Tomu se mi nechce věřit vzhledem k jeho věku. Reálnější je Sarri, a nebo spíš nikdo a u kormidla zůstane Juric.Tvl fakt se píše o kontaktu s Claudiemchudák
![]()
No tak to je masakrfiorentina má povinnost ho koupit, pokud nastoupí aspoň v 60% zápasů. za 11 míčů. to maj zadarmo.
zdroj
Bove saluta la Roma: va alla Fiorentina, tutte le cifre dell'accordo
Uno dei figli del vivaio giallorosso saluta Trigoria e raggiunge Firenze: "Meritavamo un finale diverso"www.corrieredellosport.it
Hehe, v zemljance, tady ani ten automatickej překlad neví, jak je přesnej.Corriere dello Sport hlásí, že atmosféra uvnitř šatny Giallorossi se stala toxickou, což je další důvod, proč je Juric na pokraji.
Podle Repubblicy romský ředitel Florent Ghisolfi dnes zrušil cestu do Paříže, aby se zúčastnil mimořádné schůzky v Trigorii.
Corriere dello Sport dodává, že 60 zuřivých romských fanoušků čekalo na hráče před římským nádražím Termini ve 2 hodiny ráno. včera večer je porovnat.
Čtyři hráči Dybala, Paredes, Mancini a Pellegrini s nimi hovořili, snažili se je uklidnit a vysvětlili situaci.
Očekává se, že romští fanoušci budou opět protestovat ve čtvrtek, kdy Romové hostí Juricův ex-klub v Turíně. Zda bude Chorvat ještě v zemljance, se však teprve uvidí.
Paredesovi se obnovi karieraHoši to je zlý. DDR je absolutní blázen, pokud se vrátí. Sebeúcta a sebereflexe je kde? Dyt to zase bude to samé, to samé kamaradickovani. Zase bude v sestavě cristante Pelé mancini Celik a spol. To nemůžeme najít někoho kurva kdo chce rozjet projekt na mladé? Mě je u prdele že se nebude hrát LM, ale chci vidět nějakou vizi do budoucna, na čem se dá stavět.
To je, alespoň pro mě, zlý sen stejně jako teď pod Juricem.
A podotýkám, že mám DDR fakt rád.
Na druhou stranu je DDR v NY a obdržel telefon od těch oslů. Takže je tam shodou okolností na dovce?![]()
Nemůže si delst úplně co chce, má podepsanou smlouvu. Může nabídnout demisi a rozvazat smlouvu, ale klub není povinen ji přijmout.Hoši to je zlý. DDR je absolutní blázen, pokud se vrátí. Sebeúcta a sebereflexe je kde? Dyt to zase bude to samé, to samé kamaradickovani. Zase bude v sestavě cristante Pelé mancini Celik a spol. To nemůžeme najít někoho kurva kdo chce rozjet projekt na mladé? Mě je u prdele že se nebude hrát LM, ale chci vidět nějakou vizi do budoucna, na čem se dá stavět.
To je, alespoň pro mě, zlý sen stejně jako teď pod Juricem.
A podotýkám, že mám DDR fakt rád.
Na druhou stranu je DDR v NY a obdržel telefon od těch oslů. Takže je tam shodou okolností na dovce?![]()