prvy polcas to bol z oboch stran futbalovy marazmus a boleli z toho oci.
v druhom to bolo z oboch stran lepsie a vyhrali sme to najma vdaka Dzekovi, ktoreho poriadne vyhecoval rozhodca... ak by dal prvy gol Milan, tak to podla mna Edin nedohra a hodi tam jeden laket Bonuccimu, ktory by si to pravdu povediac aj zasluzil, lebo je to zmrd zmrdovsky... este krajsie su ale tri body :Ok:
Peres konecne naznacil potencial smerom do ofenzivy a celkom si s Florenzim rozumeli... to ze bude horiet dozadu sa cakalo, ale doteraz bol slaby aj dopredu.
pochvalil by som vsak cele muzstvo, paci sa mi bojovnost, vyzerame ako tim, co bolo v podstate to, co som si v tejto sezone prial vidiet, takze ja som zatial velmi spokojny.
chyba nam tvorca hry, takze si budeme musiet vitazstva castokrat vydriet.
nase slavne posily za 70 mega (Karsdorp, Defrel a Schick) su vsetky zranene.
vyzera to, ze sa nam zranil skoro cely stred pola
snad nam pomoze repre pauza a dame sa zdravotne dokopy.
Kolarov, Dzeko a Manolas by potrebovali nutne posetrit, no pravdepodobne teraz odohraju po dva zapasy za reprezentacie a potom nas caka doma Neapol a vonku Chelsea, tak neviem neviem...
Greci hraju druhy zapas doma s Gibraltarom, takze aspon Manolas by mohol byt OK a ak by Srbi vyhrali v Rakusku, tak maju postup isty a doma proti Gruzincom by potom mohol dostat Kolarov volno...

ray:
Alisson :Ok:
FLORENZI
GRAZIE ROMA!!!