Čtvrtfinále, Roma-Sampdoria

já bych rád viděl nějaký jiný hráče trochu (hlavně Jedvaje), ale určitě chci postoupit co nejdál, navíc je to i teď i potenciálně proti Juve zápas doma

Tony: To neviem, ale v mekáči dávajú teraz celkom pekné hrnčeky k zákuskom.

danko10 napsal:
Tony: To neviem, ale v mekáči dávajú teraz celkom pekné hrnčeky k zákuskom.

Ono ja vlastne mam takych dost, z roznych krciem mam vlastne trofeje tuto :mrgreen:
Nikdy ste nikto nezberali etiketove pohare, teda roznych znaciek?

Sry za :OT:

čtvrtek (=zítra) 18:00

NON CONVOCATI
BALZARETTI
BORRIELLO
NAINGGOLAN
PJANIC
ROMAGNOLI

CONVOCATI
BENATIA
BRADLEY
BURDISSO
CAPRARI
CASTAN
DE ROSSI
DE SANCTIS
DESTRO
DODÔ
FLORENZI
GERVINHO
JEDVAJ
LJAJIC
LOBONT
MAICON
MARQUINHO
RICCI
SKORUPSKI
STROOTMAN
TADDEI
TOROSIDIS
TOTTI

PROSSIMA PARTITA: Roma-Sampdoria, Coppa Italia (Stadio Olimpico, 9 gennaio, ore 18.00)
SQUALIFICATI: -
DIFFIDATI: -
INDISPONIBILI: Balzaretti, Pjanic, Romagnoli
IN DUBBIO:
PROBABILE FORMAZIONE (4-3-3): Skorupski; Maicon, Burdisso, Castan, Torosidis; Bradley, De Rossi, Strootman; Ljajic, Destro, Gervinho
BALLOTTAGGI: Burdisso-Jedvaj, Maicon-Dodò, Gervinho-Florenzi

haha, ta moja jde od 5 do 9 do práce, jako by to věděla :mrgreen: akorát já teda musim taky spěchat domů, hell

A nemôžeš vyhnať svoj blok na pelechy trochu skôr a v klídku kukať? Síce by asi mlátili ešusmi o mreže, čo?

danko10 napsal:
No tak zas nebude hovoriť, že chce prehrať, že? Ja osobne túto súťaž ignorujem, lebo ma mrazí pris spomienke jak sme sa vlani smiali, že Lácio v skončilo nakoniec v lige pod nami, čož v konečnom dôsledku znamenalo, že nám nestačila na poháre ani účasť vo finále. Fuck this shit. Nech si zahrajú mladíci a tam to končí.

No, to je panecku pristup! Ale je to typickej pristup v ramci italsky ligy, proto je mimochodem taky pekne v prdeli.

A co Evropska liga? Az do ni slavnostne po letech postoupime, tak bysme se na ni meli taky vysrat, co? O nic prece nejde...

Až nebudeme mať 17 použiteľných hráčov, môže sa hrať pre mňa za mňa aj US Open.

V očekávaných sestavách je Florenzi v záloze a Ricci na křídle. Celkem mě ale překvapuje Jedvaj na beku.

TinTin musí dostať konečne šancu. Pohár je na toti ideálny. V prípade, že zhorí, nedojdeš o body.

S tím naprosto souhlasím a asi jako jediní dva jsme se shodli, že to není nijak důležitá soutěž - za předpokladu, kterej si řekl, nemáš 17 kvalitních fotbalistů. Jenom jsem doufal, že už mu daj prostor jako stoperovi - v přípravě hrál DM a teď ho hoděj na beka.

ty sestavy se Skorpuským, Jedvajem na RB, Torosidisem na LB, Florenzim v záloze a Riccim v základu jsou docela divoký