Čtvrtfinále, Roma-Juventus

Giovinco tam simuluje čo sa dá, bojím sa, že tam pojde Burdi lebo Mehdi to má na červenu už pekne nahnuté ....

kolikrát už balon proletěl malym vápnem.... tam stači aby se někdo nacpal do brány...
mám strach ze soubojů Mehdi vs Gio, jak má krátký nohy, tak docela drží balon, Mehdi si teď musí dávat hodně velkej pozor
Mám pocit, že se Kevinovi nechce moc běhat, klidně bych ho dal dolů, Maicon zatim asi nejlepší, Toro taky dobrý, měl sem z něj docela strach, Totti se snaží něco vymyslet, jenže než dostane balon, sou kolem něj čtyři juventíni a když to vrátí zpátky, tak to není nikdo schopnej posunout z první na volnýho hráče, v tomhle trochu chybí Pjanič
hratelenej zápas, chce to konečně zahrát dobře nějakou standartku
DAJE ROMA

jsme lepší, když jim Tagliavento přestaů pískat ty pády všechny, tak se dostali pod tlak
Maicon je dobrej, hladovej
jinak není moc co říct
oni bráněj zuby nehty zas
škoda že Gervinho nešel sám místo tý paty

scr napsal:
Ted nastala vcelku zajimava situace, kdy strootman vyfoukl kopani rohu Francemu...hmmm to skonci jeste slovni rpestrelkou..uplne bylo videt..jak se to Francemu nelibilo ze to kopal i kdyz tam byl i on

bych nehledal problémy tam, kde nejsou

todle je neuvěřitelná klika
hlavně že tam jsme chrápali taky po poločase...

nechápu

PsYchr napsal:
kolikrát už balon proletěl malym vápnem.... tam stači aby se někdo nacpal do brány...
mám strach ze soubojů Mehdi vs Gio, jak má krátký nohy, tak docela drží balon, Mehdi si teď musí dávat hodně velkej pozor
Mám pocit, že se Kevinovi nechce moc běhat, klidně bych ho dal dolů, Maicon zatim asi nejlepší, Toro taky dobrý, měl sem z něj docela strach, Totti se snaží něco vymyslet, jenže než dostane balon, sou kolem něj čtyři juventíni a když to vrátí zpátky, tak to není nikdo schopnej posunout z první na volnýho hráče, v tomhle trochu chybí Pjanič
hratelenej zápas, chce to konečně zahrát dobře nějakou standartku
DAJE ROMA

ve všem souhlas i s ostatníma. Toro a Maicon pecka, Castan bez chyby, Mehdi si koleduje. Poslal bych do hry Destra, protože na hraně offsidu do vápna někoho potřebujem, Ljaju místo Florenziho, kterej se fakt trápí a vyměnil někoho v záloze za Pjaniče (Stroot, nebo Radja)

scr

Zacinam mit neblahej pocit, ze tim jak se moc snazime a busime do plnejch prijde rana z cistyho nebe v podobe rychlyho prtiutoku do volny obrany:(

scr napsal:
Zacinam mit neblahej pocit, ze tim jak se moc snazime a busime do plnejch prijde rana z cistyho nebe v podobe rychlyho prtiutoku do volny obrany:(

Tezko utocit do 9 ti cleny obrany. Pripada mi jako kdyby jsme hrali proti chievu. Beton beton beton.

Mj. totti ven...