7.kolo ROMA-Lazio

Tak jsem cet, ze DiFra sice potvrdil rozestaveni (konecne!), ale hodla castovat jinde. Nechat na lavicce Undera a nahradit ho Florenzim, kterej na tyhle pozici hral naposledy pred snad dvema lety, to neni moc moudry.

Largo napsal:
Tak jsem cet, ze DiFra sice potvrdil rozestaveni (konecne!), ale hodla castovat jinde. Nechat na lavicce Undera a nahradit ho Florenzim, kterej na tyhle pozici hral naposledy pred snad dvema lety, to neni moc moudry.

proč proboha???

Taky nechápu proč to mění, každopádně se nemůžu dočkat :sala: nepočítám že to bude moc pohledný fotbal ale ty mrdky musíme porazit :lzm:

Nechápu. Když už si myslíš, že se DiFRa poučil a jde to, najednou v něm něco přepne a udělá totální blbost. Nepochopíš.

under-flore je celkem jasný, difra se chce víc krejt. je jasný, že under je dopředu lepší. flore zas dozadu.

No neni to zas tak zlý jak jsem čekal.
Santon docela v pohodě.
Skvělý ElSha a DDR :core: kdyby chtěl Dani takhle hrát ještě ze 2-3 roky, tak bych nezlobil
Džeko lemra, snad dostane šanci Paťa

Streamy se mi sekaj, to je zas nálada :zed: :zed:

Každopádně po prvních dvaceti minutách, kerý se fakt nepovedly, je to mnohem lepší. Pellegrini skvěle. Pořád mi Džeko přijde dost neohrabanej, ale aspoň se snaží. Jestli tohle dáme, tak by to v rozestavení 4-2-3-1 mohla bejt fajn sezona.