Nepodíváme... Byl jsem s dětmi venku a v zahradě. Tím, že to bylo jen na Mikru si to zpětně nepustíš, nebo? Někde večer zkusím splašit aspoň delší highlighty. Kdyby někdo něco měl, pošlete, dík!Já se zítra podívám,díval jsem se trochu šrot piva sliva a podobně tak nechci hodnotit ale každopádně 3 bidyskvělé
Nepodíváme... Byl jsem s dětmi venku a v zahradě. Tím, že to bylo jen na Mikru si to zpětně nepustíš, nebo? Někde večer zkusím splašit aspoň delší highlighty. Kdyby někdo něco měl, pošlete, dík!
Mám radost za 3 body.
Daje Roma
Merda Sport1,2
Sestřičky budou na amc mikroNepodíváme... Byl jsem s dětmi venku a v zahradě. Tím, že to bylo jen na Mikru si to zpětně nepustíš, nebo? Někde večer zkusím splašit aspoň delší highlighty. Kdyby někdo něco měl, pošlete, dík!
Mám radost za 3 body.
Daje Roma
Merda Sport1,2
Bvalo to tuším na nějaké větví rojadirectaVím, že existovala nějaká stránka, kde se ty zápasy daly stáhnout celé v mp4 aspoň v HD. Rychlost downloadu sice směšná, ale aspoň něco. Jestli to ještě funguje, netuším.
V HD?Sestřičky budou na amc mikro
Taky jsem si říkalNadáváme na obranu, ale v 6 ti zápasech jsme dostali 2 góly. To tu dlouho nebylo.
Takhle jednoduše úplně nejde zhodnotit výkon obrany. Těch chyb je tam opravdu hodně a to jsme ještě neměli pořádnýho soupeře. Třeba s takovou Veronou, tam při nás stáli všichni svatí, jelikož to zadřevařili. Pak ti přijede jeden Moise a najednou ty nedostatky vidíš jasněji. Měli jsme pro začátek celkem svižný los. Raději stát nohama pořád na zemi. Nevím, co u tebe znamená dlouhá doba, ale něco dost podobného pamatuji za Mourinha ten jeho autobus. Kdy jsme pak přijeli do Udine a dostali jsme kolik? Čtyřku? No, chlapci se mohou ukázat proti Interu, až je bude provětrávat Thuram.Nadáváme na obranu, ale v 6 ti zápasech jsme dostali 2 góly. To tu dlouho nebylo.
Cristante je objektivně světový, excelentní hlavičkář.Vítězství šťastný, ale góly krásný. Možná překvapivě se mi víc líbil gól Cristanteho, protože míč šel za něj, bylo to hrozně těžký. Většina tu fotbal hrála tak si všichni umíme představit, jak je téměř nemožný takovouhle hlavu trefit, ještě s takovou razancí.![]()
máme do té doby co dělatTakhle jednoduše úplně nejde zhodnotit výkon obrany. Těch chyb je tam opravdu hodně a to jsme ještě neměli pořádnýho soupeře. Třeba s takovou Veronou, tam při nás stáli všichni svatí, jelikož to zadřevařili. Pak ti přijede jeden Moise a najednou ty nedostatky vidíš jasněji. Měli jsme pro začátek celkem svižný los. Raději stát nohama pořád na zemi. Nevím, co u tebe znamená dlouhá doba, ale něco dost podobného pamatuji za Mourinha ten jeho autobus. Kdy jsme pak přijeli do Udine a dostali jsme kolik? Čtyřku? No, chlapci se mohou ukázat proti Interu, až je bude provětrávat Thuram.
Vítězství šťastný, ale góly krásný. Možná překvapivě se mi víc líbil gól Cristanteho, protože míč šel za něj, bylo to hrozně těžký. Většina tu fotbal hrála tak si všichni umíme představit, jak je téměř nemožný takovouhle hlavu trefit, ještě s takovou razancí.![]()
ale zrovna včera jsme tak dali góla, i když částečně i to bylo krásné dílo náhody (artem sklepl na vápno a tam byl mati)Tri body su doma a lepsie sa hraje ked si v tabulke hore - hlavne si veria a povedzme si pravdu z minima sme ukradli maximum co sa dalo.
Ja si stale nemozem pomoct ale. Hyba nam utocnik velky, silny co vie hrat chrbtom k brane aby podrzal a rozdal loptu nabiehajucim hracom. Mali by sme hladat Lukaku 2.
ale aby sme sa v zime neprekvapili ze pride Scamacca z Atalanty
Jako přišlo mi, že to ani nechtěl, ale takhle to má přesně vypadat. Nicméně to byl vzácnej okamžik, tohle se vůbec neděje.ale zrovna včera jsme tak dali góla, i když částečně i to bylo krásné dílo náhody (artem sklepl na vápno a tam byl mati)
Ano, taky mi to přišlo dost šťastnýJako přišlo mi, že to ani nechtěl, ale takhle to má přesně vypadat. Nicméně to byl vzácnej okamžik, tohle se vůbec neděje.