Čtvrtfinále, Roma-Sampdoria

Prvy super v novom ročniku bude Sampdoria

AC Milan - Spezia
Udinese - Inter
Fiorentina - Chievo
Catania - Siena
Roma - Sampdoria
Juventus - Avellino
Lazio - Parma
Napoli - Atalanta

Daje

Fiorentina-Chievo Wednesday January 8
Roma-Sampdoria Thursday January 9
Udinese- Inter Thursday January 9
Parma-Lazio Tuesday 'January 14
Catania-Siena Wednesday January 15
Milan-Spezia Wednesday January 15
Napoli-Atalanta Wednesday January 15.
Juventus-Avellino

Rome / Sampdoria-Juventus / Avellino Tuesday January 21
Milan / Spezia-Udinese / Inter Wednesday January 22
Catania / Siena-Fiorentina / Chievo Thursday January 23
Naples / Atalanta Lazio / Parma Wednesday January 29.

hraje se ve čtvrtek od 1800

chci věřit, že Rudi postaví Jedvaje, aby si ho připravil na ligu, ale spíš se zase oddálí Burdissovo prodej

Lobont - Torosidis, Jedvaj, Castán, Dodo - Bradley, De Rossi, Strootman - Ljajić, Destro, Caprari

Já bych se na to klidně vysral. Příště Juve a vzhledem k tomu, jak se k nám v lize přibližuje Viola...

Nejen Viola (ta navíc teď přišla o Rossiho, což je pro něj tuhle sezonu dost klíčovej hráč), ale i s Neapolí a Interem se musí počítat

Inter ukázal, že bez posil je pořád hroznej, já mám strach z tý Violy, akorát bez Pepita jsou o level níž... Pepita mi je hrozně líto, snad se dá dohromady brzo.

Maritazzi napsal:
Já bych se na to klidně vysral. Příště Juve a vzhledem k tomu, jak se k nám v lize přibližuje Viola...

Ses zblaznil, ne? Myslis ze ten tym nema na to, aby zvladl odehrat tech 5 a pul zapasu za sezonu v dlouhodobe jediny soutezi, kterou jsme teoreticky schopni vyhrat? A nerikej mi, ze coppa nikoho nezajima, to mozna Juventus.

5 zápasů, který ti pak přijdou naprosto nevhod do losu. Pro nás je zásadní Liga Mistrů, ne coppa, kterou jsme minulej rok nevyhráli ani s obrovským štěstím na los. Juve do Coppy letos půjde naplno a my vzhledem k zatim úzkýmu kádru tomuhle konkurovat nemůžeme, prostě bych se toho ve prospěch LM vzdal, ta pravděpodobnost výhry v coppě není bůhvíjaká.

Tak tento rok je to potencionalne asi najťažší los aký som zažil.
Najprv Sampdoria čo je určite na prvé kolo dosť ťažky super. Potom Juventus a potom Neapol/Lazio a potom AC/Inter/Udine/Viola

Samozrejme všetko TEORETICKY

bych byl radši, kdyby se pohár hrál jako v Anglii na víc zápasů, takle hraješ pořád se stejnejma soupeřema a je to nuda

Mick napsal:
Tak tento rok je to potencionalne asi najťažší los aký som zažil.
Najprv Sampdoria čo je určite na prvé kolo dosť ťažky super. Potom Juventus a potom Neapol/Lazio a potom AC/Inter/Udine/Viola

Samozrejme všetko TEORETICKY

už sme vyradili Lazio, Juventus a nasledne prehrali s INterom, pravda, Juventus bol vtedy niekde inde

90210 napsal:
Maritazzi napsal:

Ses zblaznil, ne? Myslis ze ten tym nema na to, aby zvladl odehrat tech 5 a pul zapasu za sezonu v dlouhodobe jediny soutezi, kterou jsme teoreticky schopni vyhrat? A nerikej mi, ze coppa nikoho nezajima, to mozna Juventus.
souhlas

No tak zas nebude hovoriť, že chce prehrať, že? Ja osobne túto súťaž ignorujem, lebo ma mrazí pris spomienke jak sme sa vlani smiali, že Lácio v skončilo nakoniec v lige pod nami, čož v konečnom dôsledku znamenalo, že nám nestačila na poháre ani účasť vo finále. Fuck this shit. Nech si zahrajú mladíci a tam to končí.