9.kolo Fiorentina - ROMA

Klub je na lopatkách a to bez debat.Cela sezóna v háji a Jurič co dnes řekne jak se dobře hrálo? Ať jdou všichni...

Hummels 🤣🤣 to chceš... Pojďme dál kluci fialový. Ještě dva. Ať je jistota, že ten pán z lavičky táhne a s ním snad další

tyvole já když si vzpomenu, že DDR byl vyhozenej po zápase venku, kde jsem dostali v 90. na 1:1

Ja stale nechapem preco hrame na 3 obrancov ked to nevieme hrat absolutne, pretoze nato nemame kr hracov.

Posledne zapasy tak hrad DDR a aj Juric a vidime vysledky.

měl tu být ddr. byli bychom šestý, hráli o LM a třeba by se i něco budovalo. teď jsme uprostřed tsunami a budeme rádi, když nás nespláchne do druhý ligy.

Další zápas, co jsem neviděl, na sestřihy koukat nehodlám, absolutně bez zájmu. Nicméně pokud DDR jim na to kývne, aby se vrátil zpět, tak to je originál hadr epizoda s názvem "Na váhu".

Tak nějak vzpomínám na těch posledních cca 15 let, od konce Spallettiho, kdy jsme zažili éru Enriqueho a Zemana, což povazuju v té době za to nejhorší co jsme jako fanoušci zažili. Tak si říkám, kam patří tenhle Řím?

Tak nějak vzpomínám na těch posledních cca 15 let, od konce Spallettiho, kdy jsme zažili éru Enriqueho a Zemana, což povazuju v té době za to nejhorší co jsme jako fanoušci zažili. Tak si říkám, kam patří tenhle Řím?
Ještě sezóna nějak 20 let nazpátek byla výživná... To tam byli 4 trenéři, pamatuju se na Delneriho, Rudi Völler tam byl určitě, Conti to tam nějak zachraňoval a ještě kdosi... To jsem musel vygooglit - Prandelli to rozjížděl... A to jsme skončili osmí...

Ještě sezóna nějak 20 let nazpátek byla výživná... To tam byli 4 trenéři, pamatuju se na Delneriho, Rudi Völler tam byl určitě, Conti to tam nějak zachraňoval a ještě kdosi... To jsem musel vygooglit - Prandelli to rozjížděl... A to jsme skončili osmí...
Jojo, jsem nechápal, vždycky když jsem zapl teletext ohledně výsledku. Cesare s Rudim tam dohromady nevydrželi ani dva měsíce a v říjnu přišel Del Neri co by třetí trenér. Přitom ten tým byl hodně v pohodě a navíc i omlazen. Proč Prandelli skončil netuším. On skončil snad hned po prvním ligovém zápase výhrou nad Fio.

Jojo, jsem nechápal, vždycky když jsem zapl teletext ohledně výsledku. Cesare s Rudim tam dohromady nevydrželi ani dva měsíce a v říjnu přišel Del Neri co by třetí trenér. Přitom ten tým byl hodně v pohodě a navíc i omlazen. Proč Prandelli skončil netuším. On skončil snad hned po prvním ligovém zápase výhrou nad Fio.
Jojo, rakovina ženy. Zemřela dva roky na to.