7. kolo, Milan-Roma

Jo a Pellegrini, to je proste frajer. Tesim se na nej tak za rok, dva.
A doufam, ze tohle udela Difra taky s Gersonem....

difra v klídečku
viděl jsem to jedním okem, měli jsme takový malý stěhování a miminění
zdálo se mi že nás tlačej místy
0:2
olé!

kromě interu (kde kdyby nám foukli jasnou pětku...) jsme zatím dost v laufu
jen tak dál :Ok:

Hoši paráda zápas vyrovnaný bylo to o tom kdo dá první gól a my ho dali naštěstí :sala: v bráně máme velkou oporu :Ok: jen tak dále

caute pripajam zopar fotiek priamo zo san sir,a musim poveat ze nezabednuelny zazitok vidiet plne sa siro, tempremanetnych taliakov priamo v akcii a ako ceresnicka na torte nase vitazstvo :sala: :danko:

Přílohy

• IMG_20171001_161611.jpg
    IMG_20171001_161611.jpg
    206.6 KB · Zobrazeno: 1,028
  • IMG_20171001_172947.jpg
    IMG_20171001_172947.jpg
    352.5 KB · Zobrazeno: 1,027
  • IMG_20171001_193611.jpg
    IMG_20171001_193611.jpg
    288.3 KB · Zobrazeno: 1,028
Je tu ještě někdo, kdo z předváděný hry není vůbec nadšenej?
3 body z Milána sou super dycky, ale v jakym je AC aktuálním rozpoložení....
byl sem na čtyřdenní chlastačce a bylo mi fest blbě, ale když BP dělal na velkym vápně Zidanovku stojíce, musel sem do sebe kopnout jednoho lomcováka
Je to ode mě hnusný, ale Kevinovo zranění nám přišlo vhod, Pelle s horečkou byl třikrát platnější
Kolarov by potřeboval vorazit
Becker!
Sem rád, že k nám nakonec nešel ten Kessie, hrozně nesympatickej a navíc herní inteligence taky zrovna nepobral
Po repre Neapol....mám trošičku strach, oni sou v laufu
Daje

Ideální sestava 7. kola italské ligy: Mirante (Bologna) - Koulibaly (Neapol), De Vrij (Lazio), Caldara (Atalanta) - Castro (Chievo), Alberto (Lazio), Brozović (Inter Milán), Florenzi (AS Řím) - Mertens (Neapol), Maxi López (Udinese), Palacio (Bologna)

prvy polcas to bol z oboch stran futbalovy marazmus a boleli z toho oci.
v druhom to bolo z oboch stran lepsie a vyhrali sme to najma vdaka Dzekovi, ktoreho poriadne vyhecoval rozhodca... ak by dal prvy gol Milan, tak to podla mna Edin nedohra a hodi tam jeden laket Bonuccimu, ktory by si to pravdu povediac aj zasluzil, lebo je to zmrd zmrdovsky... este krajsie su ale tri body :Ok:

Peres konecne naznacil potencial smerom do ofenzivy a celkom si s Florenzim rozumeli... to ze bude horiet dozadu sa cakalo, ale doteraz bol slaby aj dopredu.
pochvalil by som vsak cele muzstvo, paci sa mi bojovnost, vyzerame ako tim, co bolo v podstate to, co som si v tejto sezone prial vidiet, takze ja som zatial velmi spokojny.
chyba nam tvorca hry, takze si budeme musiet vitazstva castokrat vydriet.

nase slavne posily za 70 mega (Karsdorp, Defrel a Schick) su vsetky zranene.
vyzera to, ze sa nam zranil skoro cely stred pola *omg*
snad nam pomoze repre pauza a dame sa zdravotne dokopy.

Kolarov, Dzeko a Manolas by potrebovali nutne posetrit, no pravdepodobne teraz odohraju po dva zapasy za reprezentacie a potom nas caka doma Neapol a vonku Chelsea, tak neviem neviem...
Greci hraju druhy zapas doma s Gibraltarom, takze aspon Manolas by mohol byt OK a ak by Srbi vyhrali v Rakusku, tak maju postup isty a doma proti Gruzincom by potom mohol dostat Kolarov volno... :pray:

Alisson :Ok:
FLORENZI :danko:

GRAZIE ROMA!!!

Sushi napsal:
to nahrává přímo serie a :lol: :Ok:

jo, asi třetí sezonu už :mrgreen: :mrgreen:, 24 hodin po zápase, je z každýho zápasu 4minutový video na oficiálním účtu Serie A

doba trochu pokročila od toho, cos prolejzal kde co, abys to moch hodit na fotbal portál :skod: :skod: :skod: :skod: