čtvrtfinále Fiorentina-ROMA

Středa
18:15h
Sport1
:danko:

Tohle je pro nás asi priorita number one,takže veleduležitý zápas ...

jestli není monchi magor, bude to chtít vyhrát
ale jednoduchý to nebude

Skvělej čas. Uvidím leda hovno. Možná posledních 10 minut. *omg*

každopádně daje, souhlasím s tím, že už je čas se pokusit něco taky vyhrát a ne tady odpískat Violu ve 1/4finále
:daje:

Já snad někde uvidím druhou půli... Zajímalo by mě. Kdo ty časy určuje

Mě ten čas vyhovuje. Každopádně včera mě AC hodně překvapilo, hráli proti Neapoli skvěle.

Proti Viole to bude těžký, ale máme ještě Cristanteho s Nzonzim, takže těch absencí by zas nemuselo bejt tolik. Dal bych šanci Santonovi a Schickovi.

To je priorita musíme to už konečne vyhrať, ak prehrajú tak nech sa berie hipster do horúcich pekiel :evil: FORZA ROMA :daje:

Lafont; Milenkovic, Pezzella, Hugo, Biraghi; Benassi, E. Fernandes, Veretout; Chiesa, Muriel, Mirallas

Olsen; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; Cristante, Nzonzi; Zaniolo, Pastore, El Shaarawy; Schick

Jdeme na to!

Ve 20. minuty prohráváme 2:0. Opět brejk. Fiorentina ty brejky prostě umí. My tvoříme a kombinujem, oni střílej branky. Naši beci je vůbec nestíhaj.

Furt nevím, čím to, že se vždycky takhle složíme. Hodil bych to na trenéra, kterej mě prostě nebaví, ale faktem je, že to tak bývá i u ostatních trenérů. Od Enriqueho přes Spallettiho.

To jsem si tu středu zase krásně zpříjemnil...

Odesláno z mého Mi A1 pomocí Tapatalk

Largo napsal:
Ve 20. minuty prohráváme 2:0. Opět brejk. Fiorentina ty brejky prostě umí. MY TVOŘÍME A KOMBINUJEME, oni střílej branky. Naši beci je vůbec nestíhaj.

...jo to my umíme...

Odesláno z mého Mi A1 pomocí Tapatalk

Kvůli tomuhle jsem spěchal z práce. Nádhera, zase tým bez inteligence, kvality, duše.

Difra musí jít. Co bych dal Chiesu na pravým útoku...

Nevidím to, e asi je to k ........ posrany celý sportovní den :cry: v piči AS a Vsetín: dneska vyloženě hrají skvělé!!!!

Nezbývá než doufat že viola přidá aspon 4 goly. Třeba by po takovém výprasku difra táhl

po polcase to uz ani nazapol...pozeram ze uz tecieme 1:4....ak uz toto Hipster ustoji,tak rimske vedenie,je najjebnutejsie na svete !!! januar a dalsia sezona bez pohara,takal klasika :zed: :zed: