9. Kolo Neapol Roma

Já bleju už z toho.

Mě udivuje jakým způsobem prichazime o balóny... jednoduše... Oni se ani nenadrou. Otřesný výkon, hnus hnus hnus

Přesně !!!že se prohraje ok ale my nemáme vůbec nic jednoduché balóny ztrácíme, nic nevychází trochu srdíčka nasazení bych chtěl vidět

Neschopní idioti, z takových zápasu jsem fakt nasranej. A obrana ve které je kopyto Cristante a jesus... Co od toho taky čekat.

Dopředu to nejde dnes. Skutečně nejhorší výkon v sezoně.
Dozadu není co komentovat. Neapol není Kluž a bez obrany se hrát nedá. Cristante není obránce (a poslední dobou ani fotbalista), Jesus není fotbalista už dlouho. Nemáš Smalla, nemáš Kumbullu, nemáš ani toho Fazia, vypadne ti i Mancini.
A navíc brankář nechytá.

No, hrozný, co si budem.

No spatenka!!!ta obrana je katastrofální ti dva chuji by měli hrát maximálně v Evropské lize když už je rozhodle o postupu a ne v Neapolí ale bohužel hrát musí 🙉🙉🙉 Mirante též nepodržel no vlastně nedaří se nikomu

teď se bude všude psát, jak se neapol rozloučila s diegem, takže o nás zas bude slyšet :Ok:

scr

Hroznej vykon. Mirante? Džízis Jesus🙈Bleju z týmového výkonu. Takhle jim nechat body😒

těžko mohla neapol dostat lepšího soupeře na pozdravení diega než takhel odevzdaný nás
to bolelo skoro až fyzicky

cakal som vselico,ale ze sa az takto odovzdame??? :shock: vobec nic sme nepredviedli,ale len cakali kedy nam daju gol...pre neapol uplne jednoduche 3 body :zed:

Prostě první zápas sezóny, kdy to absolutně nesedlo, stane se a určitě bych hráčům nenadával do idiotů.
Góly divný, Mirante tentokrát nepodržel.

Veľmi veľmi slabé výkon. Mancini nemal ani nastúpiť... Tých zápasov je veľa, potrebujeme si udržať káder ako tak konkurencieschopný tak verím že to bude viac rotovať a šetriť.

Na zápas zabudneme a ideme ďalej.

Tony napsal:
Veľmi veľmi slabé výkon. Mancini nemal ani nastúpiť... Tých zápasov je veľa, potrebujeme si udržať káder ako tak konkurencieschopný tak verím že to bude viac rotovať a šetriť.

Na zápas zabudneme a ideme ďalej.

:Ok:

Dobra facka, asi byla potreba. To je za to Karsdorpovo velkohuby prohlaseni “Jsme lepsi nez Neapol, meli bychom cilit na titul”.

Ani neni moc koho pochvalit. Docela se mi v tom zmatku libil Villar a Ibanez. Snazil se Spinazzola. Tot vse.

No nic, rychle zapomenout, v EL prostridat a vletet na Sassuolo. S nima uz prohrat nesmime.

Daje!!!

Largo napsal:
Dobra facka, asi byla potreba. To je za to Karsdorpovo velkohuby prohlaseni “Jsme lepsi nez Neapol, meli bychom cilit na titul”.

Ani neni moc koho pochvalit. Docela se mi v tom zmatku libil Villar a Ibanez. Snazil se Spinazzola. Tot vse.

No nic, rychle zapomenout, v EL prostridat a vletet na Sassuolo. S nima uz prohrat nesmime.

Daje!!!

Largo já mám takový pocit, že spinu regulerne vymazali. A nešel ani jeden útok přes něj... A proto nebylo nic, vůbec nic.

Mě je to fakt líto, zrovna si člověk mysli, ze se všechno obrací. A prd.

masterhunter napsal:
Largo napsal:

Daje!!!

Largo já mám takový pocit, že spinu regulerne vymazali. A nešel ani jeden útok přes něj... A proto nebylo nic, vůbec nic.

Mě je to fakt líto, zrovna si člověk mysli, ze se všechno obrací. A prd.

Nechápu tu skepsi po jednom prohraným zápase...

jsem si tak vzpomněl na slova toho mýho kamaráda z Říma, co jsem tu tuhle psal...