Curva sud

Ja len , ze ci ty chlapci v ciernom niesu fans Interu , ak hej , tak je to dost blbe , pretoze tych dalsich asi 1000 fans AS sa tam len kuka , ako ten v ciernom dava Romanistovi .

čím víc lidí, tím víc se jen koukaj.. kdyby se bili dva a kolem jich bylo 5, koukali by kratší dobu a něco by udělali, podle mě...

Tiez len kukali

Code:
http://www.mojevideo.sk/video/29b9/bitka_v_pizzerii.html

Kua , ked uz som asi v Curva sud , tak sa bijem no nie ? :lol: Preto si radsej , ak raz pojdem na zapas AS sadnem vedla Rossely . 8) :lol:

hmm tak teď jsem viděl nějakou fotku CS na který byly vyvěšeny vlajky s hákovým křížem a s tokovým tim terčem(nevím jak se tomu říká)...
:? :? :roll: :roll:

Giallorossi1927(rozy-acs) napsal:
hmm tak teď jsem viděl nějakou fotku CS na který byly vyvěšeny vlajky s hákovým křížem a s tokovým tim terčem(nevím jak se tomu říká)...
Croce celtica (Keltský kří??)

v CS jsou fašouni, ano. :?

Sushi napsal:
hmm tak teď jsem viděl nějakou fotku CS na který byly vyvě?eny vlajky s hákovým kří?em a s tokovým tim terčem(nevím jak se tomu říká)...
Croce celtica (Keltský kří??)

v CS jsou fa?ouni, ano. :?
jo keltskej kří?...sem si nemoch vzpomenout
jinak fotka

čistě náhodou nevíš, jakej je to zápas? nebylo u toho napsáno "Lazio e Livorno, stessa iniziale, stesso něco"?

tuším, že se to dost řešilo

Sushi napsal:
čistě náhodou neví?, jakej je to zápas? nebylo u toho napsáno "Lazio e Livorno, stessa iniziale, stesso něco"?

tu?ím, ?e se to dost ře?ilo
je to z videa na youtube...jmenuje se to nějak nationalist football fans a jsou tam takhle různý kluby...ale je tam lazio,nějaký fotky,a pak u nich takhle..asi se spletli,protože tohle a lazio je pěkná blbost

Code:
http://www.corrieredellosport.it/Fotogallery/Roma/10555/0/%27Grazie%20Roma%27,%20a%20Trigoria%20festa%20per%20tremila%20tifosi

Max

super!!fakt paráda...
btw.nevíte někdo jak to takhle "narychlo" fanou?ci zorganizovalo??e se jich tolik se?lo...

nevim to ale myslim si ?e určitě přes radia
to každy posloucha :)

Teraz som sa niako dopatral , ze Curva sud ma dobre vztahy , alebo niaku druzbu s fanusikmi Benfiky Lisabon . Co je na tom pravdy ?