Maritazzi napsal:Řím v květnu hezkej, určitě lepší než moje super termíny v srpnu a v září, ale díky tomu prodlouženýmu termínu bych si myslel, že patříme k nejpočetnějšim národum světa, ledvinky všude, autobus plnej lovečáku a vysočiny, do toho na každym druhym rohu věci typu: "Mamiiiiiiiiiiiii, Vespa, vyfoť jííííí" nebo "Ses posral ne, těstoviny za 10?!".
Jinak bydlel jsem ve Fregene pár kilometrů za Římem a pokud budete mít tu možnost vybírat si kde bydlet, nikdy neberte nic, kam nejezdí normální autobus, ale Cotral, v životě jsem se tolik v dopravnim prostředku nebál, ty řidiče ani nepovažuju za lidi.
ty seš kaskadérMaritazzi napsal:Řím v květnu hezkej, určitě lepší než moje super termíny v srpnu a v září, ale díky tomu prodlouženýmu termínu bych si myslel, že patříme k nejpočetnějšim národum světa, ledvinky všude, autobus plnej lovečáku a vysočiny, do toho na každym druhym rohu věci typu: "Mamiiiiiiiiiiiii, Vespa, vyfoť jííííí" nebo "Ses posral ne, těstoviny za 10?!".
Jinak bydlel jsem ve Fregene pár kilometrů za Římem a pokud budete mít tu možnost vybírat si kde bydlet, nikdy neberte nic, kam nejezdí normální autobus, ale Cotral, v životě jsem se tolik v dopravnim prostředku nebál, ty řidiče ani nepovažuju za lidi.
Sushi napsal:ty seš kaskadérMaritazzi napsal:Řím v květnu hezkej, určitě lepší než moje super termíny v srpnu a v září, ale díky tomu prodlouženýmu termínu bych si myslel, že patříme k nejpočetnějšim národum světa, ledvinky všude, autobus plnej lovečáku a vysočiny, do toho na každym druhym rohu věci typu: "Mamiiiiiiiiiiiii, Vespa, vyfoť jííííí" nebo "Ses posral ne, těstoviny za 10?!".
Jinak bydlel jsem ve Fregene pár kilometrů za Římem a pokud budete mít tu možnost vybírat si kde bydlet, nikdy neberte nic, kam nejezdí normální autobus, ale Cotral, v životě jsem se tolik v dopravnim prostředku nebál, ty řidiče ani nepovažuju za lidi.který části věty z "bydlete nejlépe někde u termini" jsi nerozuměl?
![]()
každopádně já měl taky hustej vejlet, teď nemám sílu, ale časem snad taky něco napíšu
no aj u nas lieta ryanair na ciampino z bratislavy za dobre ceny, len to treba vystriehnut. Urcite by som chcel ist niekedy v septembri alebo oktobri. frajerku som uz prehovoril, takze bude romantika spojena s futbalom :core:scr napsal:Nevim, zda to tu nekdo uz postoval, nechce se mi to cele procitat, kazdopadne od kvetna do Rima lita i easyjet za opravdu lidove ceny. S objednanim dopredu cca 2 mesice se zpatecni letenkou se cena vysplha na prijatelnych 2400Kc.Takze kdy jedem?![]()