7.kolo ROMA - Empoli

https://pulivetv47.com/?__cf_chl_jschl_tk__=pmd_pG3aFKqAIBLXnnHQziuXEUAyPOPTjdRyehf8EvfeYtw-1633277937-0-gqNtZGzNAdCjcnBszQjl

Poměrně jednoduchý zápas, který má však jedno velké plus, a to, že Darboe je o třídu lepší než Cristantik :lol:

Santon je zralý na týden volna. Abraham dostane za chvilku přezdívku tyč. Až je mi ho líto.

masterhunter napsal:
Poměrně jednoduchý zápas, který má však jedno velké plus, a to, že Darboe je o třídu lepší než Cristantik :lol:

Santon je zralý na týden volna. Abraham dostane za chvilku přezdívku tyč. Až je mi ho líto.

Přesně po pár dotycích s míčem Cristepaneho....jsem říkal to samé

Pustil jsem si to, ale nakonec jsem neviděl prakticky nic, ani z derby potom, mladej byl nejakej špatnej dneska. Tak jsem rád za body, daje

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Sushi napsal:
Pustil jsem si to, ale nakonec jsem neviděl prakticky nic, ani z derby potom, mladej byl nejakej špatnej dneska. Tak jsem rád za body, daje

Já manželka 2 děti a pes všichni nemocní a stejně jsem viděl konec lácija třetinu Zlína a zápas :D

HugoBoss27 napsal:
Sushi napsal:

Já manželka 2 děti a pes všichni nemocní a stejně jsem viděl konec lácija třetinu Zlína a zápas :D

Sushi si to neumí zařídit. Např. já se vždycky v den zápasu věnují deckam ať má manželka klid a těsně před začátkem je předávám a uklízím se k notebooku :lol:

No Bryan by hrát v základu neměl to je jasné asi všem a doufám že to tak i bude v dalších zápasech ale nezranil se náhodou Darbore? Abraham hrál dobře pár gólů by potřeboval ale mě se líbí jeho pohyb i technika.Ceka nás ostrý říjen tak snad se nikdo nezraní na repre

HugoBoss27 napsal:
Sushi napsal:

Respetc :)

Jako já to měl zaply celou dobu, ale schovavani mobilu (už tohle... mobilu!) pod peřinu, aby to nesvitilo a dítě konečně usnulo, nepovažuju za plnohodnotný koukání :D

masterhunter napsal:
HugoBoss27 napsal:
Sushi napsal:

Sushi si to neumí zařídit. Např. já se vždycky v den zápasu věnují deckam ať má manželka klid a těsně před začátkem je předávám a uklízím se k notebooku
Je to tak :D včera to fakt nešlo, žena řešila měsíční dceru, takže mne padnul do klína čtyřletej... Navíc mám zkušenost, že když něco tlačíš, abys viděl zápas, tak se nakonec prohraje, takže pro dobro klubu to netlačim :)

Takže darboe stále vypadá jako fotbalista? Na něj jsem z těch mladejch, co se ukázali, nejvic sázel, tak mě překvapilo, jak ho mou ignoruje

[media]https://www.youtube.com/watch?v=f6YGDvCRfgs&t=1s[/media]

tammy docela smolař už s těma brvnama/tyčema

Sushi napsal:
Takže darboe stále vypadá jako fotbalista? Na něj jsem z těch mladejch, co se ukázali, nejvic sázel, tak mě překvapilo, jak ho mou ignoruje

Působil a líp hrál než Bryan

Teraz máme repre pauzu, že? Zaniolo vraj nepôjde na zraz, pretože sa zranil - avšak predpokladám, že to nebude vážne.

Sushi napsal:

Ak sa nezblázni, bude z neho, podľa mňa, svetový hráč.

Taky mi přijde, že má velkej potenciál. S míčem na noze působí jako osobnost.