EL 2.zápas ROMA - CSKA Sofia

Ať jdou do piče když EL nechcou hrát zdechliny vymrdane na to se nedalo dívat nemám pro to pochopení tak ať tam dávají Primaveru věřím že i kdyby mladí prohráli tak by na hřišti nechali duši !!!Ať klidně prohrají ale po zápasu kde budou jezdít a ne stát.Zas jsem se vztekl tak se hraje o základ, hráči druhého sledu úplně k hovnu, zájem vyhrát vůbec žádný ke konci raději vše zpět ať nedáme náhodou gól.Dzeko přišel a měl snad jediný snahu dát balón z jedné truchu to rozhýbat ostatní se zastaví a dají to na půl pak k obránci tam za celý zápas nikdo nevyvinul rychlost větší než 10 km za hodinu chce se mi blít!!! Lopez nejlepší náš hráč měli více šancí než my krásný večer opravdu.At už je liga tam to vypadá aspon dobře 😉

Jojo, je to zvláštní, také bych čekal, že se ti náhradníci budou chtít ukázat, ale třeba z Cristanteho ta pomalost jen číší (Il Capitano, vole), Villar se taky moc nepředvedl, Mayoral se sice snažil, ale děsivě sóluje a zatím převažuje nekvalita (až se zdá, že v Realu ví, proč ho nechtěli), od Carlese Péreze bych čekal právě v takovém zápase typicky o mnoho víc (když už se může ukázat a nehrají Miki i Pedro najednou), Karsdorp běhá, dopředu dobrý, ale dozadu je to velká bída...
Sečteno podtrženo: jediní, kdo za něco stáli, byli Smalling, Miki/Pedro (které vyrotoval v půli navzdory tomu, že se nevedlo), a jakštakš Spinazzola, který sice nebyl efektivní, což mu hodně (a částečně právem) vytkl Tony, ale makal. Toho pro jistotu sundal v půli taky. Ten Fazio, Kumbulla, Villar nebo Pérez i ten Bruno by si svoje uhráli, ale mezi aspoň sedmi, osmi lidma ze základu. Cristante se nehodí ani na hnůj a Borja Mayoral zatím též ne.

Mně se nelíbil asi nikdo. Jedinej rozdilovej by byl edin, kdyby hrál dyl. Za tu chvilku se snažil to vzít na sebe a nevyšlo to. Jinak se mi začíná líbit Villar, vypadá fotbalove, nebojí se, musí samozřejmě nabrat na významu, ale něco tam je. Spinazzola mi připadá, že musí bejt skvelej na tréninku - když se trenujou akce, kde on zatahuje a dává zpětnou, lítá tam určitě jak magor. Škoda, že se mu tam v zápase postaví bek a on to do něj spolehlivě kope.

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Tohle byl po dlouhy dobe zapas AS, u kteryho jsem regulerne usnul. Nekdy kolem 47. minuty, takze to nechci uplne hodnotit.

Libil se mi ale Villar, hraje elegantne, mysli u toho a technika taky vyborna. Mel pry jen 13% nahravek pokazenejch, coz je hodne solidni.
Lopez taky fajn, Smalling super. Smerem dopredu ale bida. Mayorala bych zatim nehodnotil, ten prechod je narocnej a jak jsem rikal uz po Bernu, tak proste on tam nemel tu kvalitu za sebou, ktera byla na hristi s Edinem.

Ale celkove spatny, bez dynamiky a intenzity, cekali jsme, ze se porazi sami. Na Cristanteho zacinam bejt regulerne vysazenej podobne jako na Bruna nebo driv Jesuse...