Čtvrtfinále, Roma-Sampdoria

Skorupski; Torosidis, Burdisso, Castan, Dodò; Nainggolan, De Rossi, Taddei; Florenzi, Destro, Ljajic

A disp.: De Sanctis, Lobont, Maicon, Benatia, Jedvaj, Taddei, Strootman, Marquinho, Bradley, Gervinho, Caprari, Totti.

todle bude divočina

mam hlavně obavy o tvorbu šancí, v záloze dva spíš bojovnější hráči a k nim Rodri, útok bez Frančeho a Gervinha hodně závisející na Ljajićovi....

Oni mají sestavu úplně béčkovou, Radja snad ukáže i něco dopředu, z toho moc strach nemám.

Klasickej, výbornej zbytečnej pohárovej zápas. I s touhle sestavou není potřeba žádný námahy, Doria je naprostá tragická, odevzdaná. Přesto za první půlky jde pochválit Adema, ten má smůlu, že s nim hrajou dvě kopyta, to ani neni možný, jak nefotbalově vypadá hlavně Destro (chtěl jsem napsat dneska, ale ten první dotek on už asi nezlepší nikdy).

Dobré, nie? Až na tú neproduktivitu teda.

Luky môže v kase driemať.
Toro jazdí.
Nico asi hrá NHL teraz na plejku, lebo ten jeho pokus o icing, po ktorom mal ten polák od nich jediný krát niečo vo vápne a strom ala Stevens islanďanovi...
Castán s prstom v zadku.
Dodeno výborný dneska, spravil gól. Trochu si zavadzajú s Radjom zatiaľ.
Dani v kroku na pohodu.
Rodri lieta, posúva, kope, super.
Radja vidí narozdiel od Majkola celé ihrisko, škoda tej šance. Akurát vo mne hrklo jak pokosil Miloša. :mrgreen:
Ljajo vozí a tvorí, tak isto škoda šance.
Sandro to tam pár krát zaujímavo zrýchlil z jednotky vonkajším falšom. Za to čo nedal sa v Mexiku strieľa ale.
Destrogol exkluzívna asistencia grékovi, ktorá vlastne vystihuje jeho techniku. Ale dobré súboje so stopérmi a raz ch tam dokonca vymiešal vo vápne.

Oni stoja až na brankára za hovno.
Siniša vyzerá jak keby mal syfilis.

Malo to byť 4:0 a nemali by sme sa o čo baviť. Síce je to také (pochopiteľne) trochu chaotické a rozhárané, ale s takto slabým súperom to nesmú pustiť.

no, kdyby to bylo 3:0, tak bych byl klidnější

oni jsou odevzdaný a podle mě s tim Juventusem další kolo ani nechtěj hrát

Já bych od Destra i Florenziho čekal daleko víc, zvlášť proti takovýmu soupeři. Ty Florenziho zrychlení byly předem jasný a vlastně jediný zrychlení situace, jinak tam podle mě nic neměl a Destro mi právě přijde, že ve spoustě soubojích vůbec nebyl, blbě čeká na balon, náběhy bych od něj taky čekal jiný - ale tam to asi jde omluvit jeho fyzičkou, tu neměl vlastně kdy nabrat. Kyby hrál Adem takhle v lize, tak s ním nemám žádnej problém.