Romulus napsal:DO RADJU SOM SA ZAMILOVAL PO PAR DNOCH ,DNES ZNOVA PARADNY VYKON ,STRASNE SOM SI HO OBLUBIL ,SYMPATAK A BOREC![]()
masterhunter napsal:Jdu se smat tem lojzum z eurofotbalu za jejich skvelej tip proti as![]()
Mně se dneska tolik nelíbil. Vyzdvihl bych vlastně celou obranu, De Rossiho a Pjanice. Nelíbil se mi Florenzi, Totti a ani Gervinho. Jenže do betonu se hraje blbě, to je jasný.Romulus napsal:DO RADJU SOM SA ZAMILOVAL PO PAR DNOCH ,DNES ZNOVA PARADNY VYKON ,STRASNE SOM SI HO OBLUBIL ,SYMPATAK A BOREC![]()
Mick napsal:masterhunter napsal:Jdu se smat tem lojzum z eurofotbalu za jejich skvelej tip proti as![]()
Ja som podal na AS skoda len ze nemam taku financnu situaciu aby som mohol na jedne zapas prasknut aspon 10 a mohol to dat ako solo![]()
...franče tam mal sice nejake straty ale odcinil ich ako vzdy skvelymi prihravkami ,strielal na branu ,slusny vykon z jeho strany ... najlepsi na place podla mna maicon ten tam dnes nechal dusuAbaddon napsal:Mně se dneska tolik nelíbil. Vyzdvihl bych vlastně celou obranu, De Rossiho a Pjanice. Nelíbil se mi Florenzi, Totti a ani Gervinho. Jenže do betonu se hraje blbě, to je jasný.Romulus napsal:DO RADJU SOM SA ZAMILOVAL PO PAR DNOCH ,DNES ZNOVA PARADNY VYKON ,STRASNE SOM SI HO OBLUBIL ,SYMPATAK A BOREC![]()
klida napsal:"Roma now last 3 games (270 minutes) without conceding a shot on target."
FEROAS napsal:klida napsal:"Roma now last 3 games (270 minutes) without conceding a shot on target."![]()
velke veci
masterhunter napsal:Mick napsal:masterhunter napsal:Jdu se smat tem lojzum z eurofotbalu za jejich skvelej tip proti as![]()
Ja som podal na AS skoda len ze nemam taku financnu situaciu aby som mohol na jedne zapas prasknut aspon 10 a mohol to dat ako solo![]()
Já jsem poprvé snad nedal![]()
klida napsal:![]()
FEROAS napsal:klida napsal:"Roma now last 3 games (270 minutes) without conceding a shot on target."![]()
velke veci
víš, jak to furt čteme, těžíme ze Zemanovy dobrý loňský práce