Cestujeme do Říma - tipy, doporučení atd.

U nás samozřejmě.. :mrgreen: tak viděl jsem, že se tam stojí, fandí, mává vlajkama a je to jiný než na Tevere a Monte Mariu a na Curvu Sud se dostat nedá.

:lol:

hele neboj - curva sud je velká a ta oddělená skupinka ultras nebo co to je, je spíš dole. faktem však taky je, že tam choděj normální lidi (dokud nebyl sektro pro rodinu, chodily tam právě ty, protožoe to je levnější než jinde) a že jsem četl na it. fóru o tom, že třeba na ty mentály dole někdo volal, ať si sednou a nevlajou furt vlajkama, že by ty lidi taky rádi viděli, a oni na ně vlítli... asi jim nic neudělali, ale příjemný to jistě neni.

pokud tam půjdeš, jdi spíš doleva - napravo je kotel hostí a občas něco lítá nebo se mlátí do skel... na lístek kašli, sedni si klidně někam na schody (italy).

nebál bych se, ale ani bych se uplně nedružil :mrgreen:

Řím v květnu hezkej, určitě lepší než moje super termíny v srpnu a v září, ale díky tomu prodlouženýmu termínu bych si myslel, že patříme k nejpočetnějšim národum světa, ledvinky všude, autobus plnej lovečáku a vysočiny, do toho na každym druhym rohu věci typu: "Mamiiiiiiiiiiiii, Vespa, vyfoť jííííí" nebo "Ses posral ne, těstoviny za 10?!".
Jinak bydlel jsem ve Fregene pár kilometrů za Římem a pokud budete mít tu možnost vybírat si kde bydlet, nikdy neberte nic, kam nejezdí normální autobus, ale Cotral, v životě jsem se tolik v dopravnim prostředku nebál, ty řidiče ani nepovažuju za lidi.

moc tý větě nerozumim, takže mam si vybrat, kam jezdí normální autobus nebo kam jezdí Cotral?

Hm, takhle píšu po 21 hodinách v autobuse. Nebrat žádnej Cotral, je to drahý, řidič se u cesty baví s cestujícíma, do toho píše smsku a předjíždí s autobusem, kterej by nedostal technickou ani tady. Pěknej Bangladéš zážitek každej den.

Maritazzi napsal:
Řím v květnu hezkej, určitě lepší než moje super termíny v srpnu a v září, ale díky tomu prodlouženýmu termínu bych si myslel, že patříme k nejpočetnějšim národum světa, ledvinky všude, autobus plnej lovečáku a vysočiny, do toho na každym druhym rohu věci typu: "Mamiiiiiiiiiiiii, Vespa, vyfoť jííííí" nebo "Ses posral ne, těstoviny za 10?!".
Jinak bydlel jsem ve Fregene pár kilometrů za Římem a pokud budete mít tu možnost vybírat si kde bydlet, nikdy neberte nic, kam nejezdí normální autobus, ale Cotral, v životě jsem se tolik v dopravnim prostředku nebál, ty řidiče ani nepovažuju za lidi.

Cool. :)

Maritazzi napsal:
ty seš kaskadér :lol: který části věty z "bydlete nejlépe někde u termini" jsi nerozuměl? :mrgreen:

každopádně já měl taky hustej vejlet, teď nemám sílu, ale časem snad taky něco napíšu

Sushi napsal:
Maritazzi napsal:
ty seš kaskadér :lol: který části věty z "bydlete nejlépe někde u termini" jsi nerozuměl? :mrgreen:

každopádně já měl taky hustej vejlet, teď nemám sílu, ale časem snad taky něco napíšu

To teda. Marritazzi, někde by ses tu doscrolloval aj mýho příspěvku, bydlel jsem kdysi na Via Rattazzi, asi 3 minuty od Termini za úplně pohodovou cenu a nikam se nemusel třepat. Tenkrát teda krom Vatikánu, protože metro bylo zavřený. :mrgreen:

scr

Nevim, zda to tu nekdo uz postoval, nechce se mi to cele procitat, kazdopadne od kvetna do Rima lita i easyjet za opravdu lidove ceny. S objednanim dopredu cca 2 mesice se zpatecni letenkou se cena vysplha na prijatelnych 2400Kc.Takze kdy jedem? :)

scr napsal:
Nevim, zda to tu nekdo uz postoval, nechce se mi to cele procitat, kazdopadne od kvetna do Rima lita i easyjet za opravdu lidove ceny. S objednanim dopredu cca 2 mesice se zpatecni letenkou se cena vysplha na prijatelnych 2400Kc.Takze kdy jedem? :)
no aj u nas lieta ryanair na ciampino z bratislavy za dobre ceny, len to treba vystriehnut. Urcite by som chcel ist niekedy v septembri alebo oktobri. frajerku som uz prehovoril, takze bude romantika spojena s futbalom :core:

mam jednu otazku...odporucate ist do rima koncom novembra-zaciatkom decembra? myslim hlavne kvoli pocasiu.... chcel by som ist na INTER, ale chcel by som to spojit aj s tyzdnovou dovolenkou v Rime

to záleží na tom, co od toho čekáš
jestli chceš jen chodit po městě, tak to tam zvládneš maximálně v mikině
pokud nebude teda nějakej nestandardní tejden :mrgreen:

scr

Ahoj, shanim clovicka, ktery by se rad podival na tenhle zapas do Rima 25. kolo 01.03.2015 AS Řím - Juventus FC - letecky easyjetem..nejaky prespani v Rime se urco najde....kdyztak privete msg. Diky Forza Roma!!!

buon giorno ragazzi !

tak ani neviem ako a zoznamil som sa s majitelom agentury futbalovysen.sk :D
oni ponukaju kompletne baliky na zapasy, teda ubytko, letenka, listok na zapas
napr. zajazd na ligu majstrov AS Rim - City ponukaju za 289 e na osobu (ubytko, ranajky, letenka tam a spat, vstupenka)

volal som s nim a pytal som sa ho ci je mozne urobit aj taku vec, ze by mi vybavili len vstupenku a dopravu s ubytkom si budem riesit sam...hovoril, ze je to mozne

ja som teda v rime na fodbale nikdy nebol, neviem teda ako je to s listkami, ci sa daju kupovat len osobne cez romastore alebo sa to da booknut aj cez net. ci je dobre rieist to takto dopredu cez agenturu, alebo to viem vybavit sam priamo na mieste.

iba vam davam taku infosku, ze som sa ho pytal na zapas ROMA - Inter(30.11.) a ROMA - City (10.12.)

tak na inter vie zohnat listok na CURVA NORD za 55 e a na CURVA SUD za 75 e

na City su k dispozicii listky na TEVERE za 120 e ( niekde hore pod strechu) a na montemario tusim za 149 e (blizsie k ihrisku)

City je pre mna mission impossible, ale o tom Interi rozmyslam uz velmi dlho.... v tom case su letenky BA -ciampino a spat do 50 eur na osobu !!!! co je neuveritelna suma... len este musim ukecat frajerku :think:

curva nord 55 euro/sud 75 euro? ty vole... to bych si to radši sehnal sám, ale to je jen taková rada ;)