AS-Real Madrid

Kdyz proti Realu prestrelime z metru a nasledne stoper nahraje protihraci rovnou do golu, tak je to pak tezky. 1.polocas byl ale dobrej.

Opet se mi libil Zaniolo, ale i Cristante, Schick za 40 mega se tam opet plouzil jako ghoul a mnozi z nas meli poprve (a mozna naposledy) moznost videt Karsdorpa a Coricem, ani jeden nezaujal.

EDF mel mit udajne 2 zapasy, aby se zachranil. AS mi pripomina Valencii blahe pameti, kluci prisli na chut evropskym poharum a ligovy zapasy proti sracum typu Udine nebo SPAL je uz nebavi, cimz ale ohrozujou svoje dalsi servani v Evrope. Vlastne se jim ani nedivim, protoze fanousci to maji z velky casti podobny a AS proste neumelo a neumi hrat na vice frontach.Cela leta jsem byli priserni a pro smich v Evrope, ted se to obratilo. Conte byl v hledisti, pokud by byla moznost ho porepsat, tak by to byl po Capellovi prvni trener, kterej do AS prisel jako proverenej vitez. Titul z Francie nebo Ruska v tomto smeru neberu...

Nejvíc mě štve, že jsme si to těma nevynucenejma chybama sami pokazili. A nesnáším, jak ty naši obránci často signalizujou ofsajd a přestanou hrát. Na facku.

:zed:

mrzí mě to o to víc, že under je podle mě teď náš hráč s největším potenciálem (neberu v úvahu na jak dlouho)

tenhle gól by ho ještě víc nakop, místo toho bude deprimovanej jak schick

mimochodem to áčko dával zaniolo
potichoučku polehoučku zaniolo ještě nepokazil zápas, jestli mě paměť neklame

Sushi napsal:

on ten deal 28+Santon+Zaniolo za toho Ninju nakonec nebude vůbec tak špatnej, i mně se Niccolo líbí
problém přestupáku je stále neexistující Pastore

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Sushi napsal:

on ten deal 28+Santon+Zaniolo za toho Ninju nakonec nebude vůbec tak špatnej, i mně se Niccolo líbí

uvidíme, ale máme k tomu našlápnuto
pokud santon dokáže na pár let zakrejt díru v kádru výkonama alá cassetti svýho času, budu spokojenej
a zaniolo... no, nechci nic zakřiknout

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Sushi napsal:

Přesně. Ninja už bude jen čím dál častějc zraněnej. Osobně se mi líbí i Santon. A Zaniolo zatím parádní, i když včera mě snad ze všech nejvíc pozitivně překvapil Marcos Llorente. Bezchybnej výkon.

Sportovní ředitel AS Řím Monchi dal jasně najevo, že trenér Eusebio Di Francesco se nemusí bát o své místo, přestože tým v této sezoně zatím zaostává za očekáváním. "Trenérovi dál věříme. Věříme, že tým je v dobrých rukách," uvedl Monchi.

My se tý kundy nezbavíme... :zed: :zed: :zed:

Abaddon napsal:
Sportovní ředitel AS Řím Monchi dal jasně najevo, že trenér Eusebio Di Francesco se nemusí bát o své místo, přestože tým v této sezoně zatím zaostává za očekáváním. "Trenérovi dál věříme. Věříme, že tým je v dobrých rukách," uvedl Monchi.

To rekl jeste pred zapasem tusim.

Abaddon napsal:

Monchiho slova maj vahu beznyho svatebniho podvodnika, jeho blaboly bych nebral vazne.

90210 napsal:
Abaddon napsal:

Monchiho slova maj vahu beznyho svatebniho podvodnika, jeho blaboly bych nebral vazne.

Snad máš pravdu...