Tu su moznosti na noveho trenera :
Low
Allegri
Schmidt
Sampaoli
Cannavaro
Sarri
Ještě sezóna nějak 20 let nazpátek byla výživná... To tam byli 4 trenéři, pamatuju se na Delneriho, Rudi Völler tam byl určitě, Conti to tam nějak zachraňoval a ještě kdosi... To jsem musel vygooglit - Prandelli to rozjížděl... A to jsme skončili osmí...Tak nějak vzpomínám na těch posledních cca 15 let, od konce Spallettiho, kdy jsme zažili éru Enriqueho a Zemana, což povazuju v té době za to nejhorší co jsme jako fanoušci zažili. Tak si říkám, kam patří tenhle Řím?
Jojo, jsem nechápal, vždycky když jsem zapl teletext ohledně výsledku. Cesare s Rudim tam dohromady nevydrželi ani dva měsíce a v říjnu přišel Del Neri co by třetí trenér. Přitom ten tým byl hodně v pohodě a navíc i omlazen. Proč Prandelli skončil netuším. On skončil snad hned po prvním ligovém zápase výhrou nad Fio.Ještě sezóna nějak 20 let nazpátek byla výživná... To tam byli 4 trenéři, pamatuju se na Delneriho, Rudi Völler tam byl určitě, Conti to tam nějak zachraňoval a ještě kdosi... To jsem musel vygooglit - Prandelli to rozjížděl... A to jsme skončili osmí...
Jojo, rakovina ženy. Zemřela dva roky na to.Jojo, jsem nechápal, vždycky když jsem zapl teletext ohledně výsledku. Cesare s Rudim tam dohromady nevydrželi ani dva měsíce a v říjnu přišel Del Neri co by třetí trenér. Přitom ten tým byl hodně v pohodě a navíc i omlazen. Proč Prandelli skončil netuším. On skončil snad hned po prvním ligovém zápase výhrou nad Fio.