EL 25/26

A myslíš, že to ten Bailey není? Navíc když bude Paulito zdravej, musí prostě hrát základ, i když hrají se Soulém oba radši zprava. Paulo to ale dá i zleva na pána, viz posledně.
K nim dvoum(Dyb,Sou) jeste Ferguson ktery je fakt zadama k brane dobry a muzou si to o nej hodit…jeste k tomu Pellemu kdyz to tu ctu…me pro nej ta zatazenejsi zaloha vic sedi(nemusi tam litat) me se ta sestava libi a je celkem zdvojena…takove volne Ziyechi a nevim co tak to ne…ostatni nahradi primavera

U gaspa hráč s nejvíce starty za nás... Nyní elsha
Ano, Gasp to takhle má nastaveno. Já ale myslel ty zápasy, kdy Bryan bude v základu a Elsha na lavičce, což je asi pravděpodobnější scénář pro tuto sezónu. I když Elsha se mi s kapitánskou páskou líbí víc než Pellegrini i v době, kdy na něj nebyl takový hejt.

Od kdy se hraje EL ve středu? 👀 Mi v tom zas dělají bordel.

A mám založit, nebo jak to je? Já už nevím 🙈😁
To len toto prvé kolo neviem síce aká myšlienka od UEFA za tym stala, že minulý celý týždeň od utorka do štvrtka LM a tento týždeň streda štvrtok iba EL.
Zrejme aby na prvé kolá nemali konkurenciu a viac ľudí videlo viac zapasov, každopádne od druhého kola to pôjde klasický utorok streda LM štvrtok EL, KL