9. Kolo Neapol Roma

Neděle 20:45!

Už teď mi je jich líto, truchlit za Maradonu a navíc přijít o body s námi :sala:

Daje!

scr

AC rupne bez Ibry a my si vezmem průběžnej první flicek 1:3

Sent from my iPhone using Tapatalk

#NapoliRoma
Formazione ufficiale
3-4-2-1
Mirante
-------
Mancini
Cristante
Ibanez
-----------
Karsdorp
Veretout
Pellegrini
Spinazzola
---------
Pedro
Mkhitaryan
----------
Dzeko
----------

Odesláno z mého F8331 pomocí Tapatalk

Jako hrajem fakt vyborne, ale mistni bezbrehej optimismus nesdilim....

AC neruplo a naopak ukazalo, ze Ibra neni nezastupitelnej. Jsem rad, ze neni Osimhen, jeho pohyb a sila v soubojich jsou narocny uhlidat. Ale my zase nemame Smallinga.

Jsem na to hodne zvedavej.

Daje!!!

Snad bekum zdraví vydrží a zvládnou 90 minut jinak je tam jen Jesus a toho opravdu vidět proti Neapoli nepotřebuju jinak si myslím že vyhrajeme 2:1 Dzeko a Pedro za Neapol Manolas ale i bod by byl dobrý tak uvidíme co předvedou 😉 Neapolitanci budou nažhavení za Maradonu těžký zápas ještě když přes týdnem prohráli doma proti AC

Largo napsal:

AC neruplo a naopak ukazalo, ze Ibra neni nezastupitelnej. Jsem rad, ze neni Osimhen, jeho pohyb a sila v soubojich jsou narocny uhlidat. Ale my zase nemame Smallinga.

Daje!!!

AC sice neruplo, ale Juve, Lazio a Atalanta ano. Pokud budou dnes body tak velmi cenné.

Presne takhle jsme hrali naposledy v Neapoli. Oni tlacili, my srovnali a Insigne brilantni ranou rozhodl.

Budicek!!!

masterhunter napsal:
Largo napsal:

Daje!!!

AC sice neruplo, ale Juve, Lazio a Atalanta ano. Pokud budou dnes body tak velmi cenné.

To samozrejme, bylo by to skvely. Jen proste nesdilim ten optimismus. A zatim opravnene, Neapol je nekde jinde...

pasta napsal:
Snad bekum zdraví vydrží a zvládnou 90 minut jinak je tam jen Jesus a toho opravdu vidět proti Neapoli nepotřebuju jinak si myslím že vyhrajeme 2:1 Dzeko a Pedro za Neapol Manolas ale i bod by byl dobrý tak uvidíme co předvedou 😉 Neapolitanci budou nažhavení za Maradonu těžký zápas ještě když přes týdnem prohráli doma proti AC

:zed:

Z hrušky dolů se říká a dneska je Neapol aspon první půli jinde nám nevychází nic jsou dobře připraveni a nahecovani je vidět že chcou vyhrát více než my 🤔 u primaku si myslím že by ve zdí mělo být více hráčů trochu bych řekl Mirantova chyba a když nechal jen dva tak měl čekat střelu, rohy 8:0 to je taky měřítko snad se borci zvednou v 2 půli a aspon viď vyválči zatím k tomu máme hodně daleko bohužel

Nase ofenziva vubec nefunguje, Pedro dost kazi. Za me zatim nejhorsi vykon v sezone.