Já ho mám taky rád, mě baví hráči, kteří nejsou líní na krok a to on je.Numera mozna ne….ale ten prinos pro tym kdy to hrne dopredu jeden na jednoho(nekdy bezhlave priznavam) dobre se na to kouka a dodava tomu energii
Myslím že Pelle bude spíš ve středu zálohy než pod hrotem
No, vidíte, a to jste na ten podhrot, kde máme 6 lidí na 2 pozice, chtěli další posilu. Máme Dybalu, Soulého, Stephana, Baileyho, i toho Pelleho a k tomu vyřazenýho Baldu. Když nikdo neodešel, nemohl nikdo přijít. Já si nestěžuju, myslím, že to vůbec není špatné.
To je možné, ale na věci, co jsem napsal, to nic nemění...Myslím že Pelle bude spíš ve středu zálohy než pod hrotem
Rozumím, ale platí, že když nikdo neodejde, nemůže nikdo přijít. Dybala, Soulé i Bailey jednoznačně hráči do základu a na ten post, to znamená, že při plném zdraví jeden už sedí. ElSha další pořád velice slušný náhradník, a i když budu hrát Pelleho jako CM, furt je tam ještě pátý Balda na ty dva posty.Trochu souhlas. I když tady nejde úplně o počty. Spíš o to, že všichni z nich nejsou hráči do Gasperiniho systému, což dával několikrát najevo. Chtěl někoho jako je Lookman, rozhodujícího hráče, kterej prostě nedorazil. Lookman/Pašalić je prostě kvalitou jinde než El Shaarawy/Pellegrini.
Já malinko doufám, že Gasperini udělá z někoho raketu sezóny. On to s hráči umí a doufám, že on sám si toho rozhodujícího hráče vytvoří.Trochu souhlas. I když tady nejde úplně o počty. Spíš o to, že všichni z nich nejsou hráči do Gasperiniho systému, což dával několikrát najevo. Chtěl někoho jako je Lookman, rozhodujícího hráče, kterej prostě nedorazil. Lookman/Pašalić je prostě kvalitou jinde než El Shaarawy/Pellegrini.
Rozumím, ale platí, že když nikdo neodejde, nemůže nikdo přijít. Dybala, Soulé i Bailey jednoznačně hráči do základu a na ten post, to znamená, že při plném zdraví jeden už sedí. ElSha další pořád velice slušný náhradník, a i když budu hrát Pelleho jako CM, furt je tam ještě pátý Balda na ty dva posty.
Jo, to chápu a souhlasím. Šlo mi spíš právě o to, že Gasp by se určitě se dvěma, třema z nich rozloučil a přivedl jednoho kvalitnějšího hráče schopnýho rozhodovat zápasy. Takovej druhej Soulé nalevo.Rozumím, ale platí, že když nikdo neodejde, nemůže nikdo přijít. Dybala, Soulé i Bailey jednoznačně hráči do základu a na ten post, to znamená, že při plném zdraví jeden už sedí. ElSha další pořád velice slušný náhradník, a i když budu hrát Pelleho jako CM, furt je tam ještě pátý Balda na ty dva posty.
A myslíš, že to ten Bailey není? Navíc když bude Paulito zdravej, musí prostě hrát základ, i když hrají se Soulém oba radši zprava. Paulo to ale dá i zleva na pána, viz posledně.Jo, to chápu a souhlasím. Šlo mi spíš právě o to, že Gasp by se určitě se dvěma, třema z nich rozloučil a přivedl jednoho kvalitnějšího hráče schopnýho rozhodovat zápasy. Takovej druhej Soulé nalevo.