7. kolo Roma Frosinone / 8. kolo Cagliari Roma

dybala skleněnka je, ale přijde mi, že po něm normálně jdou. dneska zas dva útoky na koleno, má možná kliku, že na něm nestál - snad to nebude urvaný. pokud by na tom stál, je to podle mě urvaný stopro.
jinak podle mě corriere hovna píše. asi je psal vždy, ale přijde mi, že od dob, co maj konkurenci v sociálních sítích, kam píše bambilion lidí včetně samotnejch hráčů a trenérů, píšou ještě víc mimo, než kdy dřív. holt musej se nějak živit (nemá cenu to číst).

Tak uvidíme, též mi přišlo, že to stihl zvednout, tu nohu, že by to nemělo být hůř než naremplovaný...

Jinak po 3 suverénních výhrách v řadě si dáme 14 dní repre pauzu = půl kádru v řiti, tři přijedou zranění, pracovat se nedá. To chceš. Zrušte to.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Tak uvidíme, též mi přišlo, že to stihl zvednout, tu nohu, že by to nemělo být hůř než naremplovaný...

Jinak po 3 suverénních výhrách v řadě si dáme 14 dní repre pauzu = půl kádru v řiti, tři přijedou zranění, pracovat se nedá. To chceš. Zrušte to.

většinou, jestli se nepletu, do pauz jdeme s tím, že "hoří nám koudel u zadku, konečně si odfrkneme a po pauze to bude lepší"... pro jednou jdeme do pauzy trošku lépe naloženi, aspoň to. že si josé úplně nenacvičí nový schémata je asi škoda, ale osobně jsem rád, že se třeba za tu dobu aspoň někdo dá dohromady - a doufám, že se ještě někdo navíc nerozbije...

většinou, jestli se nepletu, do pauz jdeme s tím, že "hoří nám koudel u zadku, konečně si odfrkneme a po pauze to bude lepší"... pro jednou jdeme do pauzy trošku lépe naloženi, aspoň to. že si josé úplně nenacvičí nový schémata je asi škoda, ale osobně jsem rád, že se třeba za tu dobu aspoň někdo dá dohromady - a doufám, že se ještě někdo navíc nerozbije...
Hehe, to je pravda! Takovej Smalling by se třeba už mohl dát dohromady, což nás zase zvedne.

Vcera jsem koukal se zpozdenim, ale vykon teda paradni. Docela i Rui podrzel (hned na uvod proti ty hlave Petagny vytahl skvelej zakrok). Tri body, skore 4:1, bavil jsem se. I kdyz ten Dybala… no ted bude pauza a nezbyva nez doufat, ze se Dybala da dohromady, Aouar zapracuje na fyzicce a Smalling se definitivne uzdravi.

Daje a pekny pracovni pondeli vsem.

Jak už to tu zaznělo, více se mi líbí duo lulotti než lubala, zatím. Ale je prostě dobrý, že jsou dobrý varianty to poskládat. Taky mi to tak přijde, že někteří jedou taktiku vyřaďte Paula. Rui včera lapal, byl koncentrovaný a podržel, snad ho to nadzvedlo. Kraje dobrý áčka oba. Po uzdravení Smallinga a kdyby vydrželo Renatovi zdravíčko, tak jako jsme celkem dělovka. Myslím si, že ten Inter trochu stažený půlky mít bude. Monzu rozbijeme v generálce. Včerejší výkon super. Fakt do nějaký 75. minuty jsem jeli no regrets. Vedeš o 4 branky ale furt ti to nestačí. Pak když přišli Kristensen (snad půjde o dům dál) a Celik, jsme to zaparkovali. Takže jsem dal live za 6.60, že 5. gól zápasu dají Cagliari. Děkuji Bryane.

Jinak s tím zakládáním. Není třeba čekat pořád na někoho, kdo to založí. Vidím, že se hraje, tak to pinknu ne? Já navrhoval ať to dělá Largo, který tomu dává i staty a preview. Nějak už se pevně dohodneme. Když se nedohodneme, tak pro zakládání zápasů udělám bota a šmitec.

Tímto prosím Sushiho, aby si po x letech osvěžil práva moderátora a přerozdělil to Frosinone x Cagliari :mrgreen:

Já jsem zas celý den na cestách a na mobilu se to dělá na kkt.

Jak už to tu zaznělo, více se mi líbí duo lulotti než lubala, zatím. Ale je prostě dobrý, že jsou dobrý varianty to poskládat. Taky mi to tak přijde, že někteří jedou taktiku vyřaďte Paula. Rui včera lapal, byl koncentrovaný a podržel, snad ho to nadzvedlo. Kraje dobrý áčka oba. Po uzdravení Smallinga a kdyby vydrželo Renatovi zdravíčko, tak jako jsme celkem dělovka. Myslím si, že ten Inter trochu stažený půlky mít bude. Monzu rozbijeme v generálce. Včerejší výkon super. Fakt do nějaký 75. minuty jsem jeli no regrets. Vedeš o 4 branky ale furt ti to nestačí. Pak když přišli Kristensen (snad půjde o dům dál) a Celik, jsme to zaparkovali. Takže jsem dal live za 6.60, že 5. gól zápasu dají Cagliari. Děkuji Bryane.

Jinak s tím zakládáním. Není třeba čekat pořád na někoho, kdo to založí. Vidím, že se hraje, tak to pinknu ne? Já navrhoval ať to dělá Largo, který tomu dává i staty a preview. Nějak už se pevně dohodneme. Když se nedohodneme, tak pro zakládání zápasů udělám bota a šmitec.

Tímto prosím Sushiho, aby si po x letech osvěžil práva moderátora a přerozdělil to Frosinone x Cagliari :mrgreen:

Já jsem zas celý den na cestách a na mobilu se to dělá na kkt.

zkusím z domova, už si ani nepamatuju, jak se to dělá :lol: existuje způsob jak to spojit s něčím, co ty mezitím ještě založíš? já nevěřím v boha ani tyhle věci, ale co se fotbalu týče, jistá dávka pověrčivosti mi zůstává ;) :lol:

jinak DYBALA nataženej postranní vaz, měl by být na inter, meniskus i křížovej vaz OK, uf

Oficiální: Paulo Dybala byl vyloučen na jeden měsíc kvůli zranění kolena​

Paulo Dybala bude v nadcházejících týdnech chybět kvůli zranění kolena, které utrpěl v první polovině včerejšího zápasu s Cagliari.
Jak informoval Filippo Biafora z Il Tempo , argentinský útočník se během reprezentační přestávky nepřipojí ke svému národnímu týmu.
Místo toho Dybala zahájí proces zotavování – očekává se, že hráč zůstane mimo až měsíc s tím, co je vedlejší výron levého kolena.

Testy neodhalily žádné poškození menisku ani zkřížených vazů.
Jeho stav bude sledován každý den, přičemž hráč je nastaven na návrat po přestávce.

Osobně se mi ten formát pověrčivosti též líbí, máme lauf, zakládá ten, kdo založil začátek laufu... Tak nějak to tady považuju za 16letej úzus už prostě, jakože ráno vychází slunko, že jakožto už sotva sváteční kuřák dostávám u čtvrtýho piva pořád chuť na Camelku; nebo že Lazio, Inter a Juventus jsou zmrdi. Neničte mi tady pomalu půl života zavedený pravidla, vole. Kdo jezdí na služebky a nezajistí, že v laufu založí, tak prostě nezakládá. :D

Ale tohle fungovalo, když nás sem pravidelně přispívalo mnohem víc. Teď to tu zakládají dva tři lidi a z tradice se stala chodící mrtvola. A když ten jeden rádoby z nějakého důvodu vypadne, tak to nikdo neudělá. Proto jsem to před 10 dny založil. Jo taky mě to kdysi bavilo mít dlouhou šňůru. Buďme rádi, že to forum fachá, vzhledem k tomu v jakých hovnech se to nacházelo. Já už se od zakládání topicu na matche distancuji. Bylo by dobrý, aby se to založilo pokud možno v co nejkratší prodlevě po posledním zápase a ne v den zápasu. Co si pamatuji, tak to takhle bylo dřív. Zápas skončil a další den už se zakládalo.

Osobně se mi ten formát pověrčivosti též líbí, máme lauf, zakládá ten, kdo založil začátek laufu... Tak nějak to tady považuju za 16letej úzus už prostě, jakože ráno vychází slunko, že jakožto už sotva sváteční kuřák dostávám u čtvrtýho piva pořád chuť na Camelku; nebo že Lazio, Inter a Juventus jsou zmrdi. Neničte mi tady pomalu půl života zavedený pravidla, vole. Kdo jezdí na služebky a nezajistí, že v laufu založí, tak prostě nezakládá. :D

Půl života tu trávím taky, to uz je na panáka 🤣

Ale tohle fungovalo, když nás sem pravidelně přispívalo mnohem víc. Teď to tu zakládají dva tři lidi a z tradice se stala chodící mrtvola. A když ten jeden rádoby z nějakého důvodu vypadne, tak to nikdo neudělá. Proto jsem to před 10 dny založil. Jo taky mě to kdysi bavilo mít dlouhou šňůru. Buďme rádi, že to forum fachá, vzhledem k tomu v jakých hovnech se to nacházelo. Já už se od zakládání topicu na matche distancuji. Bylo by dobrý, aby se to založilo pokud možno v co nejkratší prodlevě po posledním zápase a ne v den zápasu. Co si pamatuji, tak to takhle bylo dřív. Zápas skončil a další den už se zakládalo.
Jasně, v pohodě, zas z toho nedělejme větší drama, než to je :mrgreen:

Že fórum šlape a je lepší než dřív (imho)* je díky tobě a jsme za ti za to vděční. Příště holt založí někdo jinej.

Teda jestli si to vezmeš na svědomí...:mrgreen::daje:

*kde vlastně skončil 90210?!?

V Beverly ne? :mrgreen: A co senior? Cambulak? Pigi? Svk boys? Klida? Z těch štamgastů si tu vybavuju max Riciho a scr.

Klida a danko byly opory, ostatní taky hráči že základu. Generační obměna? Třeba se na starý kolena vrátěj, až udělají vrchol kariéry jinde :)

Zakládání se vícekrát porušilo, co si tak pamatuju. Tradici bych držel, ale když prostě nebude založeno hodinu před zápasem, tak se to založí libovolně. No stres.