čtvrtfinále Fiorentina-ROMA

Largo napsal:
Furt nevím, čím to, že se vždycky takhle složíme. Hodil bych to na trenéra, kterej mě prostě nebaví, ale faktem je, že to tak bývá i u ostatních trenérů. Od Enriqueho přes Spallettiho.

To si uplne vystihol. Samozrejme zmenu to už chce to je jasne ale presne tieto vybuchy tieto straty jasnych zapasov to sa taha posledne roky bezohladu na trenera.

EDIT: 5 gol to už podla mna neustoji toto Eusebio

Zkušeně Edin a Chiesa jede jinou hru no. Super, ještě tři a choz do piče difro ....

To je prostě hnus. Nedá se na to koukat. Tohle je asi nejhorší zápas, jakej jsem pod Di Francescem viděl.

od Romulus » 27 led 2019, 17:10

"Roma is back !!! vitajme v realite...k dosiahnutiu cielov chyba uz len velky vyprask v lige majstrov ako na Porte prehrat 0:5.",,, :lol: :lol: :lol: pardon !alebo v copa italia :lol: :lol:

od Romulus » 27 led 2019, 17:10

"Roma is back !!! vitajme v realite...k dosiahnutiu cielov chyba uz len velky vyprask v lige majstrov ako na Porte prehrat 0:5.",,, :lol: :lol: :lol: pardon !alebo v copa italia :lol: :lol:

PsYchr napsal:
To tady jako už slavíme góly soupeře?

Já ano. Je to easy, raději dostat 10 s violou aby DiFra táhl, než 10 na portu v LM. Jinak se ho nezbavíme.... Bohužel...

Došel jsem po celém dni dom.

O víkendu promrdat vedení 3:0 jakoby se nechumelilo a teď tohle? V poslední soutěži, kde jsme mohli něco vyhrát?!
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN