Cestujeme do Říma - tipy, doporučení atd.

Taká built-in Toika v autobuse s tridsiatimi hovadami, lejúcimi hektolitre piva, musí byť uplný eden v pohybe. :mrgreen:

danko10 napsal:
Taká built-in Toika v autobuse s tridsiatimi hovadami, lejúcimi hektolitre piva, musí byť uplný eden v pohybe. :mrgreen:

a pořád je potřeba si uvědomit, že pokud jich bude míň jak těch 9 (nikde nevidim číslo, kolik jich je), tak avizují dopravu tímto... tam tu toi-toiku budou asi představovat prázdný flašky od těch piv... :mrgreen:

Tony napsal:
Carlo napsal:
Som nikdy nešiel autobusom, čo má záchod .... preferujem Karossu

No ty vole ani ja. Asi iné štandardy.

Ideš trochu na západ a už všetko iné, autobusy majú záchod, vlaky im jazdia pod zemou a politickú stranu tam má Jackie Chan ....

scr

danko10 napsal:
Víkend strávený v buse, dolievajúc sa pivom mi znie skôr ako horor, než výlet. :mrgreen:

Ale enjoy. :Ok:

Je pravda ze to zvazuju hodne no...AC hraje hovno, cesta busem je na prd...cloveka pak tejden boli prdel a pokud neni v buse hajzl..tak s moji zvysenou konzumaci piva budem stavet kazdou chvilku, tak tam ani nedojedem :)

tohle na mě vyskočilo na fb

jen fyi...

http://www.sportsen.cz/zajezdy-na-fotbal/serie-a/ac-milan-vs-as-rim-1-2

:mrgreen:

já bych rád, ale neblázněme... já nemůžu jet z tolika důvodů, až se mi točí hlava

trosku od veci otazka ale dost dolezita pre mna....je tu niekto, kto ma skusenosti s cestovanim vlakom po Spanielsku, resp. riesil si niekto listok online cez stranku renfe.com ?

scr

Kdo tedy pojede na to AC?Ja o tom stale premyslim...stale mam volny nejaky kacky,tak bych to mozna i risknul..bude pekne..takze vyvalit se nekde v milane v parku s pivkem je idealni kombinace s vyhranym vecernim ligovim utkanim :)