9.kolo Fiorentina - ROMA

Jurić půjde jen co na to kývne někdo z oslovených trenérů (Mancini, Max, Sarri, ?...), což právě může ten problém, že na to nekývne nikdo. Řím tam nahoře se za poslední měsíce totálně znemožnil a udělal si jméno naprostých neschopných dementů, že by se člověk musel dopovat nějakým neurolem, aby šel trénovat. V kabině už to zase vře. Bryan a Mancini to včera neunesli.

Tvl fakt se píše o kontaktu s Claudiem 😳 chudák 😄
Tomu se mi nechce věřit vzhledem k jeho věku. Reálnější je Sarri, a nebo spíš nikdo a u kormidla zůstane Juric.

Musí přijít někdo kdo s tou kabinou zamave a udělá tam pořádek. Koho nebudou mít ti mistři světa v pici.

No třeba ten Jurič když včera vystřídal ty nedotknutelné změní to na co tu voláme a chodci si nezahraji 😃ale těžko říct co teď bude

fiorentina má povinnost ho koupit, pokud nastoupí aspoň v 60% zápasů. za 11 míčů. to maj zadarmo.

zdroj
No tak to je masakr 🤦banda kokotu fakt, co mu teď přát aby neodehrál tolik zápasu protože hraje pořád coz těch 60 procent udělá.Samozrejme mu zrovna zranění nepřeju, ale aby odešel mladý hráč za takové drobné!!!! Celé vedení bych vyházel a v zimě i ty chodce klidně za pár euro

Fyzická hádka mezi Juricem a Mancinim, když romské hvězdy čelí zuřivým fanouškům – zpráva
Fyzická hádka mezi Juricem a Mancinim, když romské hvězdy čelí zuřivým fanouškům – zpráva
od Football Italia
Podle Corriere dello Sport se včera večer o poločasové přestávce fyzicky pohádali Gianluca Mancini a trenér Říma Ivan Juric. Obránce Giallorossi se také připojil k Paulu Dybalovi, Lorenzu Pellegrinimu a Leandru Paredesovi, kteří po návratu do hlavního města čelili zuřivým fanouškům.

Roma v neděli prohrála s Fiorentinou 5:1 a mnoho zpráv v Itálii tvrdí, že Giallorossi by nyní mohli vyhodit Juriče, který byl angažován teprve před 40 dny.

Čtěte více – Pellegrini: „Nepřijatelný“ romský výkon, De Rossi a Juric se liší“
Juric včera večer dvakrát takticky střídal v prvním poločase a nahradil Angelina a Bryana Cristanteho Manu Konem a Nicolou Zalewskim.

Corriere dello Sport hlásí, že atmosféra uvnitř šatny Giallorossi se stala toxickou, což je další důvod, proč je Juric na pokraji.

Podle Repubblicy romský ředitel Florent Ghisolfi dnes zrušil cestu do Paříže, aby se zúčastnil mimořádné schůzky v Trigorii.

Corriere dello Sport dodává, že 60 zuřivých romských fanoušků čekalo na hráče před římským nádražím Termini ve 2 hodiny ráno. včera večer je porovnat.

Čtyři hráči Dybala, Paredes, Mancini a Pellegrini s nimi hovořili, snažili se je uklidnit a vysvětlili situaci.

Očekává se, že romští fanoušci budou opět protestovat ve čtvrtek, kdy Romové hostí Juricův ex-klub v Turíně. Zda bude Chorvat ještě v zemljance, se však teprve uvidí.

Corriere dello Sport hlásí, že atmosféra uvnitř šatny Giallorossi se stala toxickou, což je další důvod, proč je Juric na pokraji.

Podle Repubblicy romský ředitel Florent Ghisolfi dnes zrušil cestu do Paříže, aby se zúčastnil mimořádné schůzky v Trigorii.

Corriere dello Sport dodává, že 60 zuřivých romských fanoušků čekalo na hráče před římským nádražím Termini ve 2 hodiny ráno. včera večer je porovnat.

Čtyři hráči Dybala, Paredes, Mancini a Pellegrini s nimi hovořili, snažili se je uklidnit a vysvětlili situaci.

Očekává se, že romští fanoušci budou opět protestovat ve čtvrtek, kdy Romové hostí Juricův ex-klub v Turíně. Zda bude Chorvat ještě v zemljance, se však teprve uvidí.
Hehe, v zemljance, tady ani ten automatickej překlad neví, jak je přesnej.

Hoši to je zlý. DDR je absolutní blázen, pokud se vrátí. Sebeúcta a sebereflexe je kde? Dyt to zase bude to samé, to samé kamaradickovani. Zase bude v sestavě cristante Pelé mancini Celik a spol. To nemůžeme najít někoho kurva kdo chce rozjet projekt na mladé? Mě je u prdele že se nebude hrát LM, ale chci vidět nějakou vizi do budoucna, na čem se dá stavět.

To je, alespoň pro mě, zlý sen stejně jako teď pod Juricem.

A podotýkám, že mám DDR fakt rád.

Na druhou stranu je DDR v NY a obdržel telefon od těch oslů. Takže je tam shodou okolností na dovce? 😆

Hoši to je zlý. DDR je absolutní blázen, pokud se vrátí. Sebeúcta a sebereflexe je kde? Dyt to zase bude to samé, to samé kamaradickovani. Zase bude v sestavě cristante Pelé mancini Celik a spol. To nemůžeme najít někoho kurva kdo chce rozjet projekt na mladé? Mě je u prdele že se nebude hrát LM, ale chci vidět nějakou vizi do budoucna, na čem se dá stavět.

Na druhou stranu je DDR v NY a obdržel telefon od těch oslů. Takže je tam shodou okolností na dovce? 😆
Paredesovi se obnovi kariera

Nemůže si delst úplně co chce, má podepsanou smlouvu. Může nabídnout demisi a rozvazat smlouvu, ale klub není povinen ji přijmout.