8. Kolo Roma Parma

Maximální spokojenost... Jedeme dál. Na priště jsem si pro vás nachystal Neapol.

Masterhunter :sala:
Prostě zápas který by byl minulé roky problém ,a to je po repre pauze!
Cristante nula...píšu si !
Villar strašně fotbalový
Pedro nelepil
RICK KARSDORP :Ok:
Mirante 🇮🇹

Krásný zápas
Vypálené
Dres na sobě

klida napsal:
HugoBoss27 napsal:
klida napsal:
Mirante
---------
Mancini
Cristante
Ibanez
----------
Karsdorp
Veretout
Villar
Spinazzola
----------
Pedro
Mkhitaryan
----------
Borja Mayoral

to je hroznej tým, ty vole

Proč

jsem napočítal 7 hráčů, co stačí na horní polovinu tabulky, max o 2 bych řek, že to je tahoun

Pedro, Micki, Veretout, Ibañez...Tahouni. Ta sestava vubec nebyla spatna.

Dneska se mi libil Mayoral. Zpracovaval, nahraval, vytvarel sance. Pohybove mi pripada tezkopadnej a pomalej, ale jen bez mice. Jak ma balon u nohy, je z nej ta fotbalovost videt.

Potrebuje stabilnejsi nasazovani a duveru. A bude dobrej. Nebude to Scamacca, ale co se da delat.

Vybornej Karsdorp a Villar, ten me hodne bavil...

Krasnej zapas, jen tak dal.

Daje!!!

Neviděl jsem, práca na baráku.
Ale krásný výsledek, já bych po shlédnutí highlightů zařadil k tahounům krom Mikiho, Pedra, Veretouta a Ibaneze i Spinazzolu. Důvod k hejtu se vždycky najde, ale Spina je veskrze výborný, říkejte si, co chcete. A připomínám, že nebyl Small ani Pelle, notabene Nicolo samozřejmě.
Miki v neskutečné formě.
Jedem dál!

daje

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Ale krásný výsledek, já bych po shlédnutí highlightů zařadil k tahounům krom Mikiho, Pedra, Veretouta a Ibaneze i Spinazzolu. Důvod k hejtu se vždycky najde, ale Spina je veskrze výborný, říkejte si, co chcete. A připomínám, že nebyl Small ani Pelle, notabene Nicolo samozřejmě.
Miki v neskutečné formě.
Jedem dál!

daje

Akoze, Spina nebol zly, ale hodnotit hracov podla hajlajtov sa neda.

Tony napsal:
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Miki v neskutečné formě.
Jedem dál!

daje

Akoze, Spina nebol zly, ale hodnotit hracov podla hajlajtov sa neda.

Tak zrovna on patri mezi nase nejlepsi hrace od zacatku sezony az dosud...

Co se týče spinu, tak už ho chválím několikáty zápas v řadě. Je to tahoun, většina útoku jde z jeho strany, ta chuť útočit je na něm hrozně vidět. Jen škoda že 1 z 10 ti centru je fakt nepovedenych. Na 11 pokus to však vyjde. Za mě je výborný.

Co se týče hejtu, mnohdy je to subjektivní pocit každého z nás. Já jsem byl vyloženě alergickej na Dumbiu, nebo jak se to jeho jméno píše. Někdo to ma u Spinu, no.

U Villara se mi líbí, že se nebojí projít přes hráče a neztrácí balóny. Nejdřív jsem si myslel co to bylo za mercato a za slabe nákupy, ovšem už mě vyvedli z omylu.

Jsem rád, že máme v týmu starší hráče, kteří umí vyhrávat, mají na kontě tituly v jiných klubech a s tím spoustu zkušenosti. Do toho ti naši mladosi zapadaji luxusně.

A poslední věc, kurvajs já chci mít Miranteho oči, ten musí mít každou ženskou na kterou se podiva :lol:

Ale vsak ja ho nehejtujem, len hovorim, ze z hajlajtov sa neda hodnotit vykon hraca v celom zapase.

klida napsal:
[media]https://www.youtube.com/watch?v=wmu6zFyJCyY[/media]

při zápase se mi sekal streaming a neviděl jsem dobře, kdo dával to první áčko
že to byl spina mě teď dost překvapilo, krásně udělaný
hodně podobně kdysi přihrával menez vucinicovi jednou, pamatujete?

stejně tak to jak to mayoral připravil mikimu bylo super, resp. dostal asi nakopano, vypadalo to všelijak, ale tohle dělat je strašně těžký, bolí to a je to potřeba. good boy

no a třetí gól paráda, všimněte si, že se nikdo nikam netočí, nezastavuje, nezasekává, hezky přímočaře a je to tam - kolikrát tohle uděláme (byť ty brejky teď hrajeme dobře, to ne že ne) a kolikrát si na to někdo stoupne, celý to zbrzdí a zahodí šanci dát takovejhle gól?

škoda toho spinova brvna, to byla taky paráda, co jsme předtím předvedli

daje :daje:

Tony napsal:
Ale vsak ja ho nehejtujem, len hovorim, ze z hajlajtov sa neda hodnotit vykon hraca v celom zapase.

To je samozřejmě pravda. Napsal jsem to hloupě. Byl to jeden z mála zápasů sezóny, co jsem neviděl živě, a mně se většinou líbil, táhne to, dře, běhá, v kombinaci výborný, dribling na beka výborný, samozřejmě ty centry jsou horší (i proto, že je pravák a rád si to zasekává), ale za mě je prostě výborný. Ty highlighty mě v tom včera opět utvrdily, že tahoun je, je vidět, má náběhy, áčka, šance, vše. Samozřejmě, ten centr a poziční bránění, to je horší, zas ho tu nebudu vynášet do nebes. Halfbek mu ale každopádně vyhovuje a já za sebe jsem s ním všeobecně spokojen.

HugoBoss27 napsal:
Píše se tu hrozný tým....proč?Kars,Vill,Vere,Spin a předek Miki,Pedro co by jsme chtěli?Lukakue Youngy Dybaly a podobné piče?vždyť ještě jsme neprohráli ...na marodce Zaniolo Dzeko Smalling Kumbulla a my vedeme krásně nad ambiciózní a silnou Parmou 3:0...a ještě takové góly,žádné haluze ...pojďme to pěkně dotáhnout a prostřídal ...Forza Paulo

Ambiciózmí a silná Parma? To snad nemyslíš vážně. :)

Karsdorp to v sobě má, ví se to dlouho, jen musí bejt zdravej. Spinazzola mě přakvapuje, je skvělej a nevím proč, ale působí na mě dobře Mayoral.

Super tři body! :)

Abaddon napsal:
HugoBoss27 napsal:
Píše se tu hrozný tým....proč?Kars,Vill,Vere,Spin a předek Miki,Pedro co by jsme chtěli?Lukakue Youngy Dybaly a podobné piče?vždyť ještě jsme neprohráli ...na marodce Zaniolo Dzeko Smalling Kumbulla a my vedeme krásně nad ambiciózní a silnou Parmou 3:0...a ještě takové góly,žádné haluze ...pojďme to pěkně dotáhnout a prostřídal ...Forza Paulo

Karsdorp to v sobě má, ví se to dlouho, jen musí bejt zdravej. Spinazzola mě přakvapuje, je skvělej a nevím proč, ale působí na mě dobře Mayoral.

Povídal jsem si dneska s kamarádem z Říma. Parmu a Janov považuje za týmy, co půjdou do serie B anebo se o prsa zachranej. Řím teď vypadá jako Řím, po zápasech s nima, ale reálně jsme podle něj na 6. /7. flek. Máme uzkej kádr a ti vepředu maj dohromady ve třech lidech asi sto let. Doufejme, že v zimě uděláme nějaký posily. Tabulku, jak je teď, by bral bez debat, spíš počítá se zónou UEFA a cokoliv navíc je příjemný překvapení (to je takovej vycuc toho, co říkal)

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Řekl bych že bez té trojky v útoku nemáme šanci hrát o lepší výsledek v sezoně (hrajou teď ve velké pohodě) proto je důležité nejlépe teď porazit Kluž ať už je postup a hrají jiní (Mayoral ani Pérez mi nevadí ale pak už tam není nikdo)😉v lize nás čekají těžké zápasy a tam je třeba hrát v plné palbě, v zimě bych byl spokojen kdyby došel Elsa,Emerson a třeba Giroud nebo Milik do útoku ale to je jen přání a dost nereálné mít všechny no uvidíme kdo a jestli vůbec se někdo podaří

Sushi napsal:
Abaddon napsal:
HugoBoss27 napsal:

Povídal jsem si dneska s kamarádem z Říma. Parmu a Janov považuje za týmy, co půjdou do serie B anebo se o prsa zachranej. Řím teď vypadá jako Řím, po zápasech s nima, ale reálně jsme podle něj na 6. /7. flek. Máme uzkej kádr a ti vepředu maj dohromady ve třech lidech asi sto let. Doufejme, že v zimě uděláme nějaký posily. Tabulku, jak je teď, by bral bez debat, spíš počítá se zónou UEFA a cokoliv navíc je příjemný překvapení (to je takovej vycuc toho, co říkal)

Ale oni v Taliansku chcú aby hrával cristante, nedá sa im veriť zase všetko 😄

Tony napsal:
Sushi napsal:
Abaddon napsal:

Ale oni v Taliansku chcú aby hrával cristante, nedá sa im veriť zase všetko 😄

o cristantem jsme se bavili, když přišel
nechápal, talián, kam ho stavíme
v bergamu že prje hrál skoro trequartistu a u nás najednou musí úplně jinak myslet, bránit, apod.
že by zas tak moc chtěl, aby hrál (kdekoliv), si ale nemyslim :lol:

Lenze on ma vsetky predpoklady na to, aby sa z neho stal spolahlivy stoper. A aj na to, aby ho zrazilo auto, pokial este parkrat nastupi v zalohe.