Čtvrtfinále, Roma-Juventus

DO RADJU SOM SA ZAMILOVAL PO PAR DNOCH ,DNES ZNOVA PARADNY VYKON ,STRASNE SOM SI HO OBLUBIL ,SYMPATAK A BOREC :joooo:

Romulus napsal:
DO RADJU SOM SA ZAMILOVAL PO PAR DNOCH ,DNES ZNOVA PARADNY VYKON ,STRASNE SOM SI HO OBLUBIL ,SYMPATAK A BOREC :joooo:

Hraje vyborně, taky se mi líbí. Ale De rossi hral vyborně dneska taky !

masterhunter napsal:
Jdu se smat tem lojzum z eurofotbalu za jejich skvelej tip proti as :D

Ja som podal na AS skoda len ze nemam taku financnu situaciu aby som mohol na jedne zapas prasknut aspon 10 a mohol to dat ako solo :D

Radja ku koncu zapasu uz toho mal dost ale inak napadal hral do tela a ktomu sa snazil riesit veci futbalovo som zvedavy ako bude hrat ked sa este viac zohra....

Inak skvela vyhra mam velku radost aj ked to bolo proti lavickovemu juve ale na zostavy sa historia nepyta.

Romulus napsal:
Mně se dneska tolik nelíbil. Vyzdvihl bych vlastně celou obranu, De Rossiho a Pjanice. Nelíbil se mi Florenzi, Totti a ani Gervinho. Jenže do betonu se hraje blbě, to je jasný.

Mick napsal:
masterhunter napsal:

Ja som podal na AS skoda len ze nemam taku financnu situaciu aby som mohol na jedne zapas prasknut aspon 10 a mohol to dat ako solo :D

Já jsem poprvé snad nedal :pipp:

DDR, Pjanic :daje: :daje: :daje: Parada !!! Je to klise ako svina, ale tato vyhra nam moze zdvihnut zdrave sebavedomie !!!

scr

ja sazim jen na ligu pohar je dost vrtkavej vzhledem k tomu, ze ho v Italii neberou moc vazne i kdyz zarucuje pohary a podle toho taky treneri sazej sestavy...Rudi to kazdopadne nepodcenil a diky tomu sme taky vyhrali...supr vykon

Abaddon napsal:
Romulus napsal:
Mně se dneska tolik nelíbil. Vyzdvihl bych vlastně celou obranu, De Rossiho a Pjanice. Nelíbil se mi Florenzi, Totti a ani Gervinho. Jenže do betonu se hraje blbě, to je jasný.
...franče tam mal sice nejake straty ale odcinil ich ako vzdy skvelymi prihravkami ,strielal na branu ,slusny vykon z jeho strany ... najlepsi na place podla mna maicon ten tam dnes nechal dusu

KURVAAAAAAAAAA JOOOOOOOOOOOO
:pipp: :pipp: :pipp:
hodně důležitej zápas pro naše sebevědomí
Juve hrálo celej zápas hovno, zalezlí v jedenácti na vlastní půli, takhle proti nám nehrála ani Siena.....HNUS
Mám hroznou chuť se vožrat
:roma: :roma: :roma: :daje: :daje: :daje:

Ta naše záloha :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: A pak co předvedl Miralem... :oops: :oops: :oops: :oops:

:pippa: :pippa: :pippa: :pippa: :pippa: :pippa: :pippa:

FEROAS napsal:
klida napsal:
"Roma now last 3 games (270 minutes) without conceding a shot on target."
:joooo: :joooo: velke veci

víš, jak to furt čteme, těžíme ze Zemanovy dobrý loňský práce

masterhunter napsal:
Mick napsal:
masterhunter napsal:

Já jsem poprvé snad nedal :pipp:

Skoda bol tam celkom slusny kurz este v pondelok ked som to daval bol 2.70 :)

Code:
http://www.goalsarena.org/video/italy-coppa-italia/21-01-2014-roma-juventus-coppa-italia_en.html