EL 2.zápas ROMA - CSKA Sofia

Tak prej bude hrat Mayoral, rikal Paulito. Spolu se Smallingem. Super, jsem rad, potrebuje co nejvic hernich minut a duvery.

Daje!!!

Roma (3-4-2-1): Pau Lopez; Fazio, Smalling, Ibanez; Bruno Peres, Cristante, Pellegrini, Spinazzola; Carles Perez, Mkhitaryan; Borja Mayoral
CSKA Sofia (4-2-3-1): Busatto; Vion, Zanev, Antov, Mazikou; Youga, Jeferson; Keita, Tiago, Sinclair; Sow.

Jsem pro když to tak poskládá 👍 jen bych asi nechal odpočinout ještě Spinu

pasta napsal:
Roma (3-4-2-1): Pau Lopez; Fazio, Smalling, Ibanez; Bruno Peres, Cristante, Pellegrini, Spinazzola; Carles Perez, Mkhitaryan; Borja Mayoral
CSKA Sofia (4-2-3-1): Busatto; Vion, Zanev, Antov, Mazikou; Youga, Jeferson; Keita, Tiago, Sinclair; Sow.

Jsem pro když to tak poskládá 👍 jen bych asi nechal odpočinout ještě Spinu

Jo, to vypada dobre.

Dobrá sestava, kompromis mezi rotací a kvalitou. Uvidíme, co dvojice Cristante-Villar uprostřed. Těším se na Smallinga.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Spina mě fakt baví. Má výborný výběr místa, rychlost a nebojí se přejít přes hráče. Ale ta finální přihrávka chybí.

Už bych dál netrápí Mayorala. Je to další smutný příběh. Edin na plac.

Tak toto je dobrý odpad. Špina, Cristante, Kumbulla a asi vlastne všetci okrem Smaldiniho stoja za hovno. K tomu sa pridali tie hnusné dresy, no bože, čím som si takýto polčas zasluzil?

To nemôžeme ako papierovo o dosť lepšie postavený tim ich prejsť a dať im 3 do polčasu?

To kto toto trénuje, do riti?

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Ten Smallingův gól měl k ofsajdu hodně daleko, nechápu, jak může v EL nebýt VAR

Nebyl to Mikiho?
Takovému týmu musíš narvat do sítě 2 kusy do polocasu a hotovo

Tony napsal:
Tak toto je dobrý odpad. Špina, Cristante, Kumbulla a asi vlastne všetci okrem Smaldiniho stoja za hovno. K tomu sa pridali tie hnusné dresy, no bože, čím som si takýto polčas zasluzil?

To nemôžeme ako papierovo o dosť lepšie postavený tim ich prejsť a dať im 3 do polčasu?

To kto toto trénuje, do riti?

Já ti nevím, ale spina je jeden z mála koho to baví...

Small na pána o tom žádná celkově chybí rychlejší přechod nějak je překvapit je to klasicky odchozene, Mayorala bych hodnotil když by nastoupil aspon 5 s nejsilnější zálohou snaží se nabíhá ale ty balóny co dostává to je katastrofa,kumbula co nahrávka do soupeře škoda ale mu zas věřím že věkem poroste,cristante ten je bídný možná už jsme na něho alergičtí tak jak na perese prostě hráči druhého sledu by měli více makat a snažit se hrát o základ když si to budou posouvat sem a tam bez rychlosti tak to nebude pro soupeře těžké ubránit!!! Ofsidy nevím ani to v přenosu nezopakovali takže nebudu hodnotit.Vyhrajeme tomu věřím

Prostě čekáme, že se porazí sami. Kdyby ten gól neodvolal, 3:0 to bylo. Smallingův ofsajd nebyl v žádném vesmíru, Mayoralův těsně byl. Musíme to v klidu urvat teď, no.