EL 2.zápas ROMA - CSKA Sofia

masterhunter napsal:
Tony napsal:
Tak toto je dobrý odpad. Špina, Cristante, Kumbulla a asi vlastne všetci okrem Smaldiniho stoja za hovno. K tomu sa pridali tie hnusné dresy, no bože, čím som si takýto polčas zasluzil?

To nemôžeme ako papierovo o dosť lepšie postavený tim ich prejsť a dať im 3 do polčasu?

To kto toto trénuje, do riti?

Já ti nevím, ale spina je jeden z mála koho to baví...

Špina neurobil jedinú nebezpečnú akciu a to hra proti chlapovi čo je slabý ako čaj. Takých motakov bez nejakej finálny nemám rád.

jsem neviděl začátek, ale co jsem viděl, měli snad oni víc šancí/střel na bránu

Sushi napsal:
V první půli neměli nic, sudí nám neuznal gól pro ofsajd, co samozřejmě nebyl, ale místo, aby to bylo lepší, je to horší.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Bruno už šlape vodu....ještě mě kurva bude líto borců z Bulharska,kteří jdou zítra na ranní ,že nevyužili asi o 80% tutovek víc jak my :oops:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Sushi napsal:
V první půli neměli nic, sudí nám neuznal gól pro ofsajd, co samozřejmě nebyl, ale místo, aby to bylo lepší, je to horší.

jestli jde o toho smalla, komentátoři řikali, že byl v ofsjdu snad hráč, co pak centroval, myslim miki

Sushi napsal:
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Sushi napsal:

jestli jde o toho smalla, komentátoři řikali, že byl v ofsjdu snad hráč, co pak centroval, myslim miki
Kurník, tak to omluvenka, pokud jo, sudí bez varu lepší než já...

Rozmýšľam, čo je najhoršie. Či náš dnešný výkon, to že Burno kope štandardky, tie dresy, alebo diskutujúci na tomto fóre, ktorý bude dookola točiť o jasnom offside...

toto je hrozné miesto

Kurva člověk natěšený po Milanu a hovno....klasická evropská odchozená mrdka hra...bod ještě dobrý...Mayorala bych vůbec nehodnotil ještě ...prosím ví někdo důvod absence VAR v EL?(to nemyslím kvůli Smallovi)

Dno všech den. S těma náhradníkama to prostě hrát nepůjde, v takové míře. Bohužel, kór když k tomu přistoupí takhle.

to byl zase večer....
Fonseca tam měl ostrej kříž s těma střídáníma o půli, ne?
Perez je úplně na hovno
Lopez ještě chytil dva goly
tak zase za týden... :sala:

dneska jsem viděl mimo jiné, a myslim že dvakrát, jak bruno peres vysouvá fazia, jednou patou, kterej pak centruje