dobře mi navřeli hubu kluci
že Parma vystřeli jednou na bránu za celý zápas jsem nečekal
klida napsal:HugoBoss27 napsal:klida napsal:Mirante
---------
Mancini
Cristante
Ibanez
----------
Karsdorp
Veretout
Villar
Spinazzola
----------
Pedro
Mkhitaryan
----------
Borja Mayoral
to je hroznej tým, ty vole
Proč
jsem napočítal 7 hráčů, co stačí na horní polovinu tabulky, max o 2 bych řek, že to je tahoun
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Neviděl jsem, práca na baráku.
Ale krásný výsledek, já bych po shlédnutí highlightů zařadil k tahounům krom Mikiho, Pedra, Veretouta a Ibaneze i Spinazzolu. Důvod k hejtu se vždycky najde, ale Spina je veskrze výborný, říkejte si, co chcete. A připomínám, že nebyl Small ani Pelle, notabene Nicolo samozřejmě.
Miki v neskutečné formě.
Jedem dál!
daje
Tony napsal:IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Neviděl jsem, práca na baráku.
Ale krásný výsledek, já bych po shlédnutí highlightů zařadil k tahounům krom Mikiho, Pedra, Veretouta a Ibaneze i Spinazzolu. Důvod k hejtu se vždycky najde, ale Spina je veskrze výborný, říkejte si, co chcete. A připomínám, že nebyl Small ani Pelle, notabene Nicolo samozřejmě.
Miki v neskutečné formě.
Jedem dál!
daje
Akoze, Spina nebol zly, ale hodnotit hracov podla hajlajtov sa neda.
klida napsal:[media]https://www.youtube.com/watch?v=wmu6zFyJCyY[/media]
Tony napsal:Ale vsak ja ho nehejtujem, len hovorim, ze z hajlajtov sa neda hodnotit vykon hraca v celom zapase.
HugoBoss27 napsal:Píše se tu hrozný tým....proč?Kars,Vill,Vere,Spin a předek Miki,Pedro co by jsme chtěli?Lukakue Youngy Dybaly a podobné piče?vždyť ještě jsme neprohráli ...na marodce Zaniolo Dzeko Smalling Kumbulla a my vedeme krásně nad ambiciózní a silnou Parmou 3:0...a ještě takové góly,žádné haluze ...pojďme to pěkně dotáhnout a prostřídal ...Forza Paulo
Povídal jsem si dneska s kamarádem z Říma. Parmu a Janov považuje za týmy, co půjdou do serie B anebo se o prsa zachranej. Řím teď vypadá jako Řím, po zápasech s nima, ale reálně jsme podle něj na 6. /7. flek. Máme uzkej kádr a ti vepředu maj dohromady ve třech lidech asi sto let. Doufejme, že v zimě uděláme nějaký posily. Tabulku, jak je teď, by bral bez debat, spíš počítá se zónou UEFA a cokoliv navíc je příjemný překvapení (to je takovej vycuc toho, co říkal)Abaddon napsal:HugoBoss27 napsal:Píše se tu hrozný tým....proč?Kars,Vill,Vere,Spin a předek Miki,Pedro co by jsme chtěli?Lukakue Youngy Dybaly a podobné piče?vždyť ještě jsme neprohráli ...na marodce Zaniolo Dzeko Smalling Kumbulla a my vedeme krásně nad ambiciózní a silnou Parmou 3:0...a ještě takové góly,žádné haluze ...pojďme to pěkně dotáhnout a prostřídal ...Forza Paulo
Ambiciózmí a silná Parma? To snad nemyslíš vážně.![]()
Karsdorp to v sobě má, ví se to dlouho, jen musí bejt zdravej. Spinazzola mě přakvapuje, je skvělej a nevím proč, ale působí na mě dobře Mayoral.
Super tři body!![]()
Sushi napsal:Povídal jsem si dneska s kamarádem z Říma. Parmu a Janov považuje za týmy, co půjdou do serie B anebo se o prsa zachranej. Řím teď vypadá jako Řím, po zápasech s nima, ale reálně jsme podle něj na 6. /7. flek. Máme uzkej kádr a ti vepředu maj dohromady ve třech lidech asi sto let. Doufejme, že v zimě uděláme nějaký posily. Tabulku, jak je teď, by bral bez debat, spíš počítá se zónou UEFA a cokoliv navíc je příjemný překvapení (to je takovej vycuc toho, co říkal)Abaddon napsal:HugoBoss27 napsal:Píše se tu hrozný tým....proč?Kars,Vill,Vere,Spin a předek Miki,Pedro co by jsme chtěli?Lukakue Youngy Dybaly a podobné piče?vždyť ještě jsme neprohráli ...na marodce Zaniolo Dzeko Smalling Kumbulla a my vedeme krásně nad ambiciózní a silnou Parmou 3:0...a ještě takové góly,žádné haluze ...pojďme to pěkně dotáhnout a prostřídal ...Forza Paulo
Ambiciózmí a silná Parma? To snad nemyslíš vážně.![]()
Karsdorp to v sobě má, ví se to dlouho, jen musí bejt zdravej. Spinazzola mě přakvapuje, je skvělej a nevím proč, ale působí na mě dobře Mayoral.
Super tři body!![]()
Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
Tony napsal:Sushi napsal:Povídal jsem si dneska s kamarádem z Říma. Parmu a Janov považuje za týmy, co půjdou do serie B anebo se o prsa zachranej. Řím teď vypadá jako Řím, po zápasech s nima, ale reálně jsme podle něj na 6. /7. flek. Máme uzkej kádr a ti vepředu maj dohromady ve třech lidech asi sto let. Doufejme, že v zimě uděláme nějaký posily. Tabulku, jak je teď, by bral bez debat, spíš počítá se zónou UEFA a cokoliv navíc je příjemný překvapení (to je takovej vycuc toho, co říkal)Abaddon napsal:Ambiciózmí a silná Parma? To snad nemyslíš vážně.![]()
Super tři body!![]()
Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
Ale oni v Taliansku chcú aby hrával cristante, nedá sa im veriť zase všetko![]()