, ale Nura a Seck nejsou hraci acka,tak uz je furt nezminujte a pokud by Saba nebyl debil, tak mohl v klidu zaskocit Torosidis.

Ja to berem pozitívne... v Bratislave som videl naživo Cicinha, Coteho, Vivianiho, Caprariho a Okaku... teraz to bude Iturbe do zbierky :skod:

Klida tu nedávno hodil dobrej fór s Faziem. A šup - Fazio má problém s lýtkem. Jeho start je značně nejistý.
Do obrany nám zůstávají čerstvě uzdravení Rüdiger s Peresem a Jesus.
Pokud Fazio skutečně nenastoupí, bude hrát stopera Dani a výčet veškerých alternativ tím dosáhl hodnoty absolutní nuly.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Klida tu nedávno hodil dobrej fór s Faziem. A šup - Fazio má problém s lýtkem. Jeho start je značně nejistý.
Do obrany nám zůstávají čerstvě uzdravení Rüdiger s Peresem a Jesus.
Pokud Fazio skutečně nenastoupí, bude hrát stopera Dani a výčet veškerých alternativ tím dosáhl hodnoty absolutní nuly.

předběhl jsi mně

Ta obrana je hrůzostrašná, ale co už. Nic se s tím nedá dělat, tohle je takovej emblém AS no. Líbila se mi tiskovka Spallettiho, nebral si moc servítky a konečně na plnou ústa řek, že jsme favoriti, nic nás neomlouvá a jedem. Nečekám, že by se vítězná mentalita změnila za zápas, ale i Spal říkal, že u hráčů pozoruje poslední dobou změny, že neberou jako možnost nic než výhru. Nevím, proti empoli nebo Vídni jsem to minule moc neviděl, ale snad ví co říká.

Doufám ve tři body a skvělej match, i když neuvidím... Gratuluju těm kdo jedou a doufám, že nám přivezete tři body.

Forza ROMA, do nich!!! :tlesk: :sala:

My trcime v zapche, do rici.

Volajte dankovi, kebyže máte po zápase čas niektorí. +421 xxxxxxxxxx ( :mrgreen: )