AS-Real Madrid

Chápu, že se do toho nikomu moc nechce, a že nejspíš nebudu zakládat další zápasy.

Ale zítra hrajem. Ve 21:00 na Olimpiku.

Absencí máme jak prase, nově Lorenzo Pellegrini. Nějak na to po tom Udinese nemám ani chuť.

Každopádně Real předvedl o víkendu taky pěknej výpadek. Když budem bodovat, postoupíme.

Daje

Vypadá to na 4-3-3.

Olsen - Santon, Manolas, Fazio, Kolarov - Florenzi, Nzonzi, Cristante - Ünder, Džeko, El Shaarawy

jak někdo psal, slepej s hluchým
bylo by dobrý je porazit, co vám budu...

Eusebio Di Francesco nemá jistou pozici v AS Řím a za týden by mohl být odvolán. Italský trenér podle médií dostal k dispozici dva zápasy, aby se zachránil. A nečeká ho nic snadného, Giallorossi hrají v týdnu s Realem Madrid a následně přivítají Inter Milán. (football-italia.net)

Abaddon napsal:
Eusebio Di Francesco nemá jistou pozici v AS Řím a za týden by mohl být odvolán. Italský trenér podle médií dostal k dispozici dva zápasy, aby se zachránil. A nečeká ho nic snadného, Giallorossi hrají v týdnu s Realem Madrid a následně přivítají Inter Milán. (football-italia.net)

A pak další 2 a další další

já jsem schopen pochopit třeba danka, co by ho chtěl co nejdřív pryč - a vlastně bych se nedivil, kdyby daneček chtěl od realu dostat rychtu, když nepostoupit by bylo v tuhle chvíli kumšt, i když u nás nikdy neříkej nikdy (od interu ne, liga je liga)

co, danko?

Želať si prehru je podľa mňa úchylné. Veď to je, ako keby si si želal, nech otec ešte raz dobije mamu, aby ho zatvorili.

To že som jeho fotbal nemal rád, som tu napísal hneď ako sa jeho meno začalo skloňovať v súvislosti s Rímom. To, že rád zmením názor, pretože má rímsku krv a rozpráva k veci, vtedy zaznelo tiež. No a to, že som ho časom práve za reči začal úprimne nenávidieť (fotbal sme pod ním nikdy nehrali, o tom je škoda reči), to vyplynulo zo situácie.

On a Stramaccioni sú podľa mňa dvaja najväčší tlčhubovia a fotbaloví pseudointelektuáli na svete. A ešte k tomu panicovia, bo určite dokážu ženám dôkladne vysvetliť, aký stredovek s nimi zažijú, aby sa následne so zvädnutou cicinou prizerali, ako večer čo večer zaspávajú a rokmi chradnú.

Ale za každých okolností platí, že už nikdy nechcem vidieť Rím prehrať.

danko10 napsal:
Želať si prehru je podľa mňa úchylné. Veď to je, ako keby si si želal, nech otec ešte raz dobije mamu, aby ho zatvorili.

To že som jeho fotbal nemal rád, som tu napísal hneď ako sa jeho meno začalo skloňovať v súvislosti s Rímom. To, že rád zmením názor, pretože má rímsku krv a rozpráva k veci, vtedy zaznelo tiež. No a to, že som ho časom práve za reči začal úprimne nenávidieť (fotbal sme pod ním nikdy nehrali, o tom je škoda reči), to vyplynulo zo situácie.

On a Stramaccioni sú podľa mňa dvaja najväčší tlčhubovia a fotbaloví pseudointelektuáli na svete. A ešte k tomu panicovia, bo určite dokážu ženám dôkladne vysvetliť, aký stredovek s nimi zažijú, aby sa následne so zvädnutou cicinou prizerali, ako večer čo večer zaspávajú a rokmi chradnú.

Krásně řečeno. Lépe tuto schizofrenní situaci popsat nejde.

danko10 napsal:

:mrgreen: :Ok:

HugoBoss27 napsal:
Patrik základ

v LM? interesting
a edin taky?
aby nedal schicka někam na křídlo, tam je poloviční (a na hrotu to taky není žádnej slávek :lol: )

pokud bude hrát, bylo by super, kdyby se konečně nějak pořádně prosadil zrovna proti realu... takovej jako vucinic styl, tehdy na bernabeu tam mirko vlítnul a od tý doby měl pár let lauf

There is some doubt about which formation Coach Eusebio Di Francesco will choose, with different newspapers predicting either 4-2-3-1 or 3-4-3.

Probable Roma formation: Olsen; Santon, Manolas, Fazio, Kolarov; Cristante, Nzonzi; Florenzi, Zaniolo, El Shaarawy; Schick

OR

Olsen; Fazio, Manolas, Juan Jesus; Florenzi, Cristante, Nzonzi, Kolarov; Under, Schick, El Shaarawy

není De Rossi, není Pastore; to víme, ale není ani nejlepší hráč sezony Pellegrini a není ani Džeko. výtečně... Takže Zaniolo nebo 343 s Jesusem?

Tony napsal:
Verím v postup zo skupiny, ba, pri tejto konkurencii máme šancu i na prvé miesto. :sala:

Konkurence je velká, jen forma týmů je v prdeli...včetně naší formy.

1:1 dneska. Góly Paťas a Ramos.