6. zápas skupiny ROMA x bate borisov

Zajtra hrame, kde ste vsetci?

09.12.2015 20:45 CET - skupina E, 6. kolo
Stadión: Stadio Olimpico, Řím

Hrame o vsetko, na supiske aj Salah. V zaklade sa ocakava Castan, co dufajme po vykonoch Rudigera, aj bude.

Ocakavana zostava:

Szcz - Digne, Manolas, Castan, Maicon - DDR, Pjanic, Radja - Flore, Dzeko, Falque

Roma squad for BATE Borisov: Rudiger, Digne, Nainggolan, Castan, Iturbe, Dzeko, Salah, Maicon, Falque, Pjanic, De Rossi, Keita, Vainqueur, Florenzi, Szczesny, De Sanctis, Gervinho, Manolas, Ucan

Doufam ze bude hrat Castan, i kdyz mam blby tuseni. S nim v sestave mam mnohem lepsi pocity. Tipuju to na hodne nervozni boj. Bate hraje taky o hodne, tak by to mohlo otevrit. Dost me stvou ty Rudiho komenty typu "Derby si vince non si gioca". Kdy jako planuje hrat hezkej fotbal a vyhravat???

Tip: 2:1

dneska je to o povinnosti a o ostudě
will see
daje Roma porco di dio

Sushi napsal:
dneska je to o povinnosti a o ostudě

presne tak a prave preto som rad, ze to nazivo neuvidim.
pravdepodobnost, ze to bude dalsia hanba, je mam pocit obrovska.
strasne by som si prial, aby sme nedostali gol, poslednu nulu v Europe si uz asi ani nikto nepamata...
bral by som aj remizu, ale len ak to skonci 0-0.
Leverkusen podla mna Barcelonu neporazi.

drzim palce a prajem vam, ktori ste odhodlani pozerat to, aby to nebolo dalsie utrpenie.

:danko:

Tady není nad čím špekulovat, tady musíme vyhrát a když ne, tak nemáme v Evropě co dělat. Jestli Barca jede, nebo nejede v plný síle je fuk. Jestli Leverkusen vyhraje, nebo ne je fuk. Jak psal Suška, jde o hodně/ostuda.

Zacinam mit pocit, ze to Barca vypusti. Ale i kdyby, tak proste my musime vyhrat!

Forza Roma!

zapas o vsetko SMRT A SLAVU VECNEHO RIMA !...cakam burlive atmosferu a dufam ze aj futbal,dajte do toho vsetko ! :danko: :sala:

uz ted jsem posrany co predvedou a co predvedu ja doma :lol: kazdopadne musime to urvat a postoupit ikdyz to bude znamenat ze Rudi zustane

Zostava, totalne identicka ako ta, ktora nevyhrala posledne 4 zapasy... Jesus.

Chapem, ak sa nemeni vitazna zostava, ale toto ma uz jebe.

Ten strup tam vážně OPĚT dal Rüdigera místo Castana. No, do piči už. Vždyť ten kluk na tom stoperu hraje hůř než když tam ve Spartě nastoupil Matěj Hybš...