7. kolo, Milan-Roma

Jsme vysledkove v laufu, snad to proti AC potvrdime. Milanovi mladosi ted trochu kolisaj, tak snad je pragmatickou silovou hrou rozebereme.

pojďme na ně!!!
dajeee
:daje: :daje: :daje:

Osobne myslim, ze tohle je neco podobnyho jako Atletico. Ne tak dobrej souper, ale my zase mame plno absenci a navic hrajem na San Siru. Vyhra by byla krasna, ale kdyz hraje Peres a Fazio proti Calhanugluovi s Kalinicem a Silvou, tak mam blbej pocit.... Navic Kessie vs. Strootman.... Nevim no.

Ale stejne Daje!!!!

Já pochopím hodně, ale ne, když borci, kteří jsou každý den na trávníku

PŘI JAKÉM KOLIV CENTRU AT UZ Z ROHU NEBO PŘÍMÁKU TREFÍ PRVNÍHO HRÁČE KTERÝ STOJÍ PŘED NIMA !!!!

:think: :think: :think: *omg* *omg*

Largo napsal:
kdyz hraje Peres a Fazio proti Calhanugluovi s Kalinicem a Silvou, tak mam blbej pocit...

Fazio se pomalu vrací do loňské formy, bude zas opora.
0:0, ale zápas si užívám. Oba týmy měly své šance. Přeju si 3 body.

masterhunter napsal:
Já pochopím hodně, ale ne, když borci, kteří jsou každý den na trávníku

PŘI JAKÉM KOLIV CENTRU AT UZ Z ROHU NEBO PŘÍMÁKU TREFÍ PRVNÍHO HRÁČE KTERÝ STOJÍ PŘED NIMA !!!!

:think: :think: :think: *omg* *omg*

Já tohle chápu, ono když to nejde, tak to nejde a stává se to čas od času každýmu.

Hráče AC Milán taky moc neznám, líbí se mi skoro říman Kesie. Kevin vypadl pro zranění, místo něj šel Pellegrini s chřipkou. Vítězství by bylo super (už jsme mohli vízt 1:0, ale Pellegrini netrefil dobře míč), remízu by sme brali všichni si myslím, prohra nesmí bejt. Myslím, že dneska by to na tom křídle sedělo Perottimu, je tam hodně 1na1 a to dneska El Shaarawymu nejde.

Abaddon napsal:
Já tohle chápu, ono když to nejde, tak to nejde a stává se to čas od času každýmu.

No když myslíš.

Každopádně za bod asi budeme rádi :wink:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Largo napsal:
kdyz hraje Peres a Fazio proti Calhanugluovi s Kalinicem a Silvou, tak mam blbej pocit...

Fazio se pomalu vrací do loňské formy, bude zas opora.
0:0, ale zápas si užívám. Oba týmy měly své šance. Přeju si 3 body.

To já samozřejmě taky. A je fakt, že Fazio dneska zatím velmi dobrý výkon. Až sem si nemyslel, že by proti těm mladším a dravějším hráčům mohl zvládat, zejména Calhanoglu, Silva. Ale jde mu to. Pokud se tak bude dál zlepšovat, tak rozhodně za mě lepší než Jesus.

Tři body by byly sen, tohle AC je hodně našlapaný. Jenže nevím, kdo by je mohl vystřeli, mebo jal. Škoda týy šance pellegriniho, ale jestli hraje pod práškama, tak klobou dolu.

Tak tohle je neskutečná výhra. My máme fakt z prdele kliku. A tím myslím, že máme v bráně Alissona. To je bombardér a řekněme si narovinu, že bez něj by jsme byli v ... AC hrálo perfektně, ale my jsme je během desíti minut uplně odstřelili. 1:0, 2:0, červená a nashledanou.

Nemám rád Bonuciho, fuj.

Krásný zápas, který mohl dopadnout všemi možnými výsledky. V klíčové chvíli nás podržel Alisson a při rozhodujícím gólu jsme měli trochu toho štěstí. Pak dohrané s nevídanou jistotou. Kurevsky cenné 3 body.

BELLISSIMA ROMA, GRANDE!!!

grazie

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Krásný zápas, který mohl dopadnout všemi možnými výsledky. V klíčové chvíli nás podržel Alisson a při rozhodujícím gólu jsme měli trochu toho štěstí. Pak dohrané s nevídanou jistotou. Kurevsky cenné 3 body.

BELLISSIMA ROMA, GRANDE!!!

grazie

Tady není co dodat. Gól Florka byl skoro až dojemnej. :) Nicméně, Džeko začal hrat od chvíle, kdy tam všechny vypičoval a dostal kartu. On byl u obou gólů, prostě supr. V bráně máme zatím slučnýho chytače, že? Líbila se mi obrana (hlavně stopeři), ale já prostě vypichuju výkon Pellegriniho - teploty a on sám sobě vytvořil naši jedinou šanci v první půli, v druhý poslal samotnýho Florka, kterej nedal a vlastně nahrál Džekovi na gól, když potahl míč asi 40 metr středem pole. Tenhle chlapec mě překvapil.

Jinak otázka...Gerson na mě působí dobře, klidně, i když dneska 2x ztratil...zdá se mi to, nebo to tak je? :)

paradne 3 body,trpezlivy a proferosky vykon :roma: :roma: :daje: .mame AC 3 body za chrbtom,mam tusaka ze Montella coskoro skonci.Allison je neskutocny sympatak,chyta fakt skvele.Fazio sa konecne prebudza.Pelegrini si teraz dost zahra...Po zlych vykonoch nam di frančesko zacina zatvarat hubu,ma rozumne striedania.....teraz skurvena repre pauza a zapas pravdy cislo 2 s Napoli.....DAJE ROMA DAJE! !! :sala: :sala: :sala: :Ok: