acmilan.cz:
Jsme opravdu fanoušci AC Milan?
Jsme fanoušci AC Milan? Nebo jsme opravdu jen "vandráci" co dokážou jen kecat a to je vše?
Fanclub RCeS zaplatí za Vás nemalé peníze za startovné ve fotbalovém turnaji a vy fanoušci AC Milan nejste schopni na akci dorazit. Přihlásit se dokáže každý, že? Jak jednoduché, nemusím nic platit tak proč bych se nezaregistroval. Proč bych tam nakonec jel, když mě to nic přece nestojí, že? Proč bych třeba napsal aspoň email, že nedorazím? Mám u prdele nějaký AC Milan, že?
Krásné jsou vždy výmluvy mám to daleko. Brno, Bratislava a Praha vše je pro Vás daleko. Jen do Brna se dostaví pár opravdových fanoušků AC Milan. Jinak nikde, bohužel. Nepomůže ani pořádat něco v Praze, kde je potencionálně nejvíce fanoušků AC Milan, když účast je nulová !!!
Už nás nebaví pořádat pro Vás "vandráky" pardon opravdové fanoušky AC Milan nějaké akce. Zamyslíme se taky nad tím zda máme vůbec dál dělat web acmilan.cz a mít oficiální fanclub. Stojí to nejen náš čas, ale jsou to i velké starosti, aby jste vy byli spokojeni. Chcete, aby to vše po 8 letech tvrdé práce zaniklo???