Čtvrtfinále, Roma-Sampdoria

Všetci čo boli na ihrisku strašne chceli vyhrať dnes.

O zápas s Juventusom navyše. Fakt super.

Daje! :danko:

uf, je to tam, daje!

ljajič vypadá furt víc jako dement
gerv když není muž zápasu, vypadá 90% času jak retardovanej
dobře dodo

jinak jsem toho moc neviděl

90210 napsal:
Usnul jsem u toho, ale jsme v semifinale, takze 2 vyhry od trofeje.

3

nebo 2 a remíza

nebo dvě remízy a výhra

nebo výhra a prohra a výhra

:lol:

navíc jsme myslim teprv ve čtvrt :D

90210 napsal:
Usnul jsem u toho, ale jsme v semifinale, takze 2 vyhry od trofeje.

no, to máš pravdu, sme 2 zápasy od svojej pravidelnej trofeje prehratého finalistu

keby mam handicap na Rim ,tak ma asi jebne ... zahadili sme toho az az ... postup je doma ,teraz v nedelu zdolat dalsi janovsky tim a urobit nejaku tu snuru . GRAZIE ROMA ! :sala:

Ja sa na jednu stranu Ljajovi nečudujem, že to potom už Destrovi ani nechcel dať, ale takto sa hrať fakt nedá. Ke%d mi dedo ako malému rozprával o Gerdovi Mullerovi, myslel som že preháňa. Že nikto taký nemôže byť fotbalista. Teraz vďaka Destrovi viem, že môže. Gervinhovi je čo? On sa proste rozbehne, zastaví, zatancuje odzemok, kopne sa do hlavy a... Nič.

Ljajič hlavně i kdyby mu to ale dát chtěl, tak Destro ve většině těch náběhů byl za obráncem, takže fakt nevim, proč se tam rozčiloval, tam nebylo kudy mu to strčit. Ono to možná vypadá pak blbě pro Ljajiče, ale ty Destrovy náběhy mi dneska přišly hrozně tragický.

Prva vlajočka v pohari :Flag:

Ten Gervinho je fakt paradox. Nohy strašne rychle ale myslenie strašne pomale.. Protiutok prešprintuje všetkych aj s Boltom ale zrazu sa zastavi a vaha čo dalej.

Skoda že to štvrtfinale neni vtedy ked už bude aj EL. Ale zase ako sa hovori pycha predchadza pad a po tych rečiach ako nas rozdrvili by som možno aj zahazardoval keby som mal zbytočne peniaze :lol:

první půle fajn, chyběly akorát goly
v druhym poločase chybělo všechno
Radja v pohodě
na Florenzim a Ljajićovi je vidět, že už si ani nepamatujou, kdy dali naposled gol
kdyby se Destro hejbal, tak by se dostal do iks dalších šancí
Skorupski to docela zvládnul, ale on a Burdisso ve mně jistotu nebuděj teda
oni byli hrozný, úplně bez zájmu a my se jim snažili vyrovnat

chetit napsal:
zda sa mi to alebo ten Dodo odkedy hrava pravidelne hrava lepsie a lepsie?
....Dodo dava do toho srdce a bojuje,zacina mi byt sympaticky viac a viac :Ok: