6. zápas skupiny LM: ROMA- Manchester City

Tony napsal:
Tak to je priepastný rozdiel no. O EL tímoch také nemáš? :wink:
nemám, ale na tom odkaze jak jsem dával by ot být mohlo, přece jenom jsou to stránky uefa

ešte raz Ďakujem za privítanie, v podstate všetko tak ako som myslel zhrnul 90210, ja nikoho neviním, len, že by sa to malo asi inak robiť, Leandro nebol fit celé leto a aj keby nemal tú operáciu, tak by mal iné zranenia, ktoré by ho prenasledovali, proste na 1 stopérovi sa to nedá stavať, plus ma mrzia naše mladé talenty Romagnoli- v ňom som videl obrovský prísľub do budúcnosti, aj keď to tak nevypadá, ale snáď bude mať niekedy šancu, to isté Jedvaj a hlavne permanentne zranený Dodo, ktorému túto sezónu celkom ide aj keď je v tom poondiatom Interi... a Kostas je obrovský prísľub do budúcnosti, ja verím, že z neho bude super obranca a nepredáme ho hneď nejakému nenažranému klubu...kašlite na to, je to tak ako to je, ja som len poukazoval a dúfam v to, že konečne sa urobia normálne, pre nás potrebné posilnenia, nie zase na krídlo nejaký Yarmolenko, alebo znovu angažovanie Lamelu, hosťovanie za dobrých podmienok by som prijal...a uvidíte, že už čoskoro budeme mať aj poriadneho brankára, ktorý nebude prekliatím pre tým, ale prínosom, kašlite už na LM, ešte tu máme pred sebou veľa zápasov, veď len bude polka sezóny za chvíľu a ešte stále je o čo bojovať :sempre:

Castan nebol celé leto zranený, mal malé zranenia, odkial si mali vycucať, že mu budú pred Vianocami operovať mozog ? Romagnoli bol už v príprave hrozne hrozný, tá hosťovačka mu prospeje a momentálne je Yanga na jeho mieste lepší ..... Jedvaja nechce Garcia

Dodo je aj v Interi hrozný, teraz by sme naňho nadávali, že nevie obranovať

Yarmolenko by bol super

Lamela je 2. sezonu príšerný

Carlo napsal:
Castan nebol celé leto zranený, mal malé zranenia, odkial si mali vycucať, že mu budú pred Vianocami operovať mozog ? Romagnoli bol už v príprave hrozne hrozný, tá hosťovačka mu prospeje a momentálne je Yanga na jeho mieste lepší ..... Jedvaja nechce Garcia

Dodo je aj v Interi hrozný, teraz by sme naňho nadávali, že nevie obranovať

Yarmolenko by bol super

Lamela je 2. sezonu príšerný

tohle všechno je pravda

sushi jsem rad ze si nasel neco takoveho tahle tabulka tak to je neco snad o ni vedi i v Rime. Potvrzuje to jenom to ze nas fotbal je postaven na chuzi. Ted jsem zhledl tu Nasriho ranu trefil to tedy paradne ale jak psal Francesco Totti Neuer by to mozna mnel...mozna..