7. kolo Roma Frosinone / 8. kolo Cagliari Roma

1.10. 2023 20:45 CET
Stadio Olimpico, Řím
Stream: novasport3

Jedinej, kdo je v té záloze rozdílovej, je Renato a ten je out. Nastoupil už do rozjetýho vlaku a tím jen ukázal jak u nás všechny převyšuje za tu chvíli. Bryana momentálně nepočítám, nevím jak dlouho mu to vydrží. Argentincovi to zatím moc nelepí. Ten Aouar vypadal nadějně v přípravě, i když tam proti těm no name soupeřům vypadal nadějně kde kdo. Jinak je to jen další hráč ve stopách Giniho nebo Camary, bohužel. Nepřesvědčení Mourinha a minimální vytěžování. Zatím to vždycky bylo tak, že 80% času člověk ani nevěděl, že je na hřišti. Vždycky se postupem času zcela vypařil. Vím, je to těžký když je zakázáno útočit a nikdo neví co má dělat. Starý dobrý 4-3-3 na křídla se Stephanem se mě líbí. Ale já si myslím, že on si pojede své 3-5-2. Ať už nastoupí kdokoliv, tak jedno jméno si vyloženě nepřeju a to je Kristensen. Ale tím, že souhra dvojice Dybala Karsdorp není absolutně žádná, tak hádám, že to bude někdo z dovjice Kristensen Celik, opět bohužel.

Frosinone budou docela oříšek. Jediná prohra a to s Napoli. Věřím, že po tomhle zápase už to bude jejich prohra druhá. Pokud ano, oddechnu si za tři body, ale vstávat z židle a chválit jednu vlaštovku nebudu. Ještě jsme s nimi neprohráli, tak snad ten trenér si nepřipíše další takovýhle prvenství.

Hádám něco takovýho:
(3-5-2): Rui Patricio; Mancini, Cristante, Ndicka; Kristensen, Aouar, Paredes, Pellegrini, Spinazzola; Dybala, Lukaku

DAJE

Me už dost neba spina
Nechápu, proč teď rve cristanteho na beka, když se konečně chytnul jinde
Celkově je to teď bolestivý vidět
Třeba něco osvítí ty dva pošuky vpředu
Daje

Je to Ch . . že zase dá Pelegriniho do základu a vlastně i Bryana na stopera, no bude to zase sracka bez pohybu

Uvidime, jak to bude na hřišti! Za Boveho a Karsdorpa jsem rád! Naopak mě štve, že znovu nehraje Aouar.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Lukaku je zvíře 😉 máme skvělý útok bohužel ten tým jim skoro nic nepřipraví,je to pomalé a bez pohybu, naštěstí nedali 2 tutovky ale kolik štěstí budeme mít 🤷 je to nuda z naší strany ale aspoň vedou a je opět vyprodané (37 zápas v řadě něco neuvěřitelného 💪💪💪)

Perfektní balón Paulo. Přesně jsem si říkal, že tam by to měl kopnout. A trefit to taky není easy, ale zase, aspoň něco nám z toho Lorenza s křečema zbylo, umi kopnout do míče. Daje.

Nudný zápas aspoň 3 body, jak to řekl komentátor: pomalý fotbal 😁Dybala pěkné asistence,taky čisté konto potěší tak aspoň něco

Dybala je jedinej schopnej něco vymyslet, včera dvě áčka. Výhra důležitá, pojďme se dostat z těch hoven.

Jinak beru zpět to, co jsem psal asi měsíc zpátky o tom, že golmana ještě rok nepotřebujeme, že Patricio je konzistentní - je potřeba někoho dotahnout, nabízí se De Gea, jak tu někdo psal (mimochodem ten taky není úplně stabilní ve svých výkonech, ale byl by dobrej).

Vyhra potesila, ale porad tam vidim ten herni zmar a marasmus, kterej mi vlastne moc neumoznuje se radovat, protoze vim, ze klidne v dalsim kole nemusime mit takovy stesti a muzeme s papirove slabsima souperema zase rupnout. Proste tam v ty hre neni nic jako zaruka, ze se neco zlepsi, neni na cem stavet, jen na obcasnejch individualnich kvalitach.