IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Dnes je mi Fonsecy až líto. Nezmuzes nic, máš už celé měsíce věčně 5-6 různých hráčů neustále mimo, jen se mění jména a v nejdůležitějším zápase ti odejdou další 3 hned v první půli, takže už ani takticky neprostridas, neulevis, nic.
Smutný příběh.
Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk
Sushi napsal:tak fonseca půjde... nemá cenu ho to držet, ale to už jsme věděli dřív, dnešek byl jen krokem k jeho osobní záchraně. ale zakopnul. jsem zvědavej, kdo přijde, chtěl bych trošku snížit ambice, omladit kádr, začít jakejs takovej dlouhodobější projekt s někým, kdo třeba nezačne vyhrávat hned, ale ví, kam a proč směřuje. popravdě jsem doufal, že to bude moct být fonseca, ale přinejmenším v itálii/v Římě to ním nepůjde. nevím, kdo by měl přijít, nějakej novej spalletti nejlépe, mladej trenér, co se odráží do světa a ještě nebyl zcela objevenej. nevím, jestli někdo takovej je. myslim, že kdybychom vzali nějaký sarri, allegri, ancelotti a nenakoupili jim adekvátní kádr, bylo by velký očekávání a nebylo by naplněný. fakt bych si přál trošku stability v tom klubu, aby se hráči nakupovali s nějakým záměrem, ne náhodně, jako poslední roky. aby se sahalo po mladejch italech, nevím v čem jsou lidi jako ibanez lepší. ted nechci do něj nějak zajíždět, ale to je furt ty hovadiny, co dělá. chtěl bych, aby nebyly nákupy jako pau a podobně. jsme takovej jako tým, co hraje football manager a neumí to.
mrzí mě, že jsme to neudrželi na něco hratelnýho do odvety, třeba 3:2, 4:2... pět gólů za poločas, to prostě neni přípustný, ani s přihlédnutím k těm zraněním a nestřídání. ty zranění, to je další věc, to už neni ani vtipný, co se tu poslední roky děje.
no nic, edin-borja-miki, 4:0 PROČ NEEEEE.....![]()
Sushi napsal:tak fonseca půjde... nemá cenu ho to držet, ale to už jsme věděli dřív, dnešek byl jen krokem k jeho osobní záchraně. ale zakopnul. jsem zvědavej, kdo přijde, chtěl bych trošku snížit ambice, omladit kádr, začít jakejs takovej dlouhodobější projekt s někým, kdo třeba nezačne vyhrávat hned, ale ví, kam a proč směřuje. popravdě jsem doufal, že to bude moct být fonseca, ale přinejmenším v itálii/v Římě to ním nepůjde. nevím, kdo by měl přijít, nějakej novej spalletti nejlépe, mladej trenér, co se odráží do světa a ještě nebyl zcela objevenej. nevím, jestli někdo takovej je. myslim, že kdybychom vzali nějaký sarri, allegri, ancelotti a nenakoupili jim adekvátní kádr, bylo by velký očekávání a nebylo by naplněný. fakt bych si přál trošku stability v tom klubu, aby se hráči nakupovali s nějakým záměrem, ne náhodně, jako poslední roky. aby se sahalo po mladejch italech, nevím v čem jsou lidi jako ibanez lepší. ted nechci do něj nějak zajíždět, ale to je furt ty hovadiny, co dělá. chtěl bych, aby nebyly nákupy jako pau a podobně. jsme takovej jako tým, co hraje football manager a neumí to.
mrzí mě, že jsme to neudrželi na něco hratelnýho do odvety, třeba 3:2, 4:2... pět gólů za poločas, to prostě neni přípustný, ani s přihlédnutím k těm zraněním a nestřídání. ty zranění, to je další věc, to už neni ani vtipný, co se tu poslední roky děje.
Largo napsal:Sushi napsal:tak fonseca půjde... nemá cenu ho to držet, ale to už jsme věděli dřív, dnešek byl jen krokem k jeho osobní záchraně. ale zakopnul. jsem zvědavej, kdo přijde, chtěl bych trošku snížit ambice, omladit kádr, začít jakejs takovej dlouhodobější projekt s někým, kdo třeba nezačne vyhrávat hned, ale ví, kam a proč směřuje. popravdě jsem doufal, že to bude moct být fonseca, ale přinejmenším v itálii/v Římě to ním nepůjde. nevím, kdo by měl přijít, nějakej novej spalletti nejlépe, mladej trenér, co se odráží do světa a ještě nebyl zcela objevenej. nevím, jestli někdo takovej je. myslim, že kdybychom vzali nějaký sarri, allegri, ancelotti a nenakoupili jim adekvátní kádr, bylo by velký očekávání a nebylo by naplněný. fakt bych si přál trošku stability v tom klubu, aby se hráči nakupovali s nějakým záměrem, ne náhodně, jako poslední roky. aby se sahalo po mladejch italech, nevím v čem jsou lidi jako ibanez lepší. ted nechci do něj nějak zajíždět, ale to je furt ty hovadiny, co dělá. chtěl bych, aby nebyly nákupy jako pau a podobně. jsme takovej jako tým, co hraje football manager a neumí to.
Taky jsem věřil, že Fonseca u nás rozjede novej cyklus a zůstane dlouho, hodně jsem se na něj těšil. Ale tohle fakt nejde.
Věřím, že Friedkinům na tom fakt záleží a že udělaj maximum. Jejich aktivita, podpora týmu, ochota být u všeho, angažovanost a plány jsou mi sympatický. Jen aby se obklopili správnejma lidma. Být na jejich místě, zazvonil bych Tottimu u dveří a udělal mu nabídku, kterou nemůže odmítnout. Věřím, že s ním by to mohlo jít. Nastavit správnej kurs, jít cestou mladých a hladových hráčů, možná neokoukaných, který nepoloží konto a nezatíží ho vysokýma platama. Hráče, kterejm ten dres nebude jedno, žádný žoldáky. Prostě vykupovat kvalitní mladý hráče z týmů pod náma jako Udinese, Cagliari, Sassuolo, atd...A hlavně nechat kostru týmu stejnou, neprodávat je po roce.
K tomu Sarriho, aby to nějak vypadalo. Sarri navíc umí pracovat s mladýma hráčema a zároveň má mezinárodní renomé. Ale jak píšeš, podstatný bude, aby mu vedení sehnalo adekvátní kádr podle jeho představ. Taky to bude chtít nový medikyA možná nějakýho zkušenýho konzultanta k ruce Pintovi, ideálně nějakýho bývalýho hráče. Škoda, že jsme si nechali ujít Bonieka, který o návrat podle svých slov stál.
Ale to jsou jen takový neumělý nápady při pátečním střízlivění.
90210 napsal:Chtel bych nejakyho Itala a Sarriho bych bral, horsi nez ted to byt nemuze. Rad bych ale, kdyby jadro tymu zustalo a nezacinalo se zase uplne od piky.
Vzhledem k ty priserny marodce, ktera nas trapi celou sezonu a dojeli jsme na ni v nejhorsi mozny moment, je pro me popravde receno absolutne nepochopitelny proc se na soupisku EL nenapsal Fazio a Juan Jesus a proc treba JJ nebo treba Santon nedostali vetsi prostor ted v lize, kde jsme potrebovali posetrit hrace jako Spina na EL. Jednou je mame v kadru a platime je, zas tak priserni fakt nejsou, specialne s ohledem na to, co vcera predvadela cela nase obrana.
Dalsi vec je co s nasi kohortou hracu, ktera se vrati z hostovani. Leto bude opravdu zajimavy.