7. kolo Roma Frosinone / 8. kolo Cagliari Roma

Kdyby se porazil ten Janov, tak jsme 3 body od LM. Aspoň ty slabší soupeře musíme porážet
Tak ale jaký los Řím má!!! Soupeři až na ACecko (hráli doma) se měli porazit a místo 8 bodů mělo být aspoň 15 ,na těžké soupeře teprve narazí a když člověk sleduje náš herní projev tak nevím co budou hrát proti silnějším týmům.Prechod do útoku je tristní, pomalý bez nějakého překvapení hrají pořád dokola kdy balón vrací na stopery i včera hosté byli herně lepší jen nedaly své šance a my máme Dybalu a Lukaka kteří zachránili zápas.V poháru bych chtěl jinou zálohu ale toho se nedočkám i jinou formaci, protože to jeho 3-5-2 je v zápase 5-3-2 kdy ti beci nejsou schopni nijak podpořit útok a pak jen sledujeme nakopy na 50 metrů od stoperu.

Dybala je jedinej schopnej něco vymyslet, včera dvě áčka. Výhra důležitá, pojďme se dostat z těch hoven.

Jinak beru zpět to, co jsem psal asi měsíc zpátky o tom, že golmana ještě rok nepotřebujeme, že Patricio je konzistentní - je potřeba někoho dotahnout, nabízí se De Gea, jak tu někdo psal (mimochodem ten taky není úplně stabilní ve svých výkonech, ale byl by dobrej).
Takový hráčů jako De Gea tu máme na dohrání dost ne?nejaký mladý Ital jedině!

Mourek se vyjádřil že ve Čtvrtek nebude hrát Dybala aby si odpočinul, jako nevadí mi to a klidně ať udělá 5 až 6 změn od gólmana po útočníky, herní projev horší nebude

Mourek se vyjádřil že ve Čtvrtek nebude hrát Dybala aby si odpočinul, jako nevadí mi to a klidně ať udělá 5 až 6 změn od gólmana po útočníky, herní projev horší nebude

Prý by mohl být i Sanches...

Skeci na tohle myslím moc nehraje :lol: ale zatím není ani moc co komentovat, tak jestli si to někdo nevezme na triko, počkáme :lol:

Last edited:
Jsem tu nedávno hejtil spinu, mou v tejdnu kritizoval auouara... Je vidět, že tomu s mouem stejně rozumíme a máme i podobnej vliv. A hele druhej gol, dajeeee

To jak do toho dupe Cagliari je neuvěřitelný. A tomu kolotovi s pistalkou je to úplně jedno. Dybala bude zas polamanej do vánoc. A potom frajer dojede spinu bez balónu a žlutá nic. Potom jakmile to jde, da žlutou někomu od nás. To je tak okatě zmrd, až to bolí. Vedeme dva nula a jsem nasranej.

No, to jsme tomu dali, vole.
Teď jsem dokoukal relive, hehe, pokud Corriere nemlelo hovna, tak dost solidní odpověď týmu, že stojí za trenérem. Poslední tři zápasy, 3 výhry, skóre 10:1...
Znovu bezproblémově, jednoznačně, velmi velmi solidní.
Četl už někdo, co a jak Dybala? Už sei chce spát a ne něco hledat.
Daje!!!

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

scr

No, to jsme tomu dali, vole.
Teď jsem dokoukal relive, hehe, pokud Corriere nemlelo hovna, tak dost solidní odpověď týmu, že stojí za trenérem. Poslední tři zápasy, 3 výhry, skóre 10:1...
Znovu bezproblémově, jednoznačně, velmi velmi solidní.
Četl už někdo, co a jak Dybala? Už sei chce spát a ne něco hledat.
Daje!!!

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Prvni diagnoza hovori o vymknute traumatu leveho kolena, ale skutecny rozsah zraneni, zda ma nasledky na vazech bude znam az zitra

Sent from my iPhone using Tapatalk

scr

Podle mě lepsi chemie Belotti Lukaku, Dybala bohužel celou karieru sklenenka

Sent from my iPhone using Tapatalk