7.kolo ROMA-Lazio

po tyzdnoch nervov a hnusu konecne skvely pocit...lazio skurvene :lzm: ,RIM JE CERVENY A VZDY BUDE !!!!!!!....vyzera to tak,ze di francesco prezil klinicku smrt a len tak sa ho nezbavime :mrgreen: hraci mu zachranili krk......verim,ze se ponaucil a uz to pojde! DAJE ROMA DAJEEEEEEEEEEE :sala: :sala: :sala: :sala: :roma: :danko: :daje: :daje: :daje:

Asi se budu opakovat, ale 4-2-3-1 prostě AS sedí nejvíc. Jen tak dál, máme na to chuť, hráče i kvalitu!

Daje ROMA, Daje.

a santon hrál dobře

za mě pellegrini, santon, kolarov, ddr

nic moc edin, do toho se ještě hádal místo aby hrál, ale nakonec byl u prvních dvou gólů nějak...

Gratulácia - skvelý výsledok , veľmi má chlapci potešili.

Prekvapil má Santon - ktorý hral na kraji výborne a aj Florenzi na krídle odmakal zápas. Možno nebudete zdieľať môj názor ale posledné dva zápasy sa mi Under zdal už veľmi unavený.

Trosku viac čakám od Cristanteho, posila za toľko miliónov by mala mat viac priestoru - uvidime teraz proti Plzni :)

Akurát škoda toho striedania na konci. Mal ísť na plac Kliuvert alebo Schick namiesto toho sme tam poslali Jesuse - čo si mihol DiFra odpustiť.

Forza roma :)

Sice prakticky neexistujuce lazio na cele s dvesto milionovym sergejom, ale uplne zasluzena vyhra a naviac sme po darovanom vyrovnavajucom gole ukazali velku mentalnu silu, co je do dalsieho priebehu sezony super znamenim.

zaroven sme v poslednych dvoch kolach objavili praveho obrancu (kto by to bol povedal) a Lorenzo Pellegrini urobil snad rozhodujuci krok do dospeleho futbalu, lebo toto bolo jeho derby a mal by mat po nom v time ovela lepsiu poziciu.

Ja som to nevidel, ale takýto výsledok spolu s šancami (podľa hajlajtov a vašich príspevkov) teší dvojnásobne.

Ak k tomu chalani pridajú ešte aspoň pár výhier, nebudem sa hnevať.