EL 25/26

No neviem ja myslím že dosť ťažké zápasy hlavne zo 4 koša Stuttgart, z 3 koša Nice to nie zrovna štastie.
Ale samozrejme vzhľadom na systém je postup do vyraďovačky viac menej povinný

1756882662127.png

asi se u baldy není úplně čemu divit
i když mu neupírám celkový nasazení a jakousi užitečnost v obranný fázi, tak žádný hvězdný numera teda nemá
přeju mu, ať se i letos uplatní a jde třeba v zimě na hostovačku
a zní se vrátí víc ready

Numera mozna ne….ale ten prinos pro tym kdy to hrne dopredu jeden na jednoho(nekdy bezhlave priznavam) dobre se na to kouka a dodava tomu energii

No, vidíte, a to jste na ten podhrot, kde máme 6 lidí na 2 pozice, chtěli další posilu. Máme Dybalu, Soulého, Stephana, Baileyho, i toho Pelleho a k tomu vyřazenýho Baldu. Když nikdo neodešel, nemohl nikdo přijít. Já si nestěžuju, myslím, že to vůbec není špatné.

No, vidíte, a to jste na ten podhrot, kde máme 6 lidí na 2 pozice, chtěli další posilu. Máme Dybalu, Soulého, Stephana, Baileyho, i toho Pelleho a k tomu vyřazenýho Baldu. Když nikdo neodešel, nemohl nikdo přijít. Já si nestěžuju, myslím, že to vůbec není špatné.

Trochu souhlas. I když tady nejde úplně o počty. Spíš o to, že všichni z nich nejsou hráči do Gasperiniho systému, což dával několikrát najevo. Chtěl někoho jako je Lookman, rozhodujícího hráče, kterej prostě nedorazil. Lookman/Pašalić je prostě kvalitou jinde než El Shaarawy/Pellegrini.

Trochu souhlas. I když tady nejde úplně o počty. Spíš o to, že všichni z nich nejsou hráči do Gasperiniho systému, což dával několikrát najevo. Chtěl někoho jako je Lookman, rozhodujícího hráče, kterej prostě nedorazil. Lookman/Pašalić je prostě kvalitou jinde než El Shaarawy/Pellegrini.
Rozumím, ale platí, že když nikdo neodejde, nemůže nikdo přijít. Dybala, Soulé i Bailey jednoznačně hráči do základu a na ten post, to znamená, že při plném zdraví jeden už sedí. ElSha další pořád velice slušný náhradník, a i když budu hrát Pelleho jako CM, furt je tam ještě pátý Balda na ty dva posty.

Já malinko doufám, že Gasperini udělá z někoho raketu sezóny. On to s hráči umí a doufám, že on sám si toho rozhodujícího hráče vytvoří. :)

Rozumím, ale platí, že když nikdo neodejde, nemůže nikdo přijít. Dybala, Soulé i Bailey jednoznačně hráči do základu a na ten post, to znamená, že při plném zdraví jeden už sedí. ElSha další pořád velice slušný náhradník, a i když budu hrát Pelleho jako CM, furt je tam ještě pátý Balda na ty dva posty.

Baldu prostě zase odstřelili, jako už několikrát. Nebudu se divit, když bude chtít hrát jinde. Je to velká škoda, z těch mladých Italů patří k nejlepším

Jo, to chápu a souhlasím. Šlo mi spíš právě o to, že Gasp by se určitě se dvěma, třema z nich rozloučil a přivedl jednoho kvalitnějšího hráče schopnýho rozhodovat zápasy. Takovej druhej Soulé nalevo.

Jo, to chápu a souhlasím. Šlo mi spíš právě o to, že Gasp by se určitě se dvěma, třema z nich rozloučil a přivedl jednoho kvalitnějšího hráče schopnýho rozhodovat zápasy. Takovej druhej Soulé nalevo.
A myslíš, že to ten Bailey není? Navíc když bude Paulito zdravej, musí prostě hrát základ, i když hrají se Soulém oba radši zprava. Paulo to ale dá i zleva na pána, viz posledně.

Last edited: