18h
U nás
Vleťme na ně ...jsou ve středu tabulky...nic jednoduchého
U nás
Vleťme na ně ...jsou ve středu tabulky...nic jednoduchého
masterhunter napsal:Poměrně jednoduchý zápas, který má však jedno velké plus, a to, že Darboe je o třídu lepší než Cristantik![]()
Santon je zralý na týden volna. Abraham dostane za chvilku přezdívku tyč. Až je mi ho líto.
Sushi napsal:Pustil jsem si to, ale nakonec jsem neviděl prakticky nic, ani z derby potom, mladej byl nejakej špatnej dneska. Tak jsem rád za body, daje
Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
HugoBoss27 napsal:Sushi napsal:Pustil jsem si to, ale nakonec jsem neviděl prakticky nic, ani z derby potom, mladej byl nejakej špatnej dneska. Tak jsem rád za body, daje
Já manželka 2 děti a pes všichni nemocní a stejně jsem viděl konec lácija třetinu Zlína a zápas![]()
RespetcHugoBoss27 napsal:Sushi napsal:Pustil jsem si to, ale nakonec jsem neviděl prakticky nic, ani z derby potom, mladej byl nejakej špatnej dneska. Tak jsem rád za body, daje
Já manželka 2 děti a pes všichni nemocní a stejně jsem viděl konec lácija třetinu Zlína a zápas![]()
Je to takmasterhunter napsal:HugoBoss27 napsal:Sushi napsal:Pustil jsem si to, ale nakonec jsem neviděl prakticky nic, ani z derby potom, mladej byl nejakej špatnej dneska. Tak jsem rád za body, daje
Sushi si to neumí zařídit. Např. já se vždycky v den zápasu věnují deckam ať má manželka klid a těsně před začátkem je předávám a uklízím se k notebooku![]()
Sushi napsal:Takže darboe stále vypadá jako fotbalista? Na něj jsem z těch mladejch, co se ukázali, nejvic sázel, tak mě překvapilo, jak ho mou ignoruje
Sushi napsal:Takže darboe stále vypadá jako fotbalista? Na něj jsem z těch mladejch, co se ukázali, nejvic sázel, tak mě překvapilo, jak ho mou ignoruje