EL 1.Semifinale : Manchester United-AS Roma

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Dnes je mi Fonsecy až líto. Nezmuzes nic, máš už celé měsíce věčně 5-6 různých hráčů neustále mimo, jen se mění jména a v nejdůležitějším zápase ti odejdou další 3 hned v první půli, takže už ani takticky neprostridas, neulevis, nic.
Smutný příběh.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

V žádném případě mi toho Kašpara nebude lito. Drtivá většina neúspěchu jde za ním! A nezlob se na me, dostat v SF EL 6 gólů? Tvle... To je extrém. A ten kádr není tak nekvalitní. Takže fonsecek by měl dostat okamžitě padáka. Jenže to je každej rok ta samá písnička, dokud se do toho klubu nenalejou prachy, bude to stát vždycky za hovno ... Ale teď bez poháru je to stejné jedno.

fonscea zbohom..nemozme sa vyhovarat na striedania...preboha ,ved v 2 polcase sme uplne odisli fyzicky,nieco neskutocne...dalsia tazka rimska hanba v europe ....po polcase sme tu skakali od stastia a teraz sa hanbime komu to fandime :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: tak sme bez poharov,hracov...mozme zacat ozdnovu

tak fonseca půjde... nemá cenu ho to držet, ale to už jsme věděli dřív, dnešek byl jen krokem k jeho osobní záchraně. ale zakopnul. jsem zvědavej, kdo přijde, chtěl bych trošku snížit ambice, omladit kádr, začít jakejs takovej dlouhodobější projekt s někým, kdo třeba nezačne vyhrávat hned, ale ví, kam a proč směřuje. popravdě jsem doufal, že to bude moct být fonseca, ale přinejmenším v itálii/v Římě to ním nepůjde. nevím, kdo by měl přijít, nějakej novej spalletti nejlépe, mladej trenér, co se odráží do světa a ještě nebyl zcela objevenej. nevím, jestli někdo takovej je. myslim, že kdybychom vzali nějaký sarri, allegri, ancelotti a nenakoupili jim adekvátní kádr, bylo by velký očekávání a nebylo by naplněný. fakt bych si přál trošku stability v tom klubu, aby se hráči nakupovali s nějakým záměrem, ne náhodně, jako poslední roky. aby se sahalo po mladejch italech, nevím v čem jsou lidi jako ibanez lepší. ted nechci do něj nějak zajíždět, ale to je furt ty hovadiny, co dělá. chtěl bych, aby nebyly nákupy jako pau a podobně. jsme takovej jako tým, co hraje football manager a neumí to.

mrzí mě, že jsme to neudrželi na něco hratelnýho do odvety, třeba 3:2, 4:2... pět gólů za poločas, to prostě neni přípustný, ani s přihlédnutím k těm zraněním a nestřídání. ty zranění, to je další věc, to už neni ani vtipný, co se tu poslední roky děje.

no nic, edin-borja-miki, 4:0 PROČ NEEEEE..... :daje:

Sushi napsal:
tak fonseca půjde... nemá cenu ho to držet, ale to už jsme věděli dřív, dnešek byl jen krokem k jeho osobní záchraně. ale zakopnul. jsem zvědavej, kdo přijde, chtěl bych trošku snížit ambice, omladit kádr, začít jakejs takovej dlouhodobější projekt s někým, kdo třeba nezačne vyhrávat hned, ale ví, kam a proč směřuje. popravdě jsem doufal, že to bude moct být fonseca, ale přinejmenším v itálii/v Římě to ním nepůjde. nevím, kdo by měl přijít, nějakej novej spalletti nejlépe, mladej trenér, co se odráží do světa a ještě nebyl zcela objevenej. nevím, jestli někdo takovej je. myslim, že kdybychom vzali nějaký sarri, allegri, ancelotti a nenakoupili jim adekvátní kádr, bylo by velký očekávání a nebylo by naplněný. fakt bych si přál trošku stability v tom klubu, aby se hráči nakupovali s nějakým záměrem, ne náhodně, jako poslední roky. aby se sahalo po mladejch italech, nevím v čem jsou lidi jako ibanez lepší. ted nechci do něj nějak zajíždět, ale to je furt ty hovadiny, co dělá. chtěl bych, aby nebyly nákupy jako pau a podobně. jsme takovej jako tým, co hraje football manager a neumí to.

mrzí mě, že jsme to neudrželi na něco hratelnýho do odvety, třeba 3:2, 4:2... pět gólů za poločas, to prostě neni přípustný, ani s přihlédnutím k těm zraněním a nestřídání. ty zranění, to je další věc, to už neni ani vtipný, co se tu poslední roky děje.

Sushi napsal:

Stabilita, snažiť sa vybudovať niečo dlhodobejšie ... Tak to je bohužiaľ len utopia a krásny sen. Ani si neviem predstaviť čo by sa muselo stať alebo kto by musel prísť a na akú funkciu aby niečo také presadil

scr

Neuveritelny takhle to zase doposrat.sympaticky vykon v první půli a pak takovej hardcore ve druhé. Zapas dost ovlivnili zraneni, ale toto

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sushi napsal:

Taky jsem věřil, že Fonseca u nás rozjede novej cyklus a zůstane dlouho, hodně jsem se na něj těšil. Ale tohle fakt nejde.
Věřím, že Friedkinům na tom fakt záleží a že udělaj maximum. Jejich aktivita, podpora týmu, ochota být u všeho, angažovanost a plány jsou mi sympatický. Jen aby se obklopili správnejma lidma. Být na jejich místě, zazvonil bych Tottimu u dveří a udělal mu nabídku, kterou nemůže odmítnout. Věřím, že s ním by to mohlo jít. Nastavit správnej kurs, jít cestou mladých a hladových hráčů, možná neokoukaných, který nepoloží konto a nezatíží ho vysokýma platama. Hráče, kterejm ten dres nebude jedno, žádný žoldáky. Prostě vykupovat kvalitní mladý hráče z týmů pod náma jako Udinese, Cagliari, Sassuolo, atd...A hlavně nechat kostru týmu stejnou, neprodávat je po roce.

K tomu Sarriho, aby to nějak vypadalo. Sarri navíc umí pracovat s mladýma hráčema a zároveň má mezinárodní renomé. Ale jak píšeš, podstatný bude, aby mu vedení sehnalo adekvátní kádr podle jeho představ. Taky to bude chtít nový mediky :mrgreen: A možná nějakýho zkušenýho konzultanta k ruce Pintovi, ideálně nějakýho bývalýho hráče. Škoda, že jsme si nechali ujít Bonieka, který o návrat podle svých slov stál.

Ale to jsou jen takový neumělý nápady při pátečním střízlivění.

Largo napsal:
Sushi napsal:

Taky jsem věřil, že Fonseca u nás rozjede novej cyklus a zůstane dlouho, hodně jsem se na něj těšil. Ale tohle fakt nejde.
Věřím, že Friedkinům na tom fakt záleží a že udělaj maximum. Jejich aktivita, podpora týmu, ochota být u všeho, angažovanost a plány jsou mi sympatický. Jen aby se obklopili správnejma lidma. Být na jejich místě, zazvonil bych Tottimu u dveří a udělal mu nabídku, kterou nemůže odmítnout. Věřím, že s ním by to mohlo jít. Nastavit správnej kurs, jít cestou mladých a hladových hráčů, možná neokoukaných, který nepoloží konto a nezatíží ho vysokýma platama. Hráče, kterejm ten dres nebude jedno, žádný žoldáky. Prostě vykupovat kvalitní mladý hráče z týmů pod náma jako Udinese, Cagliari, Sassuolo, atd...A hlavně nechat kostru týmu stejnou, neprodávat je po roce.

K tomu Sarriho, aby to nějak vypadalo. Sarri navíc umí pracovat s mladýma hráčema a zároveň má mezinárodní renomé. Ale jak píšeš, podstatný bude, aby mu vedení sehnalo adekvátní kádr podle jeho představ. Taky to bude chtít nový mediky :mrgreen: A možná nějakýho zkušenýho konzultanta k ruce Pintovi, ideálně nějakýho bývalýho hráče. Škoda, že jsme si nechali ujít Bonieka, který o návrat podle svých slov stál.

Ale to jsou jen takový neumělý nápady při pátečním střízlivění.

Ty nápady jsou výborný. Kéž by.

scr

Fonseca a Edin Dzeko koncni v Rime 15/6

Sent from my iPhone using Tapatalk

Včera po tom co jsem psal ten post na mě bliknul Facebook, byli tam live tonetto, pizarro, nějaký rádoby novináři a repice (komentátor, známej, dobrej, romanista k tomu). Repice říkal, že mu někdo poseptal, že to bude sarri. Samozřejmě to není nic jistyho, ale asi se o tom v Římě takhle suska... A jedním dechem dodal, že mu musej nakoupit hráče, ne zase další kopyta. Tak v tom se shodneme.

To by samozřejmě bylo lepší než spousta dalších možností, ale jak jsem psal výše, někdo neokoukanej by mi udělal radost větší. Ale asi na to není v klubu odvaha. Říct ok, teď třeba nebudeme vyhrávat (stejně jsme nic nevyhráli asi patnáct let, nevím nač pořád ta komedie), ale za chvíli třeba už jo. A vzít někoho, kdo je větší hazard než sarri. No, uvidíme.

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Chtel bych nejakyho Itala a Sarriho bych bral, horsi nez ted to byt nemuze. Rad bych ale, kdyby jadro tymu zustalo a nezacinalo se zase uplne od piky.

Vzhledem k ty priserny marodce, ktera nas trapi celou sezonu a dojeli jsme na ni v nejhorsi mozny moment, je pro me popravde receno absolutne nepochopitelny proc se na soupisku EL nenapsal Fazio a Juan Jesus a proc treba JJ nebo treba Santon nedostali vetsi prostor ted v lize, kde jsme potrebovali posetrit hrace jako Spina na EL. Jednou je mame v kadru a platime je, zas tak priserni fakt nejsou, specialne s ohledem na to, co vcera predvadela cela nase obrana.

Dalsi vec je co s nasi kohortou hracu, ktera se vrati z hostovani. Leto bude opravdu zajimavy.

Prvý polčas bol hrejivý, vyhrali sme ho 2:1. Ten druhý polčas už bol zmesou individuálnych a organizačných chýb, ktorých bolo neúrekom. To ide hlavne za trénerom.

Veľká škoda, že v druhom zápase nie je o čo hrať.

Manchester - Roma 7-1 Spalletti
Barcellona -Roma 6-1 Garcia
Roma - Bayern 1-7 Garcia
Fiorentina- Roma 7-1 Di Francesco
Manchester - Roma 6-2 Fonseca

Psali na fb Italové,že Paulo ještě dobré :D

90210 napsal:
Chtel bych nejakyho Itala a Sarriho bych bral, horsi nez ted to byt nemuze. Rad bych ale, kdyby jadro tymu zustalo a nezacinalo se zase uplne od piky.

Vzhledem k ty priserny marodce, ktera nas trapi celou sezonu a dojeli jsme na ni v nejhorsi mozny moment, je pro me popravde receno absolutne nepochopitelny proc se na soupisku EL nenapsal Fazio a Juan Jesus a proc treba JJ nebo treba Santon nedostali vetsi prostor ted v lize, kde jsme potrebovali posetrit hrace jako Spina na EL. Jednou je mame v kadru a platime je, zas tak priserni fakt nejsou, specialne s ohledem na to, co vcera predvadela cela nase obrana.

Dalsi vec je co s nasi kohortou hracu, ktera se vrati z hostovani. Leto bude opravdu zajimavy.

Jsou to mraky hráčů, to je fakt. Ale třeba o Ündera Sarri hodně stál už do Neapole a Monchi se chvíli přetahoval s Giuntolim, než ho získal. Tak věřím, že z něj by Sarri dokázal leccos dostat a že by to pro něj byl hráč. Klíčový bude zbavit se těch platů a hráčů, který nespadají do koncepce týmu (jestli nějakou máme).

Ja bych Fonsecu propustil ještě dneska...
Měl poslední šanci, už teď je jasný, že sme příští sezonu bez pohárů, tak je zbytečný tu agonii prodlužovat, ať to kaučuje zase nějakej zahradník

Je zbytečné nechat Fonsecu dokončit sezónu. Včera hrál o všechno a totálně selhal. Já pořád nedokážu pochopit jednu věc. V lize jsme sedmý, šance na poháry mizivá, tudíž je třeba zaměřit se na úspěch v EL. Hraješ na Menčáku, kterej je druhej v PL a je o parník jinde. Z hovna dáš 2 góly, máš 2 góly venku a vynikající výchozí pozici do odvety. Proč??? Proč jdem do druhyho poločasu hrát otevřený fotbal proti soupeři, ktery je ve všem lepší? Proč furt drží tu posranou formaci na tři vzadu? Kor když jdou všechny akce přes kraje.... Zkusenej trenér by to zavřel na 5 beku, dopredu měl o půli poslat cerstvyho mayorala a mělo se to flakat všechno dopředu. Co na tom že by to bylo nekoukatelny? Čekáme na jakoukoliv trofej 13 let, nemáme jistý poháry příští rok. Na koho chcem dělat dojem hezkým fotbalem? Fonseca není schopný nic změnit, ani na Old Trafford za stavu 2:1 pro nás. Prohra 3:2 by byla ještě hratelná, takhle je to konečná. Hlavně jsem chtěl aby bylo v odvetě o co hrát. Tak bohužel.
Ze Sarriho odvareny nejsem. Furt ho mám zafixovaneho jako trenéra na nějaký dočasný řešení. Z lidí co by ale byli ochotni vzít tým bez pohárů a začínat prakticky od nuly je asi nejlepší řešení. Pokud teda bude ochotný to vzít. Možná bych vzal do úvahy i Luciana. Sice neodchazel v dobrém a navíc do Interu, ale hraje systém který je Římu tak nějak nejblíž. Sen by pro mě byl Claudio s ním na lavce by to mělo takovy ty pravý Římský emoce.

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Len pripominam, ze trenera si mozeme vyberat asi tak moc, ze sa na to Claudione dva roky dozadu dobrovolne vysral a siel radsej robit fotbal k psychopatovi Ferrerovi.

Problemy Rima nevyriesi ziadny trener, ani hrac na svete.

Já myslím že o prodloužení Claudia se tenkrát neuvažovalo a bral se vyloženě jako záskok do konce sezóny

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk